Gebeliğe Hazırlık Gebelik İhtimali

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sheraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
333
310
53
Kizlar Merhaba, ovulasyon testi ile 2 ve 3 ekimde yumurtlama 4 ekimde catlama gordum 2 ekimde yumurtlama da leke gordum 2-3 damla acik kahve pembemsi sat 23 eylul bat 16 ekimdi gebelik testim (hem erken gebelik hem kaset gebelik testi) dun aksam ve bugun ilk idrarla negatifti 3-4 gun once karinda kramp seklinde adet agrisi sislik yasadim goguslerimde sislik ve hassasiyet var ama genelde regl donemi boyle olurum. Sormak istedigim sey su kan testi yaptirmama gerek var mi kesin hamile degilimdir degil mi? 2 gun gecikti reglm ve ne gelen var ne giden gogus hassasiyeti disinda da belirtim yok tecrubelerinizden yararlanmak isterim.

Bu arada pcom yok regl 24-25 gunde bir olurum olmadan 2-3 gun once mutlaka siddetli regl sancilari yasarim bir de battan 5-6 gun once sol yumurtalik kisminda minicik bir batma hissettim isyerinde otururken genelde forumda hamile herkes batma kasik agrisi die bahsederken nasil birsey acaba derdim sanirim yasadigim gibiydi ama bnm ki minicik kisacik sureli bi yoklama gibiydi. Ben regl agrisinda da alt karin agrisi yasarim bicak saplanmis gibi kramp gaz sancisi filan ama kasik agrisindan kasit bu mudur bilemedim ah cok gec evlendim ve cok tecrubesizim:)

Gebelık belirtileri adetden önce hıssedılmıyor gecen ay bende de kasık batması oldu gogus şişlik hassasiyeti hepsı ama regl oldum zaten gebelık varsada oda aynı belırtı regl belirtisiyle. simdi bır aya yakın korunma yok bakalım beklemedeym

Bide sat ve bat aynı ıkımıznde

Ya size acil birşey sormam gerek saçma gelebilir ama lütfen yardımcı olun bekarım bu arada 11 haziranda sürtünme yolu ile ilişkiye girildi 14 haziranda hasta olmam gerekirken olmadım 10 Gün sonra test yaptım idrar testi negatif çıktı tarlusal kulandım 6 temmuzda hasta oldum 1 ağustosta tekrar adet oldum 5 eylül de gördüm 13 ekimde de gördüm eylül ayında idrar testini tekrar yeniledim negatif çıktı sizce halen hamile gibi bi durum varmı çok korkuyorum yine test yapmayı düşünüyorm sürekli karnım gurulduyor boğazım yanıyor ayağım arada bi ağrıyor karnımın içinde biseyler atıyor bunlar psikolojikmenmi yoksa başka bişey varmı yani hamileligin 4. Ayinda idrar da beli olmazmı kan testi yapamam e nabıza düsüyor benim için çok sıkıntı lütfen yardım edin

Hamile deilsin icin rahat olsun

ilk defa bole bişey duyuyorum.adet olan biri nasıl hamile kalabılır. Hayır hamıle değilsin.

Hamile Degilsin Kesin, ama birdahaki sefere bu kadar sansli olmayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…