• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kan testi Sonucu

Nazan can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
4
2
1
23
Arkadaşlar merhaba gebelik testi yaptım da kanda çıkan sonuca göre hamile miyim anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Sonuc 496 görünüyor foto ekledim adetimde 10 gecikmis Yarn doktora gidicem sonuçlar için

Eklentiler

• 20210613_090723.jpg
    20210613_090723.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 247
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba gebelik testi yaptım da kanda çıkan sonuca göre hamileyim anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Sonuc 496 görünüyor foto ekledim adetimde 10 gecikmis Yarn doktora gidicem sonuçlar için
1 hafta kadar gec dollenme olmustur . gıtsen de bu bhcg le kese goremezsın sanrım. 5+3 oldugunu sanmıyorum bhcg nin az oldugunu dusunuyorsna dıye acıklayım ddım. bence 48 saat e bı daha kan tekrarla . 2 ye katlar cogunlukla. 1500 u gectıgınde deger vajınal gorulebılır kese.

1 hafta kadar gec dollenme olmustur . gıtsen de bu bhcg le kese goremezsın sanrım. 5+3 oldugunu sanmıyorum bhcg nin az oldugunu dusunuyorsna dıye acıklayım ddım. bence 48 saat e bı daha kan tekrarla . 2 ye katlar cogunlukla. 1500 u gectıgınde deger vajınal gorulebılır kese.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ama bnim asıl merak ettgim konu gebelik var mı ?

soGuk nevale soGuk nevale eşimle 2 yıldır bu haberi bekliyoruz cuma günü test verdim haftasonu araya girince doktorla gorusemedm sonuçlarin referans aralığı 2 ne demek oluyor bi bilginiz var mi

Aa öyle mi çok pardon aslinda hamile miyim yazacaktim yalnış yazılmış 😇
Hamilesin kuzum ancak sağlıklı ve olağan bir gebelik olup olmadığını anlamak için düzenli kan takibi yaptırman gerekli :) Hayırlısı olsun

Evet hamilesiniz ama karından keseyi görmek için daha beklemeniz gerekiyor

soGuk nevale soGuk nevale eşimle 2 yıldır bu haberi bekliyoruz cuma günü test verdim haftasonu araya girince doktorla gorusemedm sonuçlarin referans aralığı 2 ne demek oluyor bi bilginiz var mi
Referans aralığı olması gereken değer demektir eğer değerin üstündeyse zaten değer yada sonuç olarak yazar sizin kan sonucunuz

Back