Gebelik ihtimali olabilir mii?

Dilarassssuuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
35
8
1
24
Kızlar. 2 ay önce sürtünmeyle ilişkim oldu (vajina ve çevresine boşalma olmadı) 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. 2 defa da adet oldum (düzensiz olduğu için zamanlarını bilmiyorum ama birinde 5 gün sürdü birininde 4.günündeyim şuan) doktora gittim ilişkinin 6.haftasında ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi. Ben yinede sizlerinde fikrini almak istiyorum umarım yargılamadan yardımcı olursunuz

:)) dısarı bosalmayla olmuyo o ısler. hadı oldu dıyelım 2 aydır gızlı bolmede mı saklancak ustune adet de olmussun bız ne desek bos. nasıl hamıle olabılecegıne ınandıysan olmayacagına ınanman senın gorevın ...

ya şu sürtünme de moda oldu heee
midem bulanıyor artık, hamilelik konularında hep sevgilimle sürtündük çıplak değildik çoraplarımızla baksırımızla zevk sularımız el ele tutuştu vs. bi bitmediniz kusura bakmayın da. bu kadar korkucaksanız sürtünmeyin de.

kertenkele misiniz siz sürtünme nedir? sürünün oldu olucak.

Şimdi sanane? İnsan gibi cevap verecekseniz dinliyorum saçma sapan yargılarınız size kalsın. Belki de benim istemim dışında oldu bu ilişki ne biliyorsunuz?

Canım! En azz 6 kere daha adet olmalı ve 32 defa daha idrar testinde negatifi görmelisin yoksa bilemiyorum yani ne desek yalan olur. Bazı uzmanlar spermlerin 6 ay canlı kalabildiğini söylüyor

Canım! En azz 6 kere daha adet olmalı ve 32 defa daha idrar testinde negatifi görmelisin yoksa bilemiyorum yani ne desek yalan olur. Bazı uzmanlar spermlerin 6 ay canlı kalabildiğini söylüyor
Normal cevaplar niye vermiyorsunuz anlamıyorum ki. Ya belki istemim dışında oldu böyle bir şey düzgün cevap yazmak isterseniz dinliyorum. Biraz anlayış ya

zaten süresi miktarı günü fln değişiklik gösterebilir bukadar sitrese, hem mevsim geçişleri, hava durumu, beslenme düzeni hatta uyku düzeni dahi etkiler âdeti
Zaten düzemşi bir adetim yok. Ya ben adet görülünce gebeliğin olmasının imkansız olduğunu biliyordum. İnternette olabilir Yazınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki

Zaten düzemşi bir adetim yok. Ya ben adet görülünce gebeliğin olmasının imkansız olduğunu biliyordum. İnternette olabilir Yazınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki
Yani gebeyken adet olanların leke gibi kanamaları adet saymalarından kaynaklı olabilir yazıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…