- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
- 18
- Konu Sahibi yuvambenim
Merhaba Arkadaşlar beta değerim 3503 çıktı. 5 + 2 deyim. keseyi üstten ultrasonla 2 mm gördü. Ama gününe göre değerlerin düşük dedi lütfen yorumlar mısınız? aynı olan sağlıklı gebelik geçiren var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sende neler oldu. işte olmasam valla ağlamamak içn kendimi zor tutuyorum. bir düşükte var.Benimde düşüktü canım ama sağlıklı sıhhatli ilerliyoruz :) zamanla büyüyecek hiç stres yapma
canım sende neler oldu. işte olmasam valla ağlamamak içn kendimi zor tutuyorum. bir düşükte var.
inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Çok üzgünüm ve çok stres yapıyorum. kaçıncı haftadasın kalbi duydunKeseye baktı iyi dedi söylememiş stres yapmıym diye biraz naif bir doktor. 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi gittim duydum bebişim geriden geliyor ama çok şükür bir sıkıntı yaşamıyoruz her bebek haftasına uyacak kocaman olacak diye bir şey yok herkeste farklı canım kadının biri çok küçük sağlıklı bir gebelik olmayacak dedi o gün kafayı yicektim sıkıntıdan ama sonradan dedim ki doğacak olan her türlü doğar düşecek olan her türlü düşer. Bol bol dua ediyorum sende dua et :) Alacağız miniklerimizi kucağımıza![]()
8.haftada duydum kalbini yani 8 olması gerekiyordu ama 7.haftadaydı :) hiç önemli değil bencem. Sakın stres yapma doktorum her stres yaptığında bebeğine 1 adım uzaklaşırsın dedi kız bana neler diyorlar umursamıyorum çünkü herkesin hamileliği bir değil. Hatta öyle bir psikolojiye girmiştim ki o kadının laflarından sonra kalp atışını değil sanki kürtaja gidiyorum gibi hissettim o derece çok şükür duyduminşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Çok üzgünüm ve çok stres yapıyorum. kaçıncı haftadasın kalbi duydun
Veee benimde daha önce düşüğüm var Rabbim o zaman nasip etmedi çok şükür çokta aratmadıinşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Çok üzgünüm ve çok stres yapıyorum. kaçıncı haftadasın kalbi duydun
inşallah bana da nasip eder hayırlısı ile Rabbim. ben valla çok stres yaptım sancım da çoğaldı. Haftaya işe de pek gelmeyi düşünmüyorumVeee benimde daha önce düşüğüm var Rabbim o zaman nasip etmedi çok şükür çokta aratmadı
inşallah bana da nasip eder hayırlısı ile Rabbim. ben valla çok stres yaptım sancım da çoğaldı. Haftaya işe de pek gelmeyi düşünmüyorum
Doğru söylüyorsun canım çok teşekkür ederim. Anneme gidip iki gün kalacağım sonra evde de bir gün çalışıp bir gün evde olacağım düzenli besleneceğim Rabbim hayırlısını versinİnsanların söylediği hiçbirşeye kulak asmayıp hamileliğini yaşamanı tavsiye ediyorum. Biraz dinlenmen açısından gitme tabi imkânın varsa canım :) sen dinlendikçe daha çok büyür derler :) bu sözlerimi teselli veriyor gibi algılama ben o haftalarda yaşadığım şeylerden bahsettim beni dinle sende böyle ol eğer dinleseydim şuan hamile değildim
Ne demek canım benim siz iyi olun dinlenin güzelce anne evi gibisi yok :) amin inşalllaahhDoğru söylüyorsun canım çok teşekkür ederim. Anneme gidip iki gün kalacağım sonra evde de bir gün çalışıp bir gün evde olacağım düzenli besleneceğim Rabbim hayırlısını versin
Canım benim eşim dayanamadı başka doktora gittik alttan baktı 6 mm dediNe demek canım benim siz iyi olun dinlenin güzelce anne evi gibisi yok :) amin inşalllaahh![]()
Süper işte canımm :) maşallah miniğineCanım benim eşim dayanamadı başka doktora gittik alttan baktı 6 mm dedi
Kaçıncı günün canım sattan bu yanaBeta değerim 427 Doktor perşembe gel bakalım heyecan tavan ?
beraber gidiyoruz sanırım.. ben cuma günü gittim keseyi o gün gördük benim de o civardı beta ben de endişeliyim ultrason kağıdı aldım çok detaylı öğrenmedim çünkü kese ile bebek orantılı olmuyo ben de düşük yaptım ordan biliyorum..Merhaba Arkadaşlar beta değerim 3503 çıktı. 5 + 2 deyim. keseyi üstten ultrasonla 2 mm gördü. Ama gününe göre değerlerin düşük dedi lütfen yorumlar mısınız? aynı olan sağlıklı gebelik geçiren var mı
4 hafta oluyor.Kaçıncı günün canım sattan bu yana
Canım bence gayet iyi benim ilk değerim 89 du4 hafta oluyor.
Ben başka doktora gittim alttan baktı kese 6 mm idi aynı gün. Dün gittim 12 mm olmuştu hayırlısı ile gelişsinler inşallah 5+6 yum ben sen kaçtasınberaber gidiyoruz sanırım.. ben cuma günü gittim keseyi o gün gördük benim de o civardı beta ben de endişeliyim ultrason kağıdı aldım çok detaylı öğrenmedim çünkü kese ile bebek orantılı olmuyo ben de düşük yaptım ordan biliyorum..