Gebelik ihtimali

aslinda hava degisimi bile etkiliyor,
ama insan iste panik olabiliyor,
bence bu kadar onlem aldiktan sonra, hemen bir gun gecti test yapayim vs diye kendinizi strese sokmayin, sonra daha fazla kaygili olabiliyorsunuz zira, benim ustumden atmam cok zor oldu,
biraz rahatlamak iyidir, onleminizi almissiniz, en az bir haftalik gecikmeden sonra test yapmayi dusunun.

cahilliğime verin lütfen.. ilişki sonrasında prezervatifi nasıl şişirdiniz?

Herkesin de midesi hassasmis kontrol de etmissiniz hamile olmanız gibi bi ihtimal yok prezervatiften hamile kalanlar kullanici hatası kaynaklı iliskiye basladiktan sonra takmadiysaniz ptoblem yoktur. Stres ve hava değişimi cok etkiliyor

Ay çok komik ya herkez şişirme olayını sormuş.Zaten güvenilir markalar kullanırsanız ıikinizinde şişirmesine gerek kalmaz

• Nedden test almıyorsun. Burdakiler nasil bilsin. Hem prezervatf var hem adetin 6. Gunu hem sisirmissin sonra salmadinuz inşaallah etrafa puskurmesin. Ee her sey hamile olmadigini gosteriyor.. Gecikme yasamamisin her seyin bir ilki vardir. İnsanlar yumurtlama gunu birlikte oluyor bebek icin ilk seferde hamile kalamıyor. Test al. Olmadi kan testi yaptır ki gerek yok. Sen hamile degilsin

Ya ben bir seyi merak ediyorum kk ahalisi konu acanlarin cogu bir sure sonra hesabini pasif hale getiriyor neden acaba?? Konu sahibi pasif su an. Bu bi kural mi diyesim geliyor.

Bir iki gün gecikme normal bence
Onun dışında lütfen regl tam bitmeden ilişki yasamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…