Gebelik Hikayeleriniz, Belirti Listemiz ve de Umutlarımız!!

kızlar evlendigim aylarda korunmaya karar verdik ama hap felan kullanmadım sontr aradan 6 ay felan gecince artık bebegimizn olmasını istedik korunmayı bıraktıktan 4 ay kadar olmadı hep sonuıc negatif oluyodu neyse dedik bi dr gidelim bişey vars aeger önlemini erkenden alalım ilk gittigim dr bana ganofen verdi ve bana dediki bunu 3 ay kullan olmasa eger gene gel neyse ben o ay basladım kullanmaya kullnadıgım ayda olmadı gene ilaclara basladım neyse 2 ayda olmadı 3 ay oldugunda ben adet olmadım tamam artık hamileyim 5 gün gectikten sonra test yaptım negatif işte cevran dedi erken yaptın bekle bekledim aradan 6 gün felan gecti gititm kan testi ayptırdım tabi daha hiçbi bilgim yok hamilelelik mkonusunda şimdiki kadar kan testide negatif cıktı biz o dr gimek istemedik cünküğ cok ilgisiz bir dr baska bi dr bulduk ve ona gittik ben bol bol su içitim artık patlıcam önceki dr öyle gördüm ya bu dr dediki hayır idrar torbanı bosalt alttan bakıcaz bern korkuyorum diger dr görmedim ya neyse baktı deid kist kaplamıs yumurtalıkları patlamak üzereler hemen bana yasmin verdi kullandım eger erimese dedi ameliyat yasminide kullandım kistler cok sükür gitti tabi bu arada baska sorunlar oldu dr gitmedim bundan sonra daha temkinliyiz ya dr iyice arastırdım ve cok güzel bir dr buldum gititm durumu anlattım oda bana dediki bu ay klomen kullan bakalım ne olucak kullandım gene olmadı dedi bunun geregi yok sana igeney gecice ve kendime igne vurma deneyimim basladıigneyi kullandık dr gidiyoduk bu arada 2 günd ebir dr bana 1.5 saat uzak dr bakıyor cok iyi bu ay kesin hamile kalıcaksın bizd ene sevinç kesin hamile kalıcam diye kendimi odakaldım ama ay sonu geldi gene malesefff o ay ara verdik 2 ay gittigimd egene igne gene durum cok iyi gene hüzün olmuyor bu arada bende bir iltihap basladı anlatmma dr gittim dr baktı enfeksiyon hemen antibiyotik iltihap kurutuuc igne kullandım bi ara kesidi rahatladım dr dedi gel rahim filmi cektircez gititm cektirdim bir kanal tıkalı hiç gözükmüyor dr dedi sol taraf acık ama bu durumda hamile kalırsın ama zor ve uzun olur dedi ama bu ay gene igne ile tedaviye baslıyal gene basladık gen sonuc hüsran yaz geldi ailemin yanına gittim 3 ay ara verdim geri geldigim de dr bana laparoskopi dedi tamam dedik neyse laparoskopi oldum o 3 ay içerisind ediger kanalda tıkanmıs ve yumrutalıklaır benek benek kistlerle kaplıymıs ve o iltihapların sebebide kanalrdanmsı hastaneden cıktık dr dedi hersey cok iyi 2 ay dinlen ne olucak tabi 2 ayda gene hüsran ve gecen ay asılama yaptırdım 3 yumruta var hersey cok iyi gene olmadı artık umudumuz bu aydan sonra inş.... işte benim hikayemde bu arkadaslar

