Allahim saglik versin ins . Canim hamieleik 4 haftayi gecince bilinmiyor mu . Sen nasil anladin . Bebegim yok merak ettmsadeceArkadaşlar merhaba;
Yaklaşık 3 haftalık hamileyim hanımlar, kese görünmedi daha ama kasığımda ağrı, belime vuran kıramp ve ağrılar var geçmiyor ara ara hep geliyor. Ayakta yarım saatten fazla duramıyorum doktor normal olur öyle dedi pazartesi gel bakalım dedi.
Bu durum normal mi etrafımdakilere sorduğumda yanıt alamıyorum bilmiyorlar ve korkuyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz fikirlerinizi beyan eder misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden çoook
Allahim saglik versin ins . Canim hamieleik 4 haftayi gecince bilinmiyor mu . Sen nasil anladin . Bebegim yok merak ettmsadece
Cok yeni daha ben 5. Haftamda keseyi gördüm agrida olur siddetli normal yani sıkıntı etme
Benimki sata göre 8. Haftama girdim ama doktor.degere göre hesap yaptı dedi 5 haftalik.dedim.agrim.var dedi olacak cok normal gebelik bu rahat olsun icin iyi beslen ani.haraketten uzak dur stresten fln.İmzaya baktığımda 1 hafta önde gidiyor seninki inşAllah bende görürüm çok teşekkür ederim yanıt içinde içim rahatladı bir nebze
Benimki sata göre 8. Haftama girdim ama doktor.degere göre hesap yaptı dedi 5 haftalik.dedim.agrim.var dedi olacak cok normal gebelik bu rahat olsun icin iyi beslen ani.haraketten uzak dur stresten fln.
Bekle az daha keseyi görürsün. 6.haftada da kalp atisini insAllah çarşamba günü bnde duycm yavrumun kalp atisini
InsAllah ❤İnşALLAH Rabbim kucağına da almayı nasip etsin cümlemizin
Hakkinda hayırlısı olsun insAllah sıkma canını belki hamilelik vardir kadınin derdi bitmez bacım napsakki.Ya bu agrilar gercekten siddetli. Tamam.bi regl agrim gibi degil ama sanci giriyor sanki sol.kasigima. hele.iftardan once ne agridi ne agridi. Neyseki yemekten sonra.az gecti. Hamilelikte bu oluyorsa neden etrafimdaki diger hamilelerden hic duymadim. Test i bugun de yaptim yine negatif. Neyse ne artik ama bu agri canimi sikiyor.uzuyor beni, isten erken ciktim sirf bu yuzden.
Hic bilmiyorum gitmedim.doktora testler negatif diye. 4 gun gecikmisti bugun 12 gibi kanamam oldu, gunluk.ped vardi kahverengi akinti.gibi bisiler geldi, paralelde sol kasik agridi. Simdi de rahim kaslarim kasiliyor regl deki gibi. Yarini bekleyecegim kanama.siddetliyse zaten degilim. Isin garip tarafi bu tarz belirtilere hamilelik diyorlar bazi arkadaslar sartladik ondan boyle beynimiz.oyun oynuyor diyor ama ben bu belirtilerin hamilelik olabilexegini de bilmiyordum. Bekleyecegim. Etrafimda ki kimseye de bir sey diyemiyorum umutlanmasinlar diye bi tek burada okuyup duruyorum iste. Hayirlisi.Hakkinda hayırlısı olsun insAllah sıkma canını belki hamilelik vardir kadınin derdi bitmez bacım napsakki.
Benimde belim aşırı ağrımıştı test yaptım hamileymişim ilk haftalarda oluyo maalesefArkadaşlar merhaba;
Yaklaşık 3 haftalık hamileyim hanımlar, kese görünmedi daha ama kasığımda ağrı, belime vuran kıramp ve ağrılar var geçmiyor ara ara hep geliyor. Ayakta yarım saatten fazla duramıyorum doktor normal olur öyle dedi pazartesi gel bakalım dedi.
Bu durum normal mi etrafımdakilere sorduğumda yanıt alamıyorum bilmiyorlar ve korkuyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz fikirlerinizi beyan eder misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden çoook
Hic bilmiyorum gitmedim.doktora testler negatif diye. 4 gun gecikmisti bugun 12 gibi kanamam oldu, gunluk.ped vardi kahverengi akinti.gibi bisiler geldi, paralelde sol kasik agridi. Simdi de rahim kaslarim kasiliyor regl deki gibi. Yarini bekleyecegim kanama.siddetliyse zaten degilim. Isin garip tarafi bu tarz belirtilere hamilelik diyorlar bazi arkadaslar sartladik ondan boyle beynimiz.oyun oynuyor diyor ama ben bu belirtilerin hamilelik olabilexegini de bilmiyordum. Bekleyecegim. Etrafimda ki kimseye de bir sey diyemiyorum umutlanmasinlar diye bi tek burada okuyup duruyorum iste. Hayirlisi.
Hakkında hayırlısı olsun insAllah cok stres etme hersey olcagina varir elbet gönlünden geçen olsun insAllah.Hic bilmiyorum gitmedim.doktora testler negatif diye. 4 gun gecikmisti bugun 12 gibi kanamam oldu, gunluk.ped vardi kahverengi akinti.gibi bisiler geldi, paralelde sol kasik agridi. Simdi de rahim kaslarim kasiliyor regl deki gibi. Yarini bekleyecegim kanama.siddetliyse zaten degilim. Isin garip tarafi bu tarz belirtilere hamilelik diyorlar bazi arkadaslar sartladik ondan boyle beynimiz.oyun oynuyor diyor ama ben bu belirtilerin hamilelik olabilexegini de bilmiyordum. Bekleyecegim. Etrafimda ki kimseye de bir sey diyemiyorum umutlanmasinlar diye bi tek burada okuyup duruyorum iste. Hayirlisi.
Hakkında hayırlısı olsun insAllah cok stres etme hersey olcagina varir elbet gönlünden geçen olsun insAllah.
Uzulme Rabbim kuluna hayırlı olanı nasip eder. Sagol.cnm cumlemizin insAllahreglmış :) çektiğim ağrı ile kaldımm:) en azından maximum 1 gn daha sürecek bu ağrı buna da şükür. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişleriniizi.. Aminn
Normal kesenin görünmemesi de ağrı batma sancı olması da normal. Ben de yaşadım hatta dışarda yürürken bazen birden bişey saklanırdı hemen otururdum fazla dinlenmeme gerek kalmadan kalkışan bile sanki o sancı bana gelmemiş gibi olurdu . Bazen sürekli bir ağrı olurdu özellikle adet dönemim gelince tamam ben adet olucam diye düşündüm sancilarim ağrılarım belim kasigim adet sancılarının daha siddetlisiydi. Geçti şükür.Arkadaşlar merhaba;
Gayet normal. Hep olacak neredeyse. Rahmin büyüdükçe ağrılar olacak. Belin ağrıyacak. Doğal ve normal şeyler. Doğumdan sonra geçiyor.Arkadaşlar merhaba;
Normal kesenin görünmemesi de ağrı batma sancı olması da normal. Ben de yaşadım hatta dışarda yürürken bazen birden bişey saklanırdı hemen otururdum fazla dinlenmeme gerek kalmadan kalkışan bile sanki o sancı bana gelmemiş gibi olurdu . Bazen sürekli bir ağrı olurdu özellikle adet dönemim gelince tamam ben adet olucam diye düşündüm sancilarim ağrılarım belim kasigim adet sancılarının daha siddetlisiydi. Geçti şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?