Gebelik kesesi 1 hafta geride... Kese 4+6 ,embriyo 5+6 :(( nolur yardım edin...

Gebelik kesesi düzgün değil kalp atişi yok doktor 1 hafta önce durmus dedi 7 haftalik gebeyim özeldeki doktorum hemen alinmasi gerek dedi devletteki doktorum 10 gün sonra gel tekrar bakicaz dedi progestan verdi beklemelimiyim sizce yoksa gidip aldirmalimiyim..?

Merhaba kızlar ben gectigimiz haftalarda hamile oldugumu ogrendim hcg degerim duzgun bir sekilde artıyor cok şükür dun doktora gittigimde kesenin 4×4 milim oldugunu söyledi sat a gore hesaplaninca 7 haftalik hamileyim ancak bende pco olduğu icin adetim surekli duzensizdir... son adet tarihim 6 aralik korunmasz iliskiye girdigimiz tarih se 28 aralıkti yani adetin 23. Günü girdigimiz iliskide hamile kaldm muhtemelen simdi size sorum doktor 7 haftalk diye hesapladgi icin mi bu 4.4 milime küçük dedi çünkü bizim girdigimiz iliskiye gore 4 hafta anca oldu .s yoksa bu deger normal bi deger mi ??

kızlar böyle birşey yaşayan varmı aranızda :KK43:( Sat: 28.03.12
14 mayısta de doktora gittim kesen çok küçük nerdeyse 2 hafta geriden geliyor dedi. 5 haftalık dedi.halbuki sata göre ozaman 6+6 idi... kalp atışları yok dedi. haftaya tekrar gel kalp atışlarını duymamız lazım dedi. perişan bir halde çıktım. 2. doktora gittim. oda vajınal ultrasonla baktı ve kalp atışarını duyduk... oda kese biraz düzensiz %30 düşük tehliken var dedi ve crinone jel verdi (progestan) yorma kendini dedi. ondan önceki doktorumun kesenin küçük olduğunu söylediğini söyledim.oda evet 5 gün geriden geliyor haftaya bakıcaz dedi :S verdiği ultrason resminde ise kese; 4+6 ,emriyo; 5+6 gözüküyor. Bune böyle anlamadım... Uzun oldu biliyorum, konu hakkında bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum. çünkü çok üzülüyorum arkadaşlar :KK43:(

14 mayısta de doktora gittim kesen çok küçük nerdeyse 2 hafta geriden geliyor dedi. 5 haftalık dedi.halbuki sata göre ozaman 6+6 idi... kalp atışları yok dedi. haftaya tekrar gel kalp atışlarını duymamız lazım dedi. perişan bir halde çıktım. 2. doktora gittim. oda vajınal ultrasonla baktı ve kalp atışarını duyduk... oda kese biraz düzensiz %30 düşük tehliken var dedi ve crinone jel verdi (progestan) yorma kendini dedi. ondan önceki doktorumun kesenin küçük olduğunu söylediğini söyledim.oda evet 5 gün geriden geliyor haftaya bakıcaz dedi :S verdiği ultrason resminde ise kese; 4+6 ,emriyo; 5+6 gözüküyor. Bune böyle anlamadım... Uzun oldu biliyorum, konu hakkında bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum. çünkü çok üzülüyorum arkadaşlar :KK43:(
Slm çok merak ettim bebeginiz dünyaya geldimi şuan bende aynı şeyi yaşıyorum umarım dogmuştur

C
COoook olmuş ama görüyorsaniz lutfen cevap verin aynı sizin durumunuzu yaşıyorum sonucu yazmamışsinz çok zor zamanlar yaşıyorum nasıl oldu sağlıklı doğdumu bebeğiniz

canım merhaba
eğer aynı şeyi bende yaşadım... gelişme durmuştu ve kürtaj oldum. eğer seninde durumun böyle ise muhakkak pıhtılaşma testlerini yaptır canım... bende genetik kan pıhtılaşması çıktı ve bebeğin bundan öldüğü söylendi... tekrar hamile kaldığımda tedavi başlanacak. umarım hakkında en hayırlısı olur...

