Gebelik istiyorummm ama sorun mu var?

aburcubur91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
98
39
38
33
merhaba kızlar, 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim yaklaşık 3-4 aydır bebek için uğraşıyoruz. Bu ay adetim 3 gün gecikince sevindim ama bu sabah adet oldum. Çok heveslenmiştim ya acaba psikolojik mi bu durumlar? Doktor da bir sorun yok dedi. Bildiğiniz bir doğal kür yada taktik fln var mı?

Ne zormuş bu durumlar

öncelikle aramıza hoşgeldin. stres yapmayı bırak. çok şükür herşey normalmiş. ateş ölçme var onunla yumurtlama zamanını öğrenip birlikteliklerinizi ona göre düzenleyebilirsiniz. soğan kürü, incir kürü var ama daha çok yeni denemelerin. biraz akışına bırak.

Selam cevabın için teşekkürler Evet yeni ama kafaya takılıyo yani nasıl rahat olacağımı bilmiyorum. Şuan adetim birinci günü soğan kürü nasıp yapılıyo?

Selam cevabın için teşekkürler Evet yeni ama kafaya takılıyo yani nasıl rahat olacağımı bilmiyorum. Şuan adetim birinci günü soğan kürü nasıp yapılıyo?
Canim hemen 2 ayda hemen olmayabilir. Azicik sabret. Oldu mu olmadi mi derdine düşme. Doktor 2 ayda cocuk olmamis diye eşinden tahlil istemeyebilir. Sen gebelige hazirlik süreçleriyle ilgilen. Mesela gunluk protein alimiyla ilgili seyler oku. Uygula bu tür seylerle kendini meskul et. Niye olmuyor demek icin bence cok erken

Sana verebilecegim tek taktik.
Taktik maktik yok BAM BAM BAM!

Cunku cok isteyince olmuyo malesef. Daha 3 aycık denemissiniz. 1 senelik evliyim. Evlendigimizde hep denedik her ay husran. 2 gunde 1 iliski surekli denedik surekli denedik. Kafani bosaltman lazim gercek anlamda. Ben tamam ya erteleyelim cocuk planlarimizi dedigim ay hamile oldugumu ogrendim

Merhaba hep böyle söylüyorlar ama neden böyle birşey oluyor ki acaba

Merhaba hep böyle söylüyorlar ama neden böyle birşey oluyor ki acaba
Çünkü stres. Kafaya takmak. Biz kafamiza takip stres yaptikca hamilelikten sandigimiz adet gecikmelerini yasiyoruz. Negatifi gorunce stresten geciktigini anliyoruz. O dusunceler yumurtlama duzenini dollenmeyi adet dongusunu hepsini etkiliyo malesef ki

Size bir sorum olacak ben yeni evliyim adet düzenim bozuldu ilk evlenince olur böyle şeyler diyorlar ama doktora gittim kist var mı diye oda yok temiz çıktı neden olabilir ki acaba

Size bir sorum olacak ben yeni evliyim adet düzenim bozuldu ilk evlenince olur böyle şeyler diyorlar ama doktora gittim kist var mı diye oda yok temiz çıktı neden olabilir ki acaba
Ben evlenmeden once hep duzenli adet olurdum. Evlendikten sonra bi sure duzenli adet gordum ama yavas yavas gecikmeler yasamaya 40 gunleri bulmaya basladi. Ama bende enfeksiyon falan olmustu. Sonrada gebelik istedigim icin stres yapiyodum o yuzden gecikiyodu buyuk ihtimal. Doktor temiz dediyse ve baska neden bulamadiysa yeni evlendin iliskiye falan girdin vucut adapte olmaya calisiyodur. Ondan boyle olmus olabilir

Aynen benim de öyle 28 de bir olurdum ilk aylar yine öyle oldu korunmayı bırakınca şaşırdı bi geç bi erken oluyor

Aynen benim de öyle 28 de bir olurdum ilk aylar yine öyle oldu korunmayı bırakınca şaşırdı bi geç bi erken oluyor
Bende bebek istedigim icin korunmuyodum ve o zamanlar bozulmaya başladı düzenim. Ben doktora adet duzensizliginden hic gitmedim. 40 gunde olsa goruyorum dedim kendimce. Ama istersen bi kac ay en azindan bi 5 adet takip edip doktora tekrardan gidebilirsin. Hep duzenli adet olurdum ama evlendikten sonra şaştı diyebilirsin. Kist yok demistiniz ama baska bi sorun olabilir mi diyebilirsin :)

Evet gitmem gerek genel bi muayene için kasımlarımda ince ağrılar var bi kaç haftadır onun için acile gitmiştim orda rica ettim ultrasonu kist yok denildi

Evet gitmem gerek genel bi muayene için kasımlarımda ince ağrılar var bi kaç haftadır onun için acile gitmiştim orda rica ettim ultrasonu kist yok denildi
Bencede git hem icin rahat eder hemde baska bi sorun varsa bulurlar :) Allah hepimize hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…