T Trkn54 Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2022 51 21 8 34 11 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Trkn54 #21 ftmamstfa .!.: Merhaba aynı durumdayız 7 olması gerekirken 5 haftalık mış kesem ve bebege göre uyumlu değilmiş sizin durumunuz nedir Genişletmek için tıkla... Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm. Şu an sıkıntı yok 3 aylık olduk. Dr um 15 gün önce veya geride olması bişey ifade etmez dedi. İnşallah sorunsuz ilerler. Siz de korkmayın başka sorun yoksa o bir sorun değilmiş onu anladım
ftmamstfa .!.: Merhaba aynı durumdayız 7 olması gerekirken 5 haftalık mış kesem ve bebege göre uyumlu değilmiş sizin durumunuz nedir Genişletmek için tıkla... Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm. Şu an sıkıntı yok 3 aylık olduk. Dr um 15 gün önce veya geride olması bişey ifade etmez dedi. İnşallah sorunsuz ilerler. Siz de korkmayın başka sorun yoksa o bir sorun değilmiş onu anladım
T Trkn54 Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2022 51 21 8 34 11 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Trkn54 #22 bktss .!.: Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yeni gördüm. Şu an 3 aylık olduk çok şükür. İnşallah sıkıntısız ilerler.
bktss .!.: Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yeni gördüm. Şu an 3 aylık olduk çok şükür. İnşallah sıkıntısız ilerler.
H hilalctn55 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2024 39 2 1 21 30 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Trkn54 #23 kleymol ghy .!.: Kaç mm keseniz Genişletmek için tıkla... Bnm 16 mm acaba düzelir mi 8 haftalik olmam lazım ken 7 haftalik kese bebek ve kalp atışı var
kleymol ghy .!.: Kaç mm keseniz Genişletmek için tıkla... Bnm 16 mm acaba düzelir mi 8 haftalik olmam lazım ken 7 haftalik kese bebek ve kalp atışı var
H hilalctn55 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2024 39 2 1 21 30 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Trkn54 #24 ftmamstfa .!.: Merhaba aynı durumdayız 7 olması gerekirken 5 haftalık mış kesem ve bebege göre uyumlu değilmiş sizin durumunuz nedir Genişletmek için tıkla... Durumunuz nedir acaba bende aynı durumdayım şuan inşallah ikinizde sagliklisinizdir
ftmamstfa .!.: Merhaba aynı durumdayız 7 olması gerekirken 5 haftalık mış kesem ve bebege göre uyumlu değilmiş sizin durumunuz nedir Genişletmek için tıkla... Durumunuz nedir acaba bende aynı durumdayım şuan inşallah ikinizde sagliklisinizdir