Gebelik istiyorummm ama sorun mu var?

Hahaha
Valla kafaya nasıl takmıcam ki? Onu da de bana :) benim yıllardır adetim bir gün şaşmazdı ilk kez bu ay 3 gün geciktim kime sorsam kafaya takma diyor da ya nasıl takmıyım napıyım ne düşüneyim bilemedim :)

Bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Ben yirmi yasindayim ablaBende ilk zamanlar öyle diyodum niye olmuyo sorunmu var acaba diyordum hamile olduğu mu ne zaman anladım Biliyormusun ben ve eşim sigara kullanıyoruz ben yine bir gün çok üzülüyordum çocuk olmuyo diye uyumak için Odamıza geçtik eşim bir sigara yaktı daha dumani ilk uflemesinde lavaboya zor yetistim midem fena oldu ama yaşım da küçük ya hani anlamadım önce sonra uyurken keskin bir karın ağrısına uyandım ertesi gün sabah geceleri soğuk bir terleme oluyor karnında bişi böyle pır pır ediyor ... bunları anlatmamin nedeni bende senin gibi üzülüyordum tam ümidim i kaybetmiştim sonra test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittigimde beş haftalik hamileydim ... çok üzülme düşünme psikolojik oluyor çoğu kez.. ablacim birde zerdecal iç gece uyumadan önce ben iki hafta kullandım onu sonunda bebeğim oldu ..zerdecal rahimdeki iltihap i enfeksiyon u atıyor bu sayede çocuğun tutma oranını yükseltiyor :)

Ayy canımm benim ne güzel ben heyecanlandım okurken :) zerdeçalı toz mu yoksa tane olarak çayını mı içeyim? Ben bal çörek otu ve tarçın karışımından içiyorum her gün yumurtalara iyi geliyormuş.

youtube da gebeliğe hazırlık videoları var onları takip edebilirsin. anne tv diye var ceyda düvenci nin en çok onu beğendim sanırım. onları da takip edebilirsin.

Evet abla toz halinde iç bir çay bardağı kadar iç hamile kalırsın inşallah bütün iltihap enfeksiyon gidicektir ben üç yıldır çekiyordum doktorların iyi edemediğini zerdeçal iki haftada iyi etti :)

Amin canım hepimize inşallah nasip olur annelik :)

Stresten uzak durmak ne mümkün ama bundan sonra kendimi telkin edicem bakalım becerebilecek miyim

Stresten uzak durmak ne mümkün ama bundan sonra kendimi telkin edicem bakalım becerebilecek miyim

Ben o kadar çok çektim ki kaynanamdan gorumcelerimden aynı evde oturuyorduk o zamanlar ben o sıkıntı dan o stresten hamile kaldım ve sağ sağlık doğdu kızım çok şükür ... ayrı yeten eşim den de şiddet görüyordum çok kötüydü benim psikolojim ... hiç bir şeyi takma boşver ben çok pişman oldum herseyi kafama taktiğim için ..

hiç merak etme daha çok kısa bir süre olmuş. eşinin doktora gitmes için erken bir süreç. vücudun uzun süre korunmadan sonra spermle yeni yeni karşılaştığı için alışma evresinde. internette hesapladığın yumurtlama dönemine çok da fazla güvenme. kendi tecrübemden hareketle söylüyorum, kimi insanın yumurtlama dönemi ortada değil, regl dönemi biter bitmez hemen olur. bir de, herkeste bu tutar mı bilmem ama düzenli bir regl sürecin var da ilk kez 3 gün geciktiysen bir sonraki ay hamile kalma ihtimalin yüksek olabilir. herşey gönlünce olsun

Genelde erkeklerkn spermleri kslitesiz olunca olmuyor. Ama 3 ay gecmis daha uzulme, 5 6 ay icinde olur bir sorun yoksa

Canım bunu buradaki başka kişilerden de duydum acaba gerçekliği var mı böyle bir durumun, acaba gerçekten ondan mı geciktim önümüzdeki ay kalır mıyım ay keşke kalsaam

Canım çok acı çekmişsin sıkıntılar yaşamışsın inş hepsini atlatmışsındır

Canım bunu buradaki başka kişilerden de duydum acaba gerçekliği var mı böyle bir durumun, acaba gerçekten ondan mı geciktim önümüzdeki ay kalır mıyım ay keşke kalsaam
ben hamile kalmadan bir önceki ay 5 gün gecikmiştim. normalde tek bir gün bile sapmazdı. ertesi ay da hamile kaldım. inşallah minnak bir kuzu geliyordur:)

ben hamile kalmadan bir önceki ay 5 gün gecikmiştim. normalde tek bir gün bile sapmazdı. ertesi ay da hamile kaldım. inşallah minnak bir kuzu geliyordur:)

yaa bak şimdi nasıl heveslendim :) Valla benimde öyledir, gün hatta saat bile şaşmazdı bu ay 3 gün gecikti hemen hamileliğe yordum ama değilmişim tabi inşallah öbür ay dediğin gibi rahim kendini bebeğe hazırlıyodur :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…