:) Hemen hemen hepsını yasadım Ama ılk Gebelıkte yasamadım kesınlıkle hatta hıc bırını dıyebılırım :) Suan 16 haftalık hamıleyım yasamadıgım sık yok :) Bıde sunu Eklemek ıstıyorum Hamıle kalınca ellerım baya kurumaya basladı:) Nasıl ogrendım hamıs kaldıgımı onuda anlataım :) Ben korunduktan sonra dogum kontrol hapı bırakmıstım ustune bı adet gordum sonrasında gormedım ama adet gecıkmelerımden once cok asırı uyumaya basladım as ermeye basladım herkes benım hamıle oldugumu soyluyordu :) ama ben ınkar edıyordum tabı hamıle olmadıgımı dusunuyordum cunku henuz adet gecıkmem olmamıstı neysekı adetım 7 gun falan gectı 12 subat :) aıle mahkemesı kurulmus bız esımle bosanmak uzereyken son bı sans verdım 14 subat ( Sevgılıler gunu ) gecıkme oldu 9 gun Test yapmaya karar verdım tabı bu esnada esımle aram acık :) oda suprız yapmaya calısıo hedıye falan fılan:S ben test yapınca olumlu sonuc aldım ıstemedıgım bı hamılelıktı aksam esımle bulustuk o bana hedıyesını verdı bı cafede oturuyoruz bende ona hamılelık testını uzattım :) Acınca sok olduu nasıl heyecan anlamadımm herkesın ıcınde sımsıkı sarılacaktı duuur dedım =)) Aramız bozukk sana bı sans verdım ıyı degerlendır ama bu cocugu ıstemıyorum dedım ( tabı agzım ole dıo ama allah korusun buyuk konusmım ben kurtaj olacak kadında dıılım ) Sacmalama dedı bu cocuk bızım yuvamızın dagılmaması ıcın allah tarafından gonderıldı nasıl soylersın oyle bırsey :) ama ınanırmısınız ılk hamılelıgımde bıle bu kadar heyecanlı oldugunu gormedımm suan cok zor bı hamılelık gecırıyorum ozellıkle tansıyon dusuklugu benı bıtır dı :) eh ıste benımde hamılelık maceram bu gercı ılk hamılelıgım daha onemlı Onu kısacık anlataım.. Ilk hamılelıgımde Tedavı Gormek ıcın gıttıgım doktora Yuzde yuz bende kıst oldugu soylendı asla cocuk sahıbı olamayacagım soylendı ustune de adet olmam ıcın ılac verıldı ama ben kullanmadım o ılacları ıkı gun sonra test yaptıgımda hamıleymısım :) o Doktoru bogmak lazım aslındaaaa ya onu dınleıp o ılacları kullansaydımm cocugumu dusurebılırdımm bebegı nasıl olurda kıst goruo onuda anlamıs degılım

ayy banada dr diyo senin normal yolla hamile kalamazsın diyolar ben muhakkak göbekten igne olmalıymısın yumurta gelişmesi için işte gelde yanma ya benim bütün umutlarımı bitiyo onun için hep umutsuz oluyorum...(((((

canım hep umutsuz konusyolar belki bundan sonra baska dr giderim bu yüzden hep aile sorunalrı yasıyorum canım düsünebiliyomujsun hiç normal yolla hamilelik olmazmıs ya bu bana ne kaadr acı veriyo anlatmam tüp bebek diyo dr ilac kullandıgım zaman 3 den fazla yumurtam oluyo aman ya

1-Mide bulantısı ARA ARA BULANTIDAN ÇOK AĞIRLIK

2-Baş dönmesi YOK

3-Tansiyon düşmesi YOK

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık VAR

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP ARA ARA AĞRIMA

6-Kirpiklerin karışması BİLMEM

7-Bel ağrısı VAAARR

8-Akıntı artması VAR

9-Göğüslerde hassasiyet HEMDE NASILLL

10-Göğüslerde şişme OLDUKÇA ÇOK

11-Göğüs uçlarının acıması VAR

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması HAFİF

13-Sık idrara çıkma EVET

14-Uyku hali HER ZAMAN:))

15-Halsizlik AR

16-Ağızda kuruluk YOK

17-Ağızda metal tadı hissetmek YOK

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması) YOK

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için)

