gebelik kesesi

suveyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
662
848
merhaba arkadaşlar. 7 senedir hamile kalamıyordum. bu ay günüm geçti ve doktora gittim 5-6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. kese var ama bebek görünmüyor dedi. haftaya tekrar gel tekrar bakalım dedi. kesenin içi ne zaman dolar arkadaşlar. bilen varsa lütfen yorum bekliyorum. kaç senedir bekliyorum bir korku oluştu içimde. bulantılar ne zaman başlar midem bulanmayınca daha da çok endişelendim.

bidahaki hafta belli olur diye düşünüyorum en hızlı büyüdüğü zamanlarda şuanda dilerim kötü bişey çıkmaz, mide bulantısı her kadında olmuyo genelde 7. haftadan itibaren başlar 16. haftaya kadar sürer.

teşekür ederim. inşallah dediğiniz gibi olur.

Geç döllenme olmustur belki acele etmeyin benimde oglumu 8+4 de gördüm iki hafta geriden takip ediyordu hep doguma kadar kapatti arayi hayirlisi olsun

suveyma endisenı cok ıyı anlıyorum...bende 7 yıl bekledım suprız hamılelıkle tam oldu derken sevınemedım bıle dusukle sonuclandı ama kotu dusunme ben sınır ılacı kullandıgım ıcın dustu...senın kesen olusmus bebgınde gorunecek ınş...erken oldugu ıcın gozukmemıstır..umudunu kaybetme stres yapma...

cevaplarınız biraz olsun içimi rahatlattı. sizlere çok teşekür ederim. inanın hamilelik heyecanını yaşayamadım. çünkü etrafımdan umutlanmamam gerektiğini kesenin dolmayabileceğini söylediler. sanırım en çok ihtiyacım olan şey dua. tecrübesi olan başka arkadaşlar var mı. sizin keseniz ne zaman doldu paylaşır mısınız.

cnm ben ilk kontrole gittiğimde 6 7 haftalikti o zaman bile bebeği dr çok zor gördü o yüzden kendine sıkıntı yapma birde ben şuan son ayimdayim ve sadece iki kez mide bulantisi yaşadım şanslı anne adaylarindanim bulantin olmadığı için bir sorun olduğunu düşünme

hayırlı olsun canım benim 9 haftam bulantım yeni başladı keseyi 5. haftada gördük 7. hafta da kalp atışları duyuldu stres yapma dua et

cevap yazmakta geciktim kusura bakmayın. 1 haftadır hastayım ve başımı kaldıracak halim yok idi. inşallah arkadaşlarım sizin dediğiniz gibi olur ve herşey yolunda gider. bugün de kontrolüm var inşallah kürtajla sonuçlanmaz. Allah tan hayırlısını diliyorum hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. sizlerden de dua bekliyorum. Allah a emanet olunuz.

4+6 da gördük biz keseyi. Kalp atşını duymadık henüz. Dr haftaya çağırdı

bizi haberdar et suveymacım

nedir sonuç canım hayırlı haber inşalinşallah bende meraktayim

bizi haberdar et suveymacım
nedir sonuç canım hayırlı haber inşalinşallah bende meraktayim
günaydın arkadaşlar. dün doktora gittim. bebek oluşmuş ama kalp atışı yok dedi. ayrıntılı ultrasonda alttan bakıldı yine görülemedi. haftaya tekrar gel yine kalp atışlarına bakalım dediler. bir de farklı terimlerin olduğu ultrason kağıdı verdiler. internetten ne olduğunu araştırdım ama tam olarak anlayamadım. sizlerlede paylaşmak isterim.
intrauterin 28.6mm(7 hafta 0 gün) gevşek yapıda GS ve içinde yolk sak ile. CRL: 4mm(6 hafta 1 gün) görünümlü fetal nod izlendi. fetal kardiak aktivite izlenemedi.

arkadaşlar gece uyurken farkında olmadan vücudumu gerdim ve kasığıma ağrı oturdu. uyku halinde iken bu tür bir gerilme bebeğe zarar verir mi.

canım intrauterin bebek rahmin içinde demek 7 hafta ile uyumlu, bebeğin büyüklüğü ise 6 hafta ile uyumlu malesef kalbi atmıyor

canım bebek ilk defa bu hafta göründü. yani kese var ama bebek yok idi. böyle bir durumla karşılaştığın veya duyduğun birşey var mı. kalp atışı sonraki hafta izlenebilir mi.

Merhaba, 9 yıllık evliyim, 5 senedir bebek için çabalıyoruz. benim son adet tarihim 17 nisan. 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. 6. Haftamda kalp atışı için doktoruma gittim. Keseyi gördü (5mm) ama bebeği göremedi. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Bugün yani 7. Haftada tekrar gittim, bebeği yine göremedi. Kese hala var ve 7 mm. Boş gebelik dedi. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Hatta 1 haftadır kahverengi lekelenmem vardı, progestan vermişti. Progestanı bırakabilirsin dedi. Ama progestan kullanarak, 1 hafta daha beklemeli miyim? Yoksa bu saatten sonra umut yok mu? o kadar ümitliydim ki, sabahtan beri ağlıyorum...

canım eğer sağlıklı bir döllenme ise ne olursa olsun gebeliğin ilerler progestana gerek kalmadan
ve bi haftaya bebek görünür en geç sekiz haftada görenler var geç döllenmeden dolayı.
progestan kullanarak gebelik sağlıklı değilse bebeğin düşmesini geciktirirsin.
doktoruna danışarak bence doğal akışına bırak.sağlıksız bir gebellik istemezsin sanırım.sonradan üzülmektense başta kabullenmek daha kolay inan.bende aynısını yaşadım ve şimdi tekrar hamileyim.
sende inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…