selam sat a göre 7+4 görünüyor ama geç döllenmeden dolayı 6+4 sanıyorum. Kesemizi 4.5 haftalıkken gördük problem yoktu beta hcglerim de 2-2.5 kat artışlar normal devamdı 2 haftadır bakmıyoruz gerçi. Bugün kontrole gittik embriyomuş da oluşmuş kalp atışı da vardı net şekilde görüyorum onu ama kese tam gelişmemiş nerdeyse bebekle aynı ebatta bu tehlikeli dedi :KK43:haftaya yine çağırdı. doktorum çok iyi aslında herkes çok memnun ama haftaya kadar oturup bekleyemedim akşamüstü başka bi doktordan da randevu aldım özel muayenehanesi onun,daha detaylı görürüz diye..nolur dua edin:KK43: bu arada bulantılarım göğüs hassasiyetim ve akıntılarım normal şekilde mevcut,iştahım da iyi iyi de besleniyorum folik asitimi de ihmal etmiyorum. hiç kanamam lekelenmem olmadı benim durumumu yaşayan var mı düşsün istemiyorum meleğim:KK43:((

selam sat a göre 7+4 görünüyor ama geç döllenmeden dolayı 6+4 sanıyorum. Kesemizi 4.5 haftalıkken gördük problem yoktu beta hcglerim de 2-2.5 kat artışlar normal devamdı 2 haftadır bakmıyoruz gerçi. Bugün kontrole gittik embriyomuş da oluşmuş kalp atışı da vardı net şekilde görüyorum onu ama kese tam gelişmemiş nerdeyse bebekle aynı ebatta bu tehlikeli dedi :KK43:haftaya yine çağırdı. doktorum çok iyi aslında herkes çok memnun ama haftaya kadar oturup bekleyemedim akşamüstü başka bi doktordan da randevu aldım özel muayenehanesi onun,daha detaylı görürüz diye..nolur dua edin:KK43: bu arada bulantılarım göğüs hassasiyetim ve akıntılarım normal şekilde mevcut,iştahım da iyi iyi de besleniyorum folik asitimi de ihmal etmiyorum. hiç kanamam lekelenmem olmadı benim durumumu yaşayan var mı düşsün istemiyorum meleğim:KK43:((
Geçmiş olsun Rabbim sana bağışlasın İnşallah ayni senin durumundaydm bi kac güne kadar burda cevap arıyordum benm durumum gibi olup düzelen varmı diye ama maalesef bugün kürtaj oldum İnşallah senin meleğin sağlıkla doğar

Gecmiş olsun gıttınızmı dra

Geçmiş olsun Rabbim sana bağışlasın İnşallah ayni senin durumundaydm bi kac güne kadar burda cevap arıyordum benm durumum gibi olup düzelen varmı diye ama maalesef bugün kürtaj oldum İnşallah senin meleğin sağlıkla doğar
Canım çok üzüldüm..ben başka bi doktora gittim aynı gün, özel muayenesi olan, 2 saat ilgilendi ultrasondan baktı iyice, kesen normal daha büyük de olabilir evet ama kücük değil herhangi bi problem yok boşu boşuna düşünüp sıkmayın kendinizi dedi. Bakalım dikkat ediyoruz, umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz biz de.. :(

Canım çok üzüldüm..ben başka bi doktora gittim aynı gün, özel muayenesi olan, 2 saat ilgilendi ultrasondan baktı iyice, kesen normal daha büyük de olabilir evet ama kücük değil herhangi bi problem yok boşu boşuna düşünüp sıkmayın kendinizi dedi. Bakalım dikkat ediyoruz, umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz biz de.. :KK43:

Bol bol su tuketin
Sut meyva ev yogurdu ihmal etmeyin
Insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Back