- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 63
- 33
- Konu Sahibi dytsyenhanm
Prezervatifi şişirmek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aktifim sadece uyarı aldığım için dün giriş yapamadım cevapsız bıraktığım için kusura bakmayın :)Ya ben bir seyi merak ediyorum kk ahalisi konu acanlarin cogu bir sure sonra hesabini pasif hale getiriyor neden acaba?? Konu sahibi pasif su an. Bu bi kural mi diyesim geliyor.
Yaptım testte bir şey çıkmadı doktorla görüştüm antidepresan ve yoğun stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir haftayı geçerse kan testi uygularız dedi:)Estağfurullah tatlim test yaptin mi peki??
kist varsa o da etkiler. Korkma kisttende her kadinda olan bissi. Bende olur ara ara.Yaptım testte bir şey çıkmadı doktorla görüştüm antidepresan ve yoğun stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir haftayı geçerse kan testi uygularız dedi:)
Mutlu son regl olacağıma bu kadar sevineceğimi söyleseler hayatta inanmazdım :))kist varsa o da etkiler. Korkma kisttende her kadinda olan bissi. Bende olur ara ara.
desene ayni gun olmuşuz.. Ben de bebek var mi diye seviniyordum benimki de gecikmiştiMutlu son regl olacağıma bu kadar sevineceğimi söyleseler hayatta inanmazdım :))
Rabbim tez zamanda gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip eder inşallah sana :)desene ayni gun olmuşuz.. Ben de bebek var mi diye seviniyordum benimki de gecikmişti