Gebelik ilk haftası ağrı hk. yardım

Kesinlikle dediğin gibi sürekli hormon testi yapmak istiyorum, aman birşey olmasın diye ağzıma sürmiceklerimi yiyorum yararlı olsun diye.
Kocaman bir fasulye olmuş artık sizinki ALLAH tamamını erdirip kucağına almayı nasip etsin, yanıt için de ayrıca teşekkürler

Reactions: H E

Korkuyorum Allah korusun birşey olur mu diye yoksa birşey olmaz dayanırım
Teşekkür ederim cevabınız için Rabbim süzinde evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Evet biz artık greyfurt kadar olduk

Ne kadar çok üstüne düşme desemde düşüceksin çünlü bende düştüm biliyorum .
Bu süreçte inşallh bulantın olmaz ama olabilme ihtimaline karşılık iyi beslen
Ben 5 kilo kaybettim çünğü hala geri alamadım hepsini

Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin . Bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin

Rica ederim bu dönemi hafif yürüyüş ve bol istirahatle daha rahat gecirirsiniz. Evladiniz hayırlı olsun saglikla sıhhatle gelsin

İlerleyen dönemlerde buzdolabı başında geçireceğin günlerde acısını çıkarırsın giden kiloların

Amin inşAllah cümlemizin

İlerleyen dönemlerde buzdolabı başında geçireceğin günlerde acısını çıkarırsın giden kiloların

Amin inşAllah cümlemizin
Şuan çıkarıyorum 1 ay sonra randevum var doktorum senı bu kiloda görmek istemiyorum dedi
Bayramda annemın yanına gidicem orda almayı düşünüyorum

Şuan çıkarıyorum 1 ay sonra randevum var doktorum senı bu kiloda görmek istemiyorum dedi
Bayramda annemın yanına gidicem orda almayı düşünüyorum

Doktor da korkuttuysa demek yesin annem bari dedi yavrucum
Ahaha anneciğin yapsın sen otur masaya gelsin baklavalar gitsin sarmalar de

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Net bir bilgim yok ama benim regl tarihime 4-5 gün vardı lekelenme ve ağrı sonucunda test yaptığımda çok silik çıkmıştı, emin olamadım kan testi yaptırdığımda belli olmuştu.
Bu kadar erken olur mu bilmiyorum ama kandan bir hormon testi yaptırın anca onda anlaşılır.

Korkuyorum Allah korusun birşey olur mu diye yoksa birşey olmaz dayanırım
Teşekkür ederim cevabınız için Rabbim süzinde evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah, hepimiz. Kontrollerinize düzenli gidin bir şey olmaz inşallah. Bu ağrılar anneliğe hazırlıyor, daha dayanıklı yapıyor insanı içinde bir canlı büyüyor, bu mucizeyle yaşamak, şekillenmek harika bir şey. Keyfini çıkarmaya bak. İlerdeki haftalarda mide bulantıların olanilir. Şimdiden güzel beslen ki o zaman çok dikkat edemiyprsun. Ama kötü olan her şey geçiyor, hep böyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…