Merhaba, ben yaklaşık bir ay önce hatta 35 gün kadar önce bir birliktelik yaşadım. Ve ilk cinsel demeyimimdi. Prezervatif kullanılmıştı. Ancak ben çok stres yaptım çok kafaya taktım belki de bundandır bilmiyorum ama arada midem bulanıyor ve son iki gündür sanki hafif bir baş dönmem var. İlişkiden yaklaşık 13 gün sonra regl gördüm. Ve adetimi zamanında gördüm. Bir gecikme vs söz konusu değil. Ancak çok kafamda kurdum ve iki adet gebelik testi aldım. Birini sabah birini akşam yaptım. Tüm bunları ilişkiden yaklaşık 3 hafta sonra yaptım bu arada. Testler negatif çıktı. Ama yine de çok stres yapıyorum. Yaşadığım yerde özel hastane yok bu yüzden test yaptiramiyorum. Devlette de sisteme geçecek diye yaptiramiyorum. Sizce durumum nedir. Ben yine gebelik testi yapacağım ama emin olamıyorum içimi çok stres basıyor. Yemeden içmeden kesildim. İlişkiden 2 hafta sonra adet gördüm. Benim adetim genelde 2 ya da 3 gün sürer. Yine öyle oldu. Adetimden bir hafta sonra da test yapmıştım negatifti. Ama neden bilmiyorum belki stres ya da başka şey. Midemde bir ağrı var gibi bir de hafif baş dönmesi gibi. Buraya içimi dökmek istedim. Lütfen cevaplar misinix ?