- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
öncelikle merhaba 21 yaşındayım bu ay içinde cinsel ilişki yaşadım ilişki yaşadığım günler reglimin 6.günü hala hafif kanama varken ve yumurtlama gününden 2 gün sonra yanı kullandığım uygulama o şekilde gösteriyor ilişkide prezervatif kullandık ve sonrasında prezervatifi şişirerek kontrol ettik yırtılma delinme yoktu 27 günlük bir döngüm var dün hasta olmam gerekirken olmadım bugünde bir hareketlilk yok belirti de yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti sadece arada belim ağrıyor sizce gebelik ihtimalimi var mıdır kaç gün sonra endişe etmeye başlamalıyım şunu dip not düşüyorum bu ay babaannemi hastaneye yatırdık ikidir ölümün kıyısından dönüyor ev içi gergin gelen misafir çok fazla ve benim vize haftamdı ayrıca yaklaşık bi 10 gün önce iki gün üst üste antidepresan kullandım bunların gecikmeye etkisi olabilir mi sizce
Bir önceki yorumlarda bahsettim bu konuda:)cahilliğime verin lütfen.. ilişki sonrasında prezervatifi nasıl şişirdiniz?
Ağzımıza sürmedik efendiimm bir önceki yorumlarda bahsettim nasıl olduğundan:))hamile kalmanız zor gibi bir şey
bir de onu nasıl ağzınıza sürdünüz ya işten sonra
kusura bakmayın gördüm şimdi :))Ağzımıza sürmedik efendiimm bir önceki yorumlarda bahsettim nasıl olduğundan:))
Bu halimle beni de çok güldürdüler valla ne yalan söyleyeyim :))kusura bakmayın gördüm şimdi :))
beni bir gülme aldı zaten
Stres yaparsanız daha da geciktirebilirsiniz. Test yaparsanız anlarsınız ama anlattığınıza göre böyle bir ihtimal yok gibi duruyor.O 6 gün bana nasıl geçecek orasınıda allah bilir teşekkür ederim yorum için
Evet 27 güne bir hiç şaşmaz çok nadirdir şaştığıkaç günde bir regl oluyorsunuz,düzenli mi regl döngünüz?
Yürüyüşün etkisi olur mu sizcepsikolojiktir stres yapmayın uzun yürüyüş yapın gelir adetiniz
1 1,5 saat tempolu yürüyüşün faydası olur hem stresinizi atarsınızYürüyüşün etkisi olur mu sizce
uzaktan uflemisler düğüm atmislar. Sonra ucuni sıktılar herhalde ama konu sahibi ona bakmamis. Midesi almazmis. Partneri bakmis.şişirmek mi nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?