Gebelik için takviyeler

melekk24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
39
9
1
24
Kızlar merhaba gebelik düşünüyorum 5 aydır doktora gittim geçen hafta pco var dedi inofolic combi hp almamı söyledi aldım ona başladım 1,5 aydırda bir gebenin günlüğünden aldığım inovitol ve magnezyumu kullanıyorum ama bunları aynı anda kullanmam da bi sakınca olur mu bilmiyorum fikri olan varsa cevap verebilir mi?
Takviyeleri de göstereyim
 

Eklentiler

  • IMG_6568.webp
    IMG_6568.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6539.webp
    IMG_6539.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 13
herhangi bir kişinin sattığı vitamini ven almazdım. doktor önerisi sadece.

bende de pcos var. doktorum pikassos kullanmamı istedi. inofolic ile içeriği çok benzer. onun dısında akdeniz diyeti uygulamamı istedi.

magnezyumun bir çok farklı neden için bir çok farklı türü var. doktorunuza danışmadan kullanmayın bence. bana magnezyumu gebelikte vermisti doktorum. o da böyle bir instagram sayfasının kefil olduğu bir marka değil bildiğimiz bir ilaç firmasının markasıydı.

bir gebenin günlüğü sayfasının sadece gebelik testlerini aldım. onun dısında nasıl gğvenip kullanıyorsunuz anlamıyorum 🥲
 
Back