Gebelik kesesinin sezeryan dikislerinin uzerine yerlesmesi

siseka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
56
19
38
46
Merhaba arkadaslar.ilk bebegime cok zor kavustum suan 10 aylik oldu oglum derken mucize gibi 2.kez hamile oldugumu ogrendim dr gittim hafif peceteyle silince peceteye gelen lekelenmelerim vardi bozulmus sagliksiz kese ama bekleyip gorucez dusuk olabilir dedi progestan verdi dusuk onleyici igne yapti ve eve geldm ama icim icimi yedi baska bir dr a daha gittim oda aynisini soyledi.bugun bir dr a daha gittim cunki cok huzrsuzum bekleyemiyorum oda keseyi gordu icinde bebel var dedi ama daha onceki sezeryan yerine yerlesmis bebek bu cok tehlikeli seni hemen ameliyata almaliyiz dedi ben sok oldum ve kacar gibi ciktim ordan ne yapmaliyim benim durumumda olan varmi yada boyle birseyi duyan varmi riskleri nedir yardimci olun lutfen

Geçmiş olsun canım hiç böyle birşey duymadim ama zor gerçekten Allah yardimcin olsun

dediği gibi ise gerçekten tehlikeli olabilir. bir arkadaşımın da kesesi tüplere yerleşmişti cidden kız ölümden döndü, ameliyat oldu. acilen bir doktora daha görün asla vakit kaybetme. korkulacak bir mevzu değil sadece önleminin çabuk alınması lazım.

Biraz daha bekle bence canım üst üste sürekli doktorada gitme.üç kez gitmişsin.ilk doktorunun önlemlerini uygula.progestrn kullan.dua et.rabbim hakkında hayırlısını versin

10 aylik bir bebeginiz var ve o bebegin anneye ihtiyaci var
Kusura bakmayin belki acimasiz gelebilir size ama sizin sagliginizi etkileyecek bir durum ise ameliyat olmaniz gerekiyorsa ihmal etmeyim cunku annesine muhtac bir bebek var ortada

Bilgim yok Allah yardımcınız olsun ikinizin de..

O dediğiniz dış gebelik yalnız. Ve gerçekten anneyi zehirleyen bir durum..

Geçmiş olsun ama dokyorun ameliyat dediyse ameliyat ol. Riskli bir durum. Tıpkı dış gebelik gibi düşün. Bebek büyüdükçe rahminde yırtılma ve iç kanama olabilir. Bir an önce doktora git

Tüplere yerleşmesi dış gebelik evet tehlikeli ama onda bile öyle acil ameliyat etmiyorlar.

Sezaryen kesisini görebilmesi kolay bir şey degil. Tek doktorun lafi ile ameliyat olmak ne kadar doğru bilemedim. Kaldı ki ultrason ile bakıyor ve ultrason hem yetenek hem deneyim isteyen birşey. Biz de tüm kadın dogumcularda var ama işte bilemiyorum. Ben olsaydım bir perinatolog dan randevu alırdım.

Baska dr a daha gideyim degilmi kafam cok karisik suan ve cok korkuyorum

Herhangi bir kadin doğum doktoruna gitmeyin artık. Çok iyi bir perinatolog bulmalisiniz. Inşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır

Baska dr a daha gideyim degilmi kafam cok karisik suan ve cok korkuyorum

Canım kadın doğum uzmanı yerine perinatoloji den bir doktora görünmem gerekir. Özelde bir sürü perinatolog var devlette ise kadın doğum un yönlendirmesi gerekiyor. Perinatolog riskli gebelik uzmanı oluyor.

Aynı durumu bir arkadaşım yaşadı. Kürtaj olması gerekti çünkü oldukça tehlikeli bir durum bu anlattığıniz. Hatta böyle tereddüt ederken anı kanaması açıldı zaten doktor da kürtaj olmasa bile düşeceğini söylemişti.

Ayni durumu bi tanidigim yasadi,ama dogumda oyle oldugu anlasildi.Doguma kadar bi sıkıntı olmadi benim bildigim.

Kac haftalikken kurtaj oldu arkadasiniz

Ayni durumu bi tanidigim yasadi,ama dogumda oyle oldugu anlasildi.Doguma kadar bi sıkıntı olmadi benim bildigim.
Arkadasinizla gorusuyorsaniz sorabilirmisiniz onunda tam olarak sezeryan dikisinemi yapisikmis oyleyse umut olur benim icin cok sevinirim sorup bana cevap yazarsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…