- 21 Ocak 2020
- 35
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Dilarassssuuuu
-
:)) dısarı bosalmayla olmuyo o ısler. hadı oldu dıyelım 2 aydır gızlı bolmede mı saklancakKızlar. 2 ay önce sürtünmeyle ilişkim oldu (vajina ve çevresine boşalma olmadı) 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. 2 defa da adet oldum (düzensiz olduğu için zamanlarını bilmiyorum ama birinde 5 gün sürdü birininde 4.günündeyim şuan) doktora gittim ilişkinin 6.haftasında ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi. Ben yinede sizlerinde fikrini almak istiyorum umarım yargılamadan yardımcı olursunuz
Aaaaaa canm yoksa bilmiyomusn spermler uçabiliyoooo %99 hamile olablrsn sürtünme diyosun bide(vajina ve çevresine boşalma olmadı)
Şimdi sanane? İnsan gibi cevap verecekseniz dinliyorum saçma sapan yargılarınız size kalsın. Belki de benim istemim dışında oldu bu ilişki ne biliyorsunuz?ya şu sürtünme de moda oldu heee
midem bulanıyor artık, hamilelik konularında hep sevgilimle sürtündük çıplak değildik çoraplarımızla baksırımızla zevk sularımız el ele tutuştu vs. bi bitmediniz kusura bakmayın da. bu kadar korkucaksanız sürtünmeyin de.
kertenkele misiniz siz sürtünme nedir? sürünün oldu olucak.
Adet olunduğuna göre yoktur mu diyorsunuz?Aaaaaa canm yoksa bilmiyomusn spermler uçabiliyoooo %99 hamile olablrsn sürtünme diyosun bidenormal ilişkiye girsen bukadar ihtimal olamazdı!!
Biraz mantık nolursun
Yani kesin yoktur mu diyorsunuz?:)) dısarı bosalmayla olmuyo o ısler. hadı oldu dıyelım 2 aydır gızlı bolmede mı saklancakustune adet de olmussun bız ne desek bos. nasıl hamıle olabılecegıne ınandıysan olmayacagına ınanman senın gorevın ...
Canım! En azz 6 kere daha adet olmalı ve 32 defa daha idrar testinde negatifi görmelisin yoksa bilemiyorum yani ne desek yalan olur. Bazı uzmanlar spermlerin 6 ay canlı kalabildiğini söylüyorKızlar. 2 ay önce sürtünmeyle ilişkim oldu (vajina ve çevresine boşalma olmadı) 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. 2 defa da adet oldum (düzensiz olduğu için zamanlarını bilmiyorum ama birinde 5 gün sürdü birininde 4.günündeyim şuan) doktora gittim ilişkinin 6.haftasında ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi. Ben yinede sizlerinde fikrini almak istiyorum umarım yargılamadan yardımcı olursunuz
Yani kesin yok mudur? Umarım sizin olurValla henüz sürtünerek gebe kalan olmadı, ama sen eğer hamile kalırsan ben kadınlığımdan utanıcam. Zira 20 aydır beceremedim
Normal cevaplar niye vermiyorsunuz anlamıyorum ki. Ya belki istemim dışında oldu böyle bir şey düzgün cevap yazmak isterseniz dinliyorum. Biraz anlayış yaCanım! En azz 6 kere daha adet olmalı ve 32 defa daha idrar testinde negatifi görmelisin yoksa bilemiyorum yani ne desek yalan olur. Bazı uzmanlar spermlerin 6 ay canlı kalabildiğini söylüyor
Yani kesin yok mudur? Umarım sizin olur
Tammam çok teşekkür ederimYok canım ciğerim vallahi yok ekmek musap çarpsın yok yok gebe değilsin valla değilsin okadar testin ultrason sonucunun yanılma ihtimali yok, hadi onları da geçelim adetlerinin olması en büyük ispat
Sitreslere sokup yıpratma kendiniTammam çok teşekkür ederim
Aşırı stres yaptım ama şuan bu mesajınız biraz iyi geldiSitreslere sokup yıpratma kendini
yani bukadar kendini üzüp yıpratmana gerek yok, olsa okadar testte fln çıkardı normal hayatına dön unut gitsin bu düşünceleriAşırı stres yaptım ama şuan bu mesajınız biraz iyi geldi
Umarım öyledir bu adetimde 4-5 gün sürdüyani bukadar kendini üzüp yıpratmana gerek yok, olsa okadar testte fln çıkardı normal hayatına dön unut gitsin bu düşünceleri
zaten süresi miktarı günü fln değişiklik gösterebilir bukadar sitrese, hem mevsim geçişleri, hava durumu, beslenme düzeni hatta uyku düzeni dahi etkiler âdetiUmarım öyledir bu adetimde 4-5 gün sürdü
Zaten düzemşi bir adetim yok. Ya ben adet görülünce gebeliğin olmasının imkansız olduğunu biliyordum. İnternette olabilir Yazınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sankizaten süresi miktarı günü fln değişiklik gösterebilir bukadar sitrese, hem mevsim geçişleri, hava durumu, beslenme düzeni hatta uyku düzeni dahi etkiler âdeti
Yani gebeyken adet olanların leke gibi kanamaları adet saymalarından kaynaklı olabilir yazıyor canımZaten düzemşi bir adetim yok. Ya ben adet görülünce gebeliğin olmasının imkansız olduğunu biliyordum. İnternette olabilir Yazınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?