Gebeliğe Hazırlık Gebelik kaybı, PCOS ve Ovulasyon testi ile yumurta takibi...💕👦👧🙏...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok etkilendim yazdiklarinizdan rabbim yardimciniz olsun allah rahmet eylesin .bnde 2 yildir ugrasiom hic bisi olmadi sorunumuz olmadigi halde cocugumuz olmuo bu ay c life ve ovulasyon testi deniorum ilk kez umarim mutlulugu bizde yakalariz yawrularimiz olur

Amin canım benim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla tutunsun gelişsin sağlıkla doğsun yavrularımız inşallah Aaa clife bende kullanıyorum bu ay. Ovulasyonla da takip ediyorum bakalım pcos olduğum için bi düzenin olmadığı için ovulasyonla bakıyorum yumurtlamaya... Kaçıncı gündesin ovulasyon testinde kuzum?

Amin cnm bnm 12 . Gun ama bn hic anlamiorum bu testleri pik ne zmn oluo nasil oluo olmusmuyum bilemedim cunku bi silik bi koyu bi hic yok kafam karisio .s ögrenemedim

Eklentiler

• 20200420_155823.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 69
Iste test bu yaptiktan bi 5 dk snra cektim ayni sanirim silik bole kop koyu hic gormedim ya
Bazen dalgalanmalar oluyor hormonlarda. Yapmaya devam et bence canım son 6. Gün koyulaşma var gibi görünüyor kuzum. Bakalım yarın nasıl olacak. Bende birazdan yapıcam bakalım eşim nöbete gitti şimdi geçe kaldı testin bugün... O evdeyken yapmıyom yumurtlama günlerini de söylemiyom stres olmasın diye

Walla bn hic anlamadim bu testleri hic koyu olmuo olcak gibi oluo geri siliklesio umarim bu ay guzl seyler olur ya hepimiz icin insalkah stres yapiosa soleme bncede daha ii olur sende gorew gibi dusunme

Walla bn hic anlamadim bu testleri hic koyu olmuo olcak gibi oluo geri siliklesio umarim bu ay guzl seyler olur ya hepimiz icin insalkah stres yapiosa soleme bncede daha ii olur sende gorew gibi dusunme
Ortalama ne kadar sürede adet oluyosun?
Valla kuzum o stres olmasın diye kendimi sıkıyorum galiba Bi orta yolu bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…