Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba gebelik testi yaptım da kanda çıkan sonuca göre hamile miyim anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Sonuc 496 görünüyor foto ekledim adetimde 10 gecikmis Yarn doktora gidicem sonuçlar için
Arkadaşlar merhaba gebelik testi yaptım da kanda çıkan sonuca göre hamileyim anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Sonuc 496 görünüyor foto ekledim adetimde 10 gecikmis Yarn doktora gidicem sonuçlar için
1 hafta kadar gec dollenme olmustur . gıtsen de bu bhcg le kese goremezsın sanrım. 5+3 oldugunu sanmıyorum bhcg nin az oldugunu dusunuyorsna dıye acıklayım ddım. bence 48 saat e bı daha kan tekrarla . 2 ye katlar cogunlukla. 1500 u gectıgınde deger vajınal gorulebılır kese.
1 hafta kadar gec dollenme olmustur . gıtsen de bu bhcg le kese goremezsın sanrım. 5+3 oldugunu sanmıyorum bhcg nin az oldugunu dusunuyorsna dıye acıklayım ddım. bence 48 saat e bı daha kan tekrarla . 2 ye katlar cogunlukla. 1500 u gectıgınde deger vajınal gorulebılır kese.
soGuk nevale
eşimle 2 yıldır bu haberi bekliyoruz cuma günü test verdim haftasonu araya girince doktorla gorusemedm sonuçlarin referans aralığı 2 ne demek oluyor bi bilginiz var mi
soGuk nevale
eşimle 2 yıldır bu haberi bekliyoruz cuma günü test verdim haftasonu araya girince doktorla gorusemedm sonuçlarin referans aralığı 2 ne demek oluyor bi bilginiz var mi