Gebelik kesesinin sezeryan dikislerinin uzerine yerlesmesi

Ben dusuk yapmadim kurtaj oldum kanama olmamasi icin de kesenin icini bosaltti gebeligin devam etmemesi icin ve kesenin kendiliginden yok olmasini bekledi.

Anladim canim.
Bende yapmadim keske benimkide sadece dusukle hallolsaymis ya da kurtajla.
Dun parca alindi rahimden, bi nevi kurtaj,bugunde igneleri oldum,beta takibi yapilacak,uzun bi surec.
Bi olusum olarak gorunmedigi icinde suan kurtajin bi etkiside olmuyor.

Ilk kez duydum boyle birsey. Bence alaninda uzman herkes tarafindan begenilen bi doktora daha git.. rabbim sze ve bebeginize uzun omurler versin insallah

plojovic Allah yardimciniz olsun zor bir surec biran once atlatirsiniz umarim gecmis olsun

düşükte kahverengiler 6. haftada basladi 7. haftada dusuk oldu...
simdi yine hamileyim ve 7 hafta basinda 3-4 gun lekelenme oldu kesildi aradan 5 gun gecti yine lekelenme basladi 3 gundur var yarin ne olur bilmiyorum.

yani yasadigim dusugun ve suan ki lekekenmelerim sezeryan yerimle alakali degil diyorsunuz.simdi ikinciye boyle birsey yasadigim icin aklima sezeryan oldum doktormu kotu dikis yaptida gebelik sorunlu devam ediyor diyorum kendi kendime

düşükte kahverengiler 6. haftada basladi 7. haftada dusuk oldu...
simdi yine hamileyim ve 7 hafta basinda 3-4 gun lekelenme oldu kesildi aradan 5 gun gecti yine lekelenme basladi 3 gundur var yarin ne olur bilmiyorum.

Insallah olumsuz bi durum degildir.
Doktor takip ediyordur gerci?
Beta takibide yaptirabilirsin bazi seylerde size yol gosterici olabilir.Kontrolunu aksatma git derim.

yani yasadigim dusugun ve suan ki lekekenmelerim sezeryan yerimle alakali degil diyorsunuz.simdi ikinciye boyle birsey yasadigim icin aklima sezeryan oldum doktormu kotu dikis yaptida gebelik sorunlu devam ediyor diyorum kendi kendime
Pek sanmiyorum dedigim gibi sezeryan skar dusukle alakali degil bir dis gebelik turu.insallah bebegininiz saglikla kucaginiza alirsiniz.

Bu durumu ayrıntılı ultrason sırasında radyolog özellikle açıklamıştı. Sezeryanli anneleri bu açıdan özellille takip ediyorlarmış. Doğum esnasında plesenta yapısımlığı olursa dikislere ani kanama nedeniyle anne kanama kan kaybıyla ölüme dahi gidebiliyor demisti. Bu tür durumlarda rahmi komple alma islemi olabiliyormuş. Ama daha ilk haftalarda kürtaja yönlendiryorlar mı bu konuda bilgim yok.

Yine de tek doktorla iş yapılmasını dogru bulmuyorum. Ama vakit kaybetmeden bu meseleyi netlestirmeniz gerekli. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…