Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olur ne olmaz diye git benceKızlar dün adet oldum ama az geliyor daha çok koyu kahve akıntı şeklinde,az da kırmızı geldi.feci sırtım belim ağrıyor midem sürekli bulanıyor.Ateşlendim gece bademciklerim şişti.Acaba adet olmama rağmen hamiş olabilir miyim.?Kımıldayabilirsem acile gidip kan vericem.
Ne olur ne olmaz diye git bence
[/QUOTE
]Acile gittim doktor bugün tam adet gününse ve geldiyse kan hamile olamazsın dedi ben yine de istedim atarlandı ihtimali yok gibisinden sinirlendim,üzüldüm![]()
Almadı bağıra bağıra konuşuyor bir de gebelik ihtimalin mi var ki hala diye sırada bekleyen hastalar duydu çok üzüldüm.Ay ne saçma dr var aldımı peki cnm kan insanın halinden anlamiyorlar
Hep kahverengi geldi bugün de öyle.Bakalım hayırlısı..Umarim hamesinizdir ama adetin sokulemioda olablir
Ayıp yaptığı şey.neyse canm üzülme başka bi gün verirsinAlmadı bağıra bağıra konuşuyor bir de gebelik ihtimalin mi var ki hala diye sırada bekleyen hastalar duydu çok üzüldüm.