Gebeliğe Hazırlık Gebelik için neler yaptınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba oldum maalesef o yüzden girmemiştim buraya. Bakalım bu ay nolacak. Şaka gibi cidden bi problem yokken tam yumurtlama günlerinde çocuk denerken niye olmaz. Vallahi bu ay artık tekkeye türbeye dua ettim 😂 bakalım nolcak yine hiç umudum yok ama
evet ama bende bu ay pek ümitli değil pik gününü değerlendiremedim sonraki günü değerlendirdim tutmayacağından çok eminim.

kuru incir ve saf zeytinyağı al..incirleri geceden yağa koyup sabah 2 tane eşin 2 tane sen ye ..ve tabiki ovulasyon testini çift gördüğün günler hoppp eşine :KK66: :KK66:

not: tadı ve yemesi zor eşim rahat yemişti ama ben hep öğürerek yemiştim.. denemeye değer
Merhaba hergun ayrı zeytinyağına mi önceki yağa mi ya yatıralım incirleri peki ?

Kızlar merhaba. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Sonraki ay fazla düşmedim üzerine çocuk yapmak için. Bu ay denedik tekrar. Şuan adetime 5 gün var ve göğüslerim hassas. Benim adetim yaklaşınca göğüslerim hassaslaşıyor. Ama gebelik belirtisi olarak ta oluyormuş. Hangisi olabilir diye düşünmekten edemiyorum. Doktora kontrol için gittiğimde bebek olmaması için hiçbir sıkıntın yok dedi. Adetlerim de düzenli. Ama tutmuyor mu noluyor anlamıyorum 😔😔😔 ne yapmam lazım bilemiyorum da 😔😔😔 benim gibi durum yaşayanlar ve bebek sahibi olanlar yorum yazarsanız çok sevinirim 😔😔😔
Başlığa bakayım dedim hamileymişsiniz şuan maşallah 🧿 ben ılık sütün üstüne oturmuştum. 2 ay yaptım bunu sonra bir faydası olmadı bende. Eşimin spermlerinde sıkıntı olduğu tespit edildi meğer ondan hamile kalamamışım. O da doktorun önerdiği bitkisel bir ilaç takviyesi ile halloldu.

X