• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik isterken tam günümde adet oldum.!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MevaDeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
79
18
3
33
Kızlar dün adet oldum ama az geliyor daha çok koyu kahve akıntı şeklinde,az da kırmızı geldi.feci sırtım belim ağrıyor midem sürekli bulanıyor.Ateşlendim gece bademciklerim şişti.Acaba adet olmama rağmen hamiş olabilir miyim.?Kımıldayabilirsem acile gidip kan vericem.

Kızlar dün adet oldum ama az geliyor daha çok koyu kahve akıntı şeklinde,az da kırmızı geldi.feci sırtım belim ağrıyor midem sürekli bulanıyor.Ateşlendim gece bademciklerim şişti.Acaba adet olmama rağmen hamiş olabilir miyim.?Kımıldayabilirsem acile gidip kan vericem.
Ne olur ne olmaz diye git bence

Ay ne saçma dr var aldımı peki cnm kan insanın halinden anlamiyorlar

Buda bugun

Eklentiler

• 20190601_182435.jpg
    20190601_182435.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 176
Böyle durumlarda evde idrar testi yapabilirsin. Gebelik şüphesi güçlü olduğunda bile acilde bakmaya yanaşmıyolar. Gebeliği öğrenmek acil bi durum sayılmıyo, biz ne kadar merak etsek de öyle..

Iyi de acil servise "tam adet gunumde adet oldum,hamile olabilir miyim?" Diye gitmissin.
madem ille kan vermek istiyorsun bir poliklinige gitmelisin. Acil serviste sirada bekleyen kimler vardir allah bilir,düşük yapan mi,elini yakan mi, kene ısıran mi... doktorun tavri yanlis ama sizin yaptığınız da siradaki onca insanin hakkina girmek.
Umarim bir sonraki ay hersey yolunda gider

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim muayene oldum bi sıkıntı yok çok şükür eşümde varikosel vardı ama tedavi oldu geçti ama hala gebelik yok bu ayda yuumurtalamadan sonra kasığımda batmalar olmaya ve adet ağrısı gibi ağrı olmaya bşaldı şuan iki gün kaldı adetime yine kasığımda batma olmaya başladı ve sürwkli uyumak istiyoruö bişey yapasım gelmiyo sizce hamile olabilirmiyim bide bikere kahve leke geldi bidahada gelmedi geçen hafta olmuştu ama adetime iki gün var
Belirti olabilir mi

Back