• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ihtimali

Merhaba ..ben bayadir okuyorum bu sitedeki konulari.genellikle gebelik belirtileriyle olan konulari.kasimin 22 si lekelenmem oldu regl oluyorum sandim ama 3 gun surdu kahverenkliydi.kendi adetim 6 gun surer ve baya yogun sekilde olurdu.ondan 2-3 gun oncede acik pembe kan geldi peceteye.kan testi verdim 5 gun sonra 0.18 cikti.negatif dediler acildeki stajyerler.zaten cocuk istemiyorum suan sevindim sonuca.ama 2 hafta 4 gundur agrim var sanci gibi griyor ara ara.2 gundurde sari akintim gelmeye basladi.ilk cocugumda acile gitmistim gebelik suphemden emin degildim.doktor yatirdi sirt ustu ve sag ve sol kasiklarima bastirdi aci varmi dedi.sonra orta kismina bastirdi cok acidi.kan vermeye yollamisti anlamisti yani gebe oldugumu.denedim yine o ayrintiyi aynisi oluyo acaba gebe olabilirmiyim? Adete 12 gun var

mrblar
adetim geçen ay 2 günde bitti ve bittiği gün miğdem çok bulandı.normalde 5-6 gun sürerdi adetim.14.12.2018 tarihinde adet olmuştum.
beklenen adetim 11.01.2019 tarihinde.kan tahlilini 04.12.2019 tarihinde beta hcg 1.4 cıktı.yukselirmi ki?

Merhabalar benim adet gunum normalde bugun gecen haftadan beri agrilarim var bugunde adet olacakmisim gibi ama olmadim henuz atesimi de olctum 36.7 ydi bu sabah baska belirtim yok benim gibi olup hamile kalan varmi hastalanmak istemiyorum :(

Back