20-İdrar kokusunda değişme VAR

21-Kokulara aşırı hassasiyet YOK

22-Gazlı olmak ÇOOOOKKKK

23-Mide yanması ÇOOOOKKK

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi TERLEME

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi HENÜZ DEĞİL BEKLİYORUM

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) YORGAN ÖRTMEYE BAŞLADIM

KIZLAR HAMİLE DEĞİLİM YANİ ADETİME BİR KAÇ GÜN VAR AMA YİNEDE DENEMEK İSTEDİM BAKALIM NELER OLACAK?

bende bunlar var şimdilik..
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık....
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP.......
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
13-Sık idrara çıkma............
14-Uyku hali...........................
15-Halsizlik..................................
16-Ağızda kuruluk...................................
20-İdrar kokusunda değişme...........
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak .......
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi

canım dün akşam yazını okudum ama internetim gidince cevap yazamadım...büyük zorluklar atlatmışsın..öncelikle çok geçmiş olsun diyorum...benimde bir tüpüm hafif tıkalı çıktı..dr. olur dedi ama..3 ay deneyin olmazsa banada laparoskopi yapıcaklar...1 ayı geçti..son 2 ay..inşallah diyorum gerek kalmaz bunlara...bizimde bundan başka hiçbir problemimiz çıkmadı...en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah canım...

canım benim yaaaa sen neler yaşamışsın böyleeeee....şok oldum vallaa ...ben anlamıyorum niye bu dr.ların bi dediği diğerini tutmuyor..yani bu tedavilerin belli bir sırası olması gerek değilmi? her gittiğin farklı yerden başlıyor....sinir oldum valla..kime güvencen artık...çok geçmiş olsun canım yaa...ne diyceğimi bilemiyorum...inşallah tez zamanda hamiş kalırsın...a.s.

senin kociş tabi heycanlanır ..sayesinde boşanmaktan yırtmış.......canım çok tebrik ederim seni...sağlıkla kucağına alırsın inşallah.....

canım inşallah güzel haberler alırsın...hamiş kalınca belirtilerini listeye ekleriz....dikkat et kendine bu aralar....

canım sen hamişmisin..?? yoksa beklemedemisin......??

1-Mide bulantısı......................................... .1 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....1 hamişte görüldü

3-Tansiyon düşmesi........................................1 hamişte görüldü

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........1 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı............................................ ...........1 hamişte görüldü

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet.......................................1 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. 2 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ......................1 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali...................................................................1 hamişte görüldü

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması)

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için)

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak)

28-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

29-Ellerin kuruması....................................................1 hamişte görüldü

1-Mide bulantısı _________ çok az

2-Baş dönmesi _________ çok az

3-Tansiyon düşmesi _____ evet

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık _________ bariz bir şekilde

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP ____ az

6-Kirpiklerin karışması ___________________ hiç farketmedim

7-Bel ağrısı ____________________________ zaten sorunum olduğu için gebeliğe bağlamadım

8-Akıntı artması ________________________ olmadı

9-Göğüslerde hassasiyet ________________ çok fenaaa

10-Göğüslerde şişme ___________________ hem de nasıl

11-Göğüs uçlarının acıması ______________ of offf

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ___ evett

13-Sık idrara çıkma _____________________ bıktıracak kadar

14-Uyku hali __________________________ hiç uyanmadan desem yeridir

15-Halsizlik ___________________________ allahtan vitamin takviyesi alıyordum

16-Ağızda kuruluk _____________________ olmadı

17-Ağızda metal tadı hissetmek __________ az

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması) ______ olmadı

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için)_ olmadı ( galiba )

20-İdrar kokusunda değişme _______________________ bir fikrim yok :)

21-Kokulara aşırı hassasiyet ______________________ en sevdiğim şey olan sigaradan tiksinecek kadar

22-Gazlı olmak ________________________ evet

23-Mide yanması_______________________ zaten ülserim var bayağı sıkıntı çektim

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi ___________ olmadı

25-Bel kalınlaşması ____________________ daha tahlil sonucunu almadan hem de

26-Adet gecikmesi _____________________ e kaçınılmaz

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) _____ olmadı

canım hamişmisin? yoksa beklemedemisin...eğer hamişsen listeye belirtilerini ekleyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…