gebelik kesesinin görülmesi ve kalp atımının duyulması ne zaman olur

meraba kızlar
bugün dr'uma keseyi görmek için gittim ve 2 tane kese gördük yolk keseleriyle beraber....
ve 5+3 olduğumu öğrendim bu benim 3. mikroenjeksiyonumdu...2 hafta sonra kalp atımlarını duymak için çağırdı umarım herşey yolunda gider sonuna kadar sizinle paylaşmak istedim.bebek sahibi olmak isteyen yada şuanda anne adayı olan herkesi allah sevindirsin benimle beraber....

merhaba arkadaşlar ben 5+2 günlükken kese göründü.. perşembe bebeği ve kalp atışlarını göreceğiz.
7+6 günlük olacak.. duyarım inşallah bebişimin pıtpıtarını

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. eczaneden test aldım hamile çıktı. inanamadım kan testi yaptırdım değerim 526 çıktı. doktora göründüm hamilelik var fakat kese daha oluşmamış dedi ultrasonda görebiknmem için 2000-3000 arasında bi değer olması gerekiyor dedi.dış gebelikte olabilir normal gebelikte dedi. 3 haftalık flnmış sanırım gebeliğim. kızlar yardım edin kaç haftalıkken belli olur kese :KK43:((((((((

ben bugün kontrole gittim 6haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını gördük ama küçük bir bebekmiş doktor bulana kadar az uğraşmadı :)

slm arkadaşlar bende şimdi doktordan geldim gebelik kasesi görünüyor ama 10 gün sonra tekrar gel dedi dc. ve daha 4.hafta oldu......

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün itibariyle sat tarihine göre 5+2 lik hamileyim ama bugün ultrasonografi ile bakıldığında kese görünmedi dr. cuma günü kontrole çağırdı ama beni stres bastı sizce daha erkenmi boşamı stres yapıyorum bilgilendirirseniz sevnirim..

kızlar mrb...ben yeni üyelerdenim..sat tarihine göre 7+6 haftalık hamileyim.cuma günü dr.gittim .kese göründü ama embriyo görünmedi.boş gebelik olabilir dedi.ama net bişey söylemedi..bu haftalarda embriyo görünmeyip ilerleyen haftalarda görünün var mı?çok endişeliyim..:KK43:

kızlar mrb...ben yeni üyelerdenim..sat tarihine göre 7+6 haftalık hamileyim.cuma günü dr.gittim .kese göründü ama embriyo görünmedi.boş gebelik olabilir dedi.ama net bişey söylemedi..bu haftalarda embriyo görünmeyip ilerleyen haftalarda görünün var mı?çok endişeliyim..:KK43:

ahnilkacımm benimde ilk gittiğimde kese bile yoktu ama beta hcg 493 çıktı bir hafta sonra keseyi gördük ama içi boş gibi. şuan net hesabına göre 7 haftalık doktora göre 4 haftalık onu hiç anlamadım ya neyse... sanırım çok küçük ultrasonda daha görünmüyor. yarın tekrar gidip baktırıcam. sakin olmak zor biliyorum ama endişe yerine sabredip doktorun belirlediği günde muayene olmak..

hayırlısıyla güzel haberlerin olur canım. :nazar::nazar:

benimde adetim gecikeli 5 gün oldu evde test yaptım 2. çizgim hafif belirgin bir panik dr gittim vajinal ultrasyonda kese görülmedi yarın kan testim belli olacak... otomatik hesaplayıcılara göre de 4 hafta 6 günlük hamileyim ama ... sizce kese neden gözükmedi kızlar bi sorun olabilir mi

sonucu alınca paylaş bizimle:emir_bebek:
olur mu.?:KK49:

sonuc pozitif canım yaklaşık 4 haftalık hamileyim kan değerim 110.8 çıktı. dr. ultrasyonda görülmemesi normal daha çok erken dedi. haftaya çrş. erkenden gideceğim o zaman değer 1600 olacakmış ve keseyi görecekmişiz inşaallah canım. Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşaallah bitanem... :KK54:

:emir_bebek:çok sevindim bende 7 haftalık hamileyim
haftaya cumarteside bizimkinin kalp atımlarını görmemiz lazım inşallah görürüz :KK49:
dua edin .

öncelikle bi MAAŞALLAH:nazar: diyelim CANIM BENİM....

:KK54::21: BÜTÜN KALBİMLE DİLİYORUM

GÜZEL ALLAHIM SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH BİTANEM...:emir_bebek: :nazar:

10. haftaya kadar kalp atımı ancak alınan bebekler var. Ama bunlar yaygın değil.. Hedef olarak genellikle 8+yı gösteriyorlar. Çok cehennem azabı bir bekleyiş. Ama içim rahat etsin diye Beta hcg tahlillerinizi gün aşırı tekrarlayarak sağlıklı artış var mı takip edebilirsiniz. Bir de doktorun tecrübesine ve makinenein çözünülüğüne bağlı olarak değişebilir. Kuzenimin bebeğini alıyorlardı neredeyse. Kürtajı ilçede değil ilde yaptırmak isteyince ildeki muayenede doktor çocuğun yaşadığını tespit etti.
Yani bebek sağlıklı olupta elli türlü sebepten bunlar olabiliyormuş. Allah kimseyi boynu bükük komasın, sağlık sıhhat versin bebişlere.

selam kızlar..yapılan ultrasonografi çeşidine göre embriyonun ve kalp atışlarının gözlenme haftası değişir.vajinal ultrasonda çok daha erken görülebilirken,karından yapılan ultrasonda bu süre en az 7 haftalıkkendir.ben de doktora dün gittim,sata göre 7 haftalık hamileyim,fakat bende pko olduğu için adetlerim düzensiz ve yumurtlamamın muhtemelen geç olduğunu,dolayısıyla da geç döllenme olabileceğini söyledi doktorum.şu an benim gebelik kesem karından ultrasonda gözüktü ve henüz 9,5 mm.dr. 9.5 mmde hiçbişey gözükmez dedi.kesenin yapısı düzgün dedi çok şükür...10 gün sonra tekrar gideceğim..gebelik kesemin boyutuna göre şu an 5,5 haftalık gebeyim aslında.bu da bebeğin görünmemesi için çok normal :) endişelenmeyin,inşallah sağ salim alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza..

X