- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Ya cidden hiç güleceğim yoktu şişirmek ten kastım balon gibi değil kontrol amaçlı uzaktan hafif üfleyip uç kısmını sıkınca belli oluyor zatenHakikaten şişirmeyi nasıl becerdiniz. hani üfleyeceginize içindeki mevcut hava var düğüm atıp sıksaydınız bari ilginç?!
Şimdiden yaptırsam doğru sonuç verir miKafana hamile miyim diye takmışsan gecikme olabilir. Daha 1 gün gecikmişsin 4-5 günden fazla gecikirse test yaptır. Ama ben bekleyemem içim rahat etmez diyorsan şimdiden test yaptır.
Yaklaşık 20 gün geçmiş birlikteliğinizin üzerinden, doğru sonuç verir.Şimdiden yaptırsam doğru sonuç verir mi
Adamın karakterinden şüphem yokta o çocuk ili için doğru zaman değil umarım stres kaynaklıdırHamile kalirsaniz bebegi kabul edecek karakterde bi adamla birlikte olsaydiniz bari..
Stres tetiklemis olabilir
hani şey denir ya regl gecikmesi üstüne 1 hafta sonrası en doğru sonucu alırsınız diye ondan şey yaptım bendeYaklaşık 20 gün geçmiş birlikteliğinizin üzerinden, doğru sonuç verir.
Ayrıca sen niye üflüyorsun veya şişiriyorsun erkeğin kullandığı bişey sonuçta o yapsaydı.İlişkiden sonra kadının ellemesi bile doğru değil eğer korunmak istiyorsanız tabi.Ya cidden hiç güleceğim yoktu şişirmek ten kastım balon gibi değil kontrol amaçlı uzaktan hafif üfleyip uç kısmını sıkınca belli oluyor zaten
Hamilelik testlerinin üzerinde yazar diye biliyorum. Bazılari reglden 4-5 gün önce bile yapılabiliyor. Bazıları gecikme olduğu günden bazıları gecikmeden birkaç gün sonra.hani şey denir ya regl gecikmesi üstüne 1 hafta sonrası en doğru sonucu alırsınız diye ondan şey yaptım bende
Şişiren taraf ben değilim erkek şişirdi ben görmeye dahi tahammül edemiyorum tiksintidenAyrıca sen niye üflüyorsun veya şişiriyorsun erkeğin kullandığı bişey sonuçta o yapsaydı.İlişkiden sonra kadının ellemesi bile doğru değil eğer korunmak istiyorsanız tabi.
Teşekkür ederim deneyeceğim sanırımHamilelik testlerinin üzerinde yazar diye biliyorum. Bazılari reglden 4-5 gün önce bile yapılabiliyor. Bazıları gecikme olduğu günden bazıları gecikmeden birkaç gün sonra.
O 6 gün bana nasıl geçecek orasınıda allah bilir teşekkür ederim yorum içinAnladım canım sonuç olarak 6 gün sonra test yaptırısanız doğru sonucu alırsınız.
Herşey sabır tatlım bu hayatta çocuk doğduktan sonrada buraya cocuğum rahatsızlandı acaba kaç güne gececek diye yazacaksın.O 6 gün bana nasıl geçecek orasınıda allah bilir teşekkür ederim yorum için
Ondan hiç şüphem yok anne olmak istediğim zaman ve günü gelip evladımı kucağıma aldığım da da en ufak ağlamasından nem kapıp böyle soruşturacağımı biliyorum ama şuan doğru zaman değil benim içinde o masum içindeHerşey sabır tatlım bu hayatta çocuk doğduktan sonrada buraya cocuğum rahatsızlandı acaba kaç güne gececek diye yazacaksın.
Bir kaç gün daha olursa test yaptıracağım grip gibiyimde aslında ama bilmiyorum bekleyip göreceğimGrip gibi hastaliklar da gecikmeye neden oluyor. Hamile olduğunu sanmıyorum. Ama rahat değilim diyorsan test yap. Kesin sonuç alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?