- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 29
-
- Konu Sahibi Hasretim16
Erken gebelik de aynı canım varsa emin ol kaset test de çıkıyor ben 5 varken kaset test de pozitif gördümEvde sadece normal kaset test var erken gebelik testi yok
Yani benimde umudum kırılıyor doktorlar yumurtlama gününde ilişki yaşansa bile sağlıklı gebelik olma olasılığı yüzde 15 20 diyorlar. Ki benim adetlerim de çok düzenli hep 26 27 günde regl olurum. Takvimdeki yumurtlamayla ovülasyon testi aynı günü gösteriyor. İşte bu bizim 4 ayımız bakalım o yüzde 15 lik şansı yakalayabilecek miyizOvulasyon testiyle deneme yaptıktan sonra nasıl olmuyor acaba ya ben hiç yapmadım ama bu ayda olmaZsa yapıcam diyordum yine umudum kırıldı siz öyle yazınca
Evet bir tane normal test var ama geçen ay böyle hevesle yapmıştım sonra çok üzüldüm. Belki de o yüzden regl bir gün geçmeden yapmak hiç içimden gelmiyor. Sanki test yapınca daha çok umutlanıyor gibi hissediyorumErken gebelik de aynı canım varsa emin ol kaset test de çıkıyor ben 5 varken kaset test de pozitif gördüm
Canım 7 ay önce bende kimyasal yaşadım benimde hiç sorunum yoktu 6 ay boyunca her ay düşünüyordum olmadı bu ay bıraktım düşünmeyi ve hasta olmayı bekliyordum ki doktora gideyim ama Rabbim nasip etti ve sıfır belirtim var sadece reglim 4 gün geçmişti çok fazla düşünme canım streste engel oluyor ve ilişkiden sonra hemen kalkma biraz ayaklarını kaldır bekle canımKızlar merhaba. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Sonraki ay fazla düşmedim üzerine çocuk yapmak için. Bu ay denedik tekrar. Şuan adetime 5 gün var ve göğüslerim hassas. Benim adetim yaklaşınca göğüslerim hassaslaşıyor. Ama gebelik belirtisi olarak ta oluyormuş. Hangisi olabilir diye düşünmekten edemiyorum. Doktora kontrol için gittiğimde bebek olmaması için hiçbir sıkıntın yok dedi. Adetlerim de düzenli. Ama tutmuyor mu noluyor anlamıyorumne yapmam lazım bilemiyorum da benim gibi durum yaşayanlar ve bebek sahibi olanlar yorum yazarsanız çok sevinirim
Nasıl istersen öyle yap canımEvet bir tane normal test var ama geçen ay böyle hevesle yapmıştım sonra çok üzüldüm. Belki de o yüzden regl bir gün geçmeden yapmak hiç içimden gelmiyor. Sanki test yapınca daha çok umutlanıyor gibi hissediyorum
Sıkma canını. Bebek denemelerinde bi sorun var demek için 2 yıl denemeden sonra bebek olmaması lazım. Bak senin daha 4. Ayınmış benim 3. Ayım. Evet doktor oran olarak doğru söylemiş. Elbet olacak yakındaYani benimde umudum kırılıyor doktorlar yumurtlama gününde ilişki yaşansa bile sağlıklı gebelik olma olasılığı yüzde 15 20 diyorlar. Ki benim adetlerim de çok düzenli hep 26 27 günde regl olurum. Takvimdeki yumurtlamayla ovülasyon testi aynı günü gösteriyor. İşte bu bizim 4 ayımız bakalım o yüzde 15 lik şansı yakalayabilecek miyiz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım 7 ay önce bende kimyasal yaşadım benimde hiç sorunum yoktu 6 ay boyunca her ay düşünüyordum olmadı bu ay bıraktım düşünmeyi ve hasta olmayı bekliyordum ki doktora gideyim ama Rabbim nasip etti ve sıfır belirtim var sadece reglim 4 gün geçmişti çok fazla düşünme canım streste engel oluyor ve ilişkiden sonra hemen kalkma biraz ayaklarını kaldır bekle canım
Onu bi Egeli arkadaşım evden getirmişti bi defa yemiştim çok sevmiştim muhtemelen severek yerimkuru incir ve saf zeytinyağı al..incirleri geceden yağa koyup sabah 2 tane eşin 2 tane sen ye ..ve tabiki ovulasyon testini çift gördüğün günler hoppp eşine
not: tadı ve yemesi zor eşim rahat yemişti ama ben hep öğürerek yemiştim.. denemeye değer
