Cok iyi dahilyeye diyin hamilelik dusunuyorum b12,folat,tsh,serbest t4,feritin,prolaktin,demir, dviatamini yumurtlamanin saglikli gelismesi icin onemli hormonlar bunlari dahilyede yaptirabilirsin idrardnda baktir enfeksiyon falan varmi insülin direncinede baktir ..
Devlette gebelik dusunuyorum diyince butun horminlarina bakiyorlar alltn muayene yapiliyor yara yada kistik bir durum varmi baktir smear testi aldir
Reglinin 2.veya 3.gunu fsh lh prolaktin (sut hormonu) baktir reglinin 21.gunu progesteron bak birsuru bilgi verdim
not et
Buarada yumurtlama takibi icin ovülasyon testi öneriririm ben laboquick kullniyorum trendyolda var cile t cizzgisi ayni iste pozitif t cizgisi c den daha koyu ise yumurtlamaya hazrsin demektir yada doktorla yumurtlama takibi yaptr ozel hastanede yapiliyor devlette yokmus infertilite bolumu yapiyormus devlette ..
Regline 6 gun var biraz erken olabilir regline 2gun kala veya 2gun gecikirsen yaptir s.ocqklari beta hcg yapiyor snc gec cikiyor..
Birgebenin gunlugu ebru hanim var onun yumurtlama ile olgili birsuru videolari var onlari mutlka izle dinle umarim saglikli hayrli haberlerimiz olur