- 24 Nisan 2021
- 125
- 122
- 53
- 28
Arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. 2 senelik evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz. 2 ay önce düşük yaptım. Çok kötü bir süreçti. Zaten sevinmemle 1 hafta sonra düşük yapmam bir oldu. Daha o heyecanı yaşıyorken birdenbire yıkıldım yerle bir oldum. Şuanda devam etseydi cinsiyetini öğrenecektik bebişimin. Düşükten sonra çok uzun bir süre eşime dokunmak bile gelmiyordu içimden. Nefretim kendimeydi. Acaba sigara içiyordum diye mi bıraktı beni bebeğim. Acaba çok mu hareket ediyordum ondan mı böyle oldu diye kafayı yiyordum. Bu ay ise yumurtlama günlerimi değerlendirdik. Yumurtlamadan 2 gün sonra sabah uyandığımda çok feci bir kasık ağrım oldu ama o gün içinde geçti. Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu. Sanki o an hamile olacağım gibi hissettim çok umutlandım. Son adet tarihi başlangıcı 11 Aralık yumurtlama 24 veya 25 te oldu. Geçen hamileliğimde yumurtlamadan 5 gün sonra çift çizgi görmüştüm. Hemen anlamıştım zaten. Ama şimdi yaptığımda net tek çizgi çıkıyor. Biliyorum daha çok erken diyeceksiniz öğrenmek için diye. Ama kendime engel olamıyorum. Bu sefer tutmadığını hissediyorum. Hiç bir belirtim yok. Bunun için üzülüyorum. Bu siteye saatlerce girip torpikleri okuyorum. Olmayan hayali çizgiler görmeye başladım testte test manyağı oldum sabah akşam yapıyorum. . Eşim ise hiç benim gibi değil. Olacağına varır bir zaman gelir olur kafasında. Ama ben öyle değilim bilmiyorum ruh halim çok değişik neden olmuyor diye çok düşünüyorum. Sanki tekrar olsamda yine bebişime bişey olacak gibi hissediyorum Belki benimle aynı duyguları paylaşıyorsunuz belki bu kız abartıyor falan diyorsunuz ama inanın hiç iyi değilim çok duygusalım çok kötüyüm buraya kadar okuduysanız lütfen birbirimize destek olalım. Sizi hiç tanımasamda size ihtiyacım var.