Merimerii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Ocak 2020 257 198 23 34 9 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Merimerii #21 Gencsayan .!.: Canım gebelik değil sanırım test yaptım tekrar negatif çıkıyo..galiba yumurtlamamla ilgili..adetimi bekliyorum..keşke gebelik olsaydı Genişletmek için tıkla... ben de yumurtlamadan 5-6 gün geçti kan verdim şimdi maalesef yok. Ama erkendir dmi.Değerlendir yumurtlamayı on gn snra test yapalım birlikte
Gencsayan .!.: Canım gebelik değil sanırım test yaptım tekrar negatif çıkıyo..galiba yumurtlamamla ilgili..adetimi bekliyorum..keşke gebelik olsaydı Genişletmek için tıkla... ben de yumurtlamadan 5-6 gün geçti kan verdim şimdi maalesef yok. Ama erkendir dmi.Değerlendir yumurtlamayı on gn snra test yapalım birlikte
Gnc87li Hayat şaşırtır hep zaten...💙🖤 Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 106 66 48 37 9 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Merimerii #22 Merimerii .!.: ben de yumurtlamadan 5-6 gün geçti kan verdim şimdi maalesef yok. Ama erkendir dmi.Değerlendir yumurtlamayı on gn snra test yapalım birlikte Genişletmek için tıkla... Erken olabilir canım biraz daha bekle..ayy inşallah dediģin gibi olur geç döllenmedir belki..bekleyelim bakalım inşallah gelmez bizimkiler
Merimerii .!.: ben de yumurtlamadan 5-6 gün geçti kan verdim şimdi maalesef yok. Ama erkendir dmi.Değerlendir yumurtlamayı on gn snra test yapalım birlikte Genişletmek için tıkla... Erken olabilir canım biraz daha bekle..ayy inşallah dediģin gibi olur geç döllenmedir belki..bekleyelim bakalım inşallah gelmez bizimkiler