Gebelik için kocaya takviye😂

Pastachef

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
198
233
27
Kızlarrr esiniz ve kendiniz için kullandıgınz kür, bitkisel ürün vs. Varsa yazarmısınız. Ben keçiboynuzu pekmezi veriyordum Bi ara

Valla benim çatlak kocam benimle beraber folik asit içmişti gerçekten o ay tutmuştu Biz süt içtik her akşam incir yedik tabii tevafuk sadece Allahın takdiriyle oldu.Şimdi yine deniyoruz bu ay başladık incir yedim kendim folik asit kullanıyorum o kadar

benimki çok sigara içiyor belki onu stoplamam gerekiyor, arada bira içiyorduk onu 4-5 aydır bıraktık. Düzenli erken uyumanın hormanları düzelttiğini okudum bide stresden uzak durmak en önemlisi gibi

Ben belki bişeye yarar diye gümüşhaneden diye bir site var ordan 1,5 kilo karışık pestil aldım. O kadar güzeldi ki adama sıra gelmeden kendim yedim çoğunu . Sanırım sadece benim kilo almama yaradı.

Keciboynuzu alın
5 tanesini ortadan bölün kaynayan 2 bardak suya atın biraz kaynasin sonra kapatın hafif iliyinca suyunu icsin eşiniz sizde sudan çıkan yumusamiz keçiboynuzu yiyin :) tadı güzel oluyor her akşam taze 1 bardak baya ise yarıyor kalırsa sabah diğer 1 bardağı içebilir

benimki çok sigara içiyor belki onu stoplamam gerekiyor, arada bira içiyorduk onu 4-5 aydır bıraktık. Düzenli erken uyumanın hormanları düzelttiğini okudum bide stresden uzak durmak en önemlisi gibi
Benimki de fena sigara içiyo ama naptıysam bırakmıyo

Bunu yaptım midesi bulanarak içti üf ya bende pekmezini yediritorum. Bide kuruyemisci de hazır ballı fındık fıstıklı macunlar varya ondan ama sonucuna katlanmak lazım

Bunu yaptım midesi bulanarak içti üf ya bende pekmezini yediritorum. Bide kuruyemisci de hazır ballı fındık fıstıklı macunlar varya ondan ama sonucuna katlanmak lazım
Ozaman ağiz tadina uygun birseyler bulun benden bu çıktı haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…