Bu ne işe yarıyor yumurtaları mı besliyor ve siz bu yöntemle mi hamile kaldınız acabakuru incir ve saf zeytinyağı al..incirleri geceden yağa koyup sabah 2 tane eşin 2 tane sen ye ..ve tabiki ovulasyon testini çift gördüğün günler hoppp eşine
not: tadı ve yemesi zor eşim rahat yemişti ama ben hep öğürerek yemiştim.. denemeye değer
erkek için sperm kalitesine ve özellikle hızına iyi geliyor ..kadın için de kaliteli yumurta oluşturuyor diye bize de çok söyleyen olmuştu ..ben ota böceğe, küre bitkiye pek inanmazdım... 9 sene içinde 6 defa tüp bebek yapmıştık hiç biri tutmadı ..doktor tedaviyi bırakın olmuyorsa para harcamayın kabullenin dedi bize.... ama ben eşimin sperm sayısına rağmen ovulasyon testlerini hep takip ettim ve bu incir yeme keçiboynuzu pekmezi falan beslenmemize ekledik ..tabiki eşim doktorun verdiği ilaçlara da devam etmişti artık hangisi iyi geldi bilmiyorum ama nedense bu incir hep bana mucize besin olduğunu kanıtladı gibi geliyor çünkü çok söyleyen oldu...ve 6 negatif tüp bebekten sonra doğal yoldan hamile kaldım :) :) şimdi 3.5 yaşında oğlumBu ne işe yarıyor yumurtaları mı besliyor ve siz bu yöntemle mi hamile kaldınız acaba
Yaa çok teşekkür ederim bu ay olmazsa öteki ay mutlaka deneyeceğim inşallah işe yararerkek için sperm kalitesine ve özellikle hızına iyi geliyor ..kadın için de kaliteli yumurta oluşturuyor diye bize de çok söyleyen olmuştu ..ben ota böceğe, küre bitkiye pek inanmazdım... 9 sene içinde 6 defa tüp bebek yapmıştık hiç biri tutmadı ..doktor tedaviyi bırakın olmuyorsa para harcamayın kabullenin dedi bize.... ama ben eşimin sperm sayısına rağmen ovulasyon testlerini hep takip ettim ve bu incir yeme keçiboynuzu pekmezi falan beslenmemize ekledik ..tabiki eşim doktorun verdiği ilaçlara da devam etmişti artık hangisi iyi geldi bilmiyorum ama nedense bu incir hep bana mucize besin olduğunu kanıtladı gibi geliyor çünkü çok söyleyen oldu...ve 6 negatif tüp bebekten sonra doğal yoldan hamile kaldım :) :) şimdi 3.5 yaşında oğlum
Amin inşallah canım benim Rabb'im sana da bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasınAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahçok sevindim darısı bizim başımıza inşallah. Tamam öyle yapmaya devam edeceğim bakalım
Tsh için hangi ilaci kullandınız kaçtı tshBnde 8 ay deniyordum 7 ayin sonunda muayene olduk eşimde sorun yoktu bnde tsh yüksekti. Bir ay ilaç kullandım. Ovulasyon takibi takip değerlendirdik eşime yumurtlama gününe kadar keçi boynuzu pekmezi icirdim.. Bu ay çok şükür pozitif gördüm
6.48 di bir ay levotiron 25 kullandim 2.84 düştü hamile kaldım o ayTsh için hangi ilaci kullandınız kaçtı tsh
Keçiboynuzu bende duymuştum olmaZsa bende alayım artık. Yahu bu doğunun en ücra köyündeki kadınlar 10 çocuk yaparken keçi boynuzu mu yedirmiş ya da ne bilim her ay folik asit mi kullanmış. Hayır. Ben anlamıyorum bu işi ya biz çok nariniz ya da başka bi sıkıntı var. Sinirlerim laçkalaştı iyice
merhabalar oldu mu peki? normalde adet günü hassaslığı geçiyor kalmış olmanız yüksek ihtimal.Kızlar bugün regl olmam gerekiyor. Göğüslerim de dokunulmayacak şekilde hassaslaştı. Ama başka belirtim yok. Gebeliğin getirdiği göğüs hassasiyeti olmasını öyle çok isterdim ki… ama hiç ümitli değilim. Bakalım bugün yarın regl olacak mıyım. Normal şartlarda sekmez
Merhaba oldum maalesef o yüzden girmemiştim buraya. Bakalım bu ay nolacak. Şaka gibi cidden bi problem yokken tam yumurtlama günlerinde çocuk denerken niye olmaz. Vallahi bu ay artık tekkeye türbeye dua ettimmerhabalar oldu mu peki? normalde adet günü hassaslığı geçiyor kalmış olmanız yüksek ihtimal.