Gebeliğe Hazırlık gebelik için ilişki sıklığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani evet aslında bi sağlık problemimiz olmadığı icin hemen olur sanıyordum olmayınca yıkıldım:) demek var zamanı denemeye devam... bu ay eşim şehirdışında benim denemeler Ağustos’a kaldı:KK43:
aynen kuzum ben kontrolede gittim bi sorun yok dedi doktor hemen olur sandım ama 9 ay geçti nasıl herşeyin vakti varsa onların dünyaya gelmesi içinde bi vakitleri var aslında boşuna stres yapıyoruz :KK12:

aynen kuzum ben kontrolede gittim bi sorun yok dedi doktor hemen olur sandım ama 9 ay geçti nasıl herşeyin vakti varsa onların dünyaya gelmesi içinde bi vakitleri var aslında boşuna stres yapıyoruz :KK12:
İstemeye başladıktan sonra ister istemez bi stres oluyor insan. Olcak mı oldu mu, iliskiyi bile planlayarak yapıyoruz mecburen. Her iliski sonrasında da dollenmis midir acaba diye düşünüyorum ben daha da stres oluyorum. Kafaya takmıcam düşünmücem diyorum olmuyor.. yılmak yok denemeye devam :KK54:

Aynen öyle vakti gelmeden yaprak dökülmüyor dünyadaki sınavın amacıda bu aslında kabullenebilmek

İstemeye başladıktan sonra ister istemez bi stres oluyor insan. Olcak mı oldu mu, iliskiyi bile planlayarak yapıyoruz mecburen. Her iliski sonrasında da dollenmis midir acaba diye düşünüyorum ben daha da stres oluyorum. Kafaya takmıcam düşünmücem diyorum olmuyor.. yılmak yok denemeye devam :KK54:
aynen malesef takıyoruz rabbim çok bekletmeden nasip etsin inşallah bu ay içimde farklı bir umut var sanki oldu gibi ama bakalım :):işsiz:

aynen öyle tatlım Rabbim evlat hasretiyle sınamasın inşallah hiçkimseyi :dua:
Stresli dileyince benim hicbi duam kabul olmadı. Ne zamanki kendimi sakinlestirip bekledim o zaman oldu. Bebek icinde gecen ay stresin dibine vurdum çok heyecanlı bekledm olmadı bu ay zevkini çıkarmaya çalıştım bakalım kısmet :deli:

Stresli dileyince benim hicbi duam kabul olmadı. Ne zamanki kendimi sakinlestirip bekledim o zaman oldu. Bebek icinde gecen ay stresin dibine vurdum çok heyecanlı bekledm olmadı bu ay zevkini çıkarmaya çalıştım bakalım kısmet :deli:
hayırlısı canım bende kaç aydır çok takmıyordum ama önümüzdeki ay eşimin doğum günü var bu ay olursa çok güzel bir süpriz olacak ona o yüzden bu ay özellikle ovülasyon günlerini değerlendirmeye çalıştım olursa süper olacak olmazsada kısmet artık :) ama ne kadar takmasakta hep aklımızın bir köşesinde duruyor :oops:

Back