• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ilk haftası ağrı hk. yardım

Bende senın gibi reglden önce öğrendim hamile oldugumu .
refl günü okdr çok ağrım oldu ki . Regl gelicek sandım .
Şuanda kese görünmesi çok zor .
Ancak 5+ lı haftalarda kese görünür karından ..
6+ lı haftalarda kalp atışı duyulur ..

Erken öğrendiğin için az sabretmen lazım maalesef ..
Zaman geçmiyor ilk haftalar sonra bi bakıyosun 17 hafyalık olmussun .
Ben hala inanamıyorum

Kesinlikle dediğin gibi sürekli hormon testi yapmak istiyorum, aman birşey olmasın diye ağzıma sürmiceklerimi yiyorum yararlı olsun diye.
Kocaman bir fasulye olmuş artık sizinki ALLAH tamamını erdirip kucağına almayı nasip etsin, yanıt için de ayrıca teşekkürler 💙

• Beğen
Reactions: H E
Gayet normal. Hep olacak neredeyse. Rahmin büyüdükçe ağrılar olacak. Belin ağrıyacak. Doğal ve normal şeyler. Doğumdan sonra geçiyor. :KK66:
Magnezyumlu şeyler yersen kas ağrıların azabilir. Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al.

Korkuyorum Allah korusun birşey olur mu diye yoksa birşey olmaz dayanırım 😁
Teşekkür ederim cevabınız için Rabbim süzinde evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 💙

Kesinlikle dediğin gibi sürekli hormon testi yapmak istiyorum, aman birşey olmasın diye ağzıma sürmiceklerimi yiyorum yararlı olsun diye.
Kocaman bir fasulye olmuş artık sizinki ALLAH tamamını erdirip kucağına almayı nasip etsin, yanıt için de ayrıca teşekkürler 💙
Evet biz artık greyfurt kadar olduk ♥️

Ne kadar çok üstüne düşme desemde düşüceksin çünlü bende düştüm biliyorum .
Bu süreçte inşallh bulantın olmaz ama olabilme ihtimaline karşılık iyi beslen 🥰
Ben 5 kilo kaybettim çünğü hala geri alamadım hepsini 🥰

Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin . Bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻♥️

Gerçekten dediğin gibi normalde adet sancım benim var yok arası hiç hissetmezdim şimdi etrafımda hem böyle erken öğrenen hemde sancı çeken olmadığı için korkuyorum. Ama okudukça sizin gibi tecrübe sahiplerinden stress yönetimimi geliştiriyorum.
Çok teşekkür ederim yanıtın için ❤
Rica ederim bu dönemi hafif yürüyüş ve bol istirahatle daha rahat gecirirsiniz. Evladiniz hayırlı olsun 😍 saglikla sıhhatle gelsin

Evet biz artık greyfurt kadar olduk ♥

Ne kadar çok üstüne düşme desemde düşüceksin çünlü bende düştüm biliyorum .
Bu süreçte inşallh bulantın olmaz ama olabilme ihtimaline karşılık iyi beslen 🥰
Ben 5 kilo kaybettim çünğü hala geri alamadım hepsini 🥰

Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin . Bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻

İlerleyen dönemlerde buzdolabı başında geçireceğin günlerde acısını çıkarırsın giden kiloların 🙈

Amin inşAllah cümlemizin 💕

• Beğen
İlerleyen dönemlerde buzdolabı başında geçireceğin günlerde acısını çıkarırsın giden kiloların 🙈

Amin inşAllah cümlemizin 💕
Şuan çıkarıyorum 😹😹😹 1 ay sonra randevum var doktorum senı bu kiloda görmek istemiyorum dedi 😂😂
Bayramda annemın yanına gidicem orda almayı düşünüyorum 😹😹😹

Şuan çıkarıyorum 😹😹😹 1 ay sonra randevum var doktorum senı bu kiloda görmek istemiyorum dedi 😂😂
Bayramda annemın yanına gidicem orda almayı düşünüyorum 😹😹😹

Doktor da korkuttuysa demek yesin annem bari dedi yavrucum 😁
Ahaha anneciğin yapsın sen otur masaya gelsin baklavalar gitsin sarmalar de 😂

• Muhteşem
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Net bir bilgim yok ama benim regl tarihime 4-5 gün vardı lekelenme ve ağrı sonucunda test yaptığımda çok silik çıkmıştı, emin olamadım kan testi yaptırdığımda belli olmuştu.
Bu kadar erken olur mu bilmiyorum ama kandan bir hormon testi yaptırın anca onda anlaşılır.

Korkuyorum Allah korusun birşey olur mu diye yoksa birşey olmaz dayanırım 😁
Teşekkür ederim cevabınız için Rabbim süzinde evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 💙
Amin inşallah, hepimiz. Kontrollerinize düzenli gidin bir şey olmaz inşallah. Bu ağrılar anneliğe hazırlıyor, daha dayanıklı yapıyor insanı ;) içinde bir canlı büyüyor, bu mucizeyle yaşamak, şekillenmek harika bir şey. Keyfini çıkarmaya bak. İlerdeki haftalarda mide bulantıların olanilir. Şimdiden güzel beslen ki o zaman çok dikkat edemiyprsun. Ama kötü olan her şey geçiyor, hep böyle düşün.

Back