Gebelik ihtimali

tek diyebileceğim;
regl bitiminin ertesi günü ilişki yaşayıp hamile kalanlar var. ayrıca o programlar sadece tahmindir, doğru sonucu ovulasyon testi verir.
sonuç olarak her durumda korunmayı ihmal etmeyin

Ya cidden hiç güleceğim yoktu şişirmek ten kastım balon gibi değil kontrol amaçlı uzaktan hafif üfleyip uç kısmını sıkınca belli oluyor zaten
Ayrıca sen niye üflüyorsun veya şişiriyorsun erkeğin kullandığı bişey sonuçta o yapsaydı.İlişkiden sonra kadının ellemesi bile doğru değil eğer korunmak istiyorsanız tabi.

hani şey denir ya regl gecikmesi üstüne 1 hafta sonrası en doğru sonucu alırsınız diye ondan şey yaptım bende
Hamilelik testlerinin üzerinde yazar diye biliyorum. Bazılari reglden 4-5 gün önce bile yapılabiliyor. Bazıları gecikme olduğu günden bazıları gecikmeden birkaç gün sonra.

Ayrıca sen niye üflüyorsun veya şişiriyorsun erkeğin kullandığı bişey sonuçta o yapsaydı.İlişkiden sonra kadının ellemesi bile doğru değil eğer korunmak istiyorsanız tabi.
Şişiren taraf ben değilim erkek şişirdi ben görmeye dahi tahammül edemiyorum tiksintiden

Stressten gecikebilir.
Benim de gecen ay 7 gun gecikti ama hamilelik olmadigindan emindim sonra da adet oldum zaten.

Grip gibi hastaliklar da gecikmeye neden oluyor. Hamile olduğunu sanmıyorum. Ama rahat değilim diyorsan test yap. Kesin sonuç alırsın.

Herşey sabır tatlım bu hayatta çocuk doğduktan sonrada buraya cocuğum rahatsızlandı acaba kaç güne gececek diye yazacaksın.
Ondan hiç şüphem yok anne olmak istediğim zaman ve günü gelip evladımı kucağıma aldığım da da en ufak ağlamasından nem kapıp böyle soruşturacağımı biliyorum ama şuan doğru zaman değil benim içinde o masum içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…