- 5 Haziran 2015
- 52
- 23
- 44
canım eğer sağlıklı bir döllenme ise ne olursa olsun gebeliğin ilerler progestana gerek kalmadan
ve bi haftaya bebek görünür en geç sekiz haftada görenler var geç döllenmeden dolayı.
progestan kullanarak gebelik sağlıklı değilse bebeğin düşmesini geciktirirsin.
doktoruna danışarak bence doğal akışına bırak.sağlıksız bir gebellik istemezsin sanırım.sonradan üzülmektense başta kabullenmek daha kolay inan.bende aynısını yaşadım ve şimdi tekrar hamileyim.
sende inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine.
Canim ya cok uzuldum ol deyince olduran Rabbim bizim gibi bekleyiste olanlara yardim etsin lutfen dualarni eksik etme belki cok istedgmiz icin imtihan oluyoruzdurO zaman 1 hafta bekleyim değil mi? Kese çok küçük normalde cok daha büyük olmalı dedi. Bekleyim mi, azıcık da olsa umudum olsa mı?
Boş gebelik olabilir canım benimde ilk gebeliğim böyleydi kurtajla aldılar kesede bebek hiç görünmedi üç ay bekledim sonra sağlıklı iki hamilelik geçirdim hemen tekrar hamile kaldım iki oğlum var şimdi sorun sperm zayıflığını olabilir eşin bir doktora gözüksün tekrar böyle bir durumla karşılaşma
Evet arkadaşım bende hep sorun bende sanırdım meğer eşimdeymiş iki tAne iğne birde karışım Yaptım keçi boyunuzu öyle hamile kaldım ikinci defa yaşaöa sorunu senin yumurtladığııinı gösteriyor sperm ZayıfEvet doktor boş gebelik dedi. 1 hafta daha bekleyeceğim bu arada 2. Doktora gidebilirim bilmiyorum. Sperm zayıflığından dolayı boş gebelik oluyor mu? Eşim en son 1, 5 sene önce sperm testi yaptırdı. Ancak sonrasında ben doktorumu değişitirince ( bende çikolata kisti varken eski doktorum yıllarca bunu göremedi ve kaç yol zaman kaybettik) tekrar sperm testi için maalesef çekimser kaldı. Eğer sperm zayıflığı boş gebeliği tetikliyorsa, zorla eşimi teste götüreceğim...
Evet arkadaşım bende hep sorun bende sanırdım meğer eşimdeymiş iki tAne iğne birde karışım Yaptım keçi boyunuzu öyle hamile kaldım ikinci defa yaşaöa sorunu senin yumurtladığııinı gösteriyor sperm Zayıf
Kürtaj olursan anestezi ile ol diğeri çok zormuş ben aldırdım canım hiç acımadı çok üzüldüm yurt dışında Olduğum dönemde tüm testlerim yapıldı Herşey iyiydi sonra eşimden istedi sonuçta sperm atılş hızının yavaş OLDUĞUNU söyledi ve iğne ve keçi boynuzunu üç ay içti bırakınca hemen hamile kaldım ikinci oğlumda kendiliğinden oldu dört yıl bekledim hep sorun bende diye sen geç kalma
Üzülme sağlıksız bir gebelikse zaten düşecek bende senin gibiydim şimdi iki tane oğlum var her şeyde bir hayır vardır özelden atarım mesaj neler yaptığımı iki ay sonra tekrar denersin biraz bekle bakalım inş canlanır kesenKeçiboynuzu kürü araştırmalıyım o halde. Ayrıca kürtaj için vakumlama sistemi ile alırız dedi doktor. Onu da arastıracağım şimdi.
Kafam sanki kocaman bir davul şuanda
YOK MAALESEF CANIM. 8 HAFTALIK OLDU AMA KALP ATIŞINI ALAMADILAR.Şimdi kaç haftalık oldu canım. Var mı bebiş?
kızlar meraba. bi kaç hafta önce yazanların şu an keseleri ve bebekleri var mı merak ediyorum. bende yeni gebeyim. bugün doktor moralimi bozdu. sıkıntı yok ama kesen büyürmü büyümezmi bilmiyorum dedi. betahcg 2 gün önce 3200 dü. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi