Gebelik Hikayeleriniz, Belirti Listemiz ve de Umutlarımız!!

ADET GECİKMESİNDEN ÖNCE HAMİŞLERDE GÖRÜLEN BELİRTİLER

______26 HAMİŞ ARASINDANNNNNNNNNNNNNNNN_______

1-Mide bulantısı......................................... ......................12 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....................5 hamişte görüldü

3-Tansiyon düşmesi........................................... .............4 hamişte görüldü

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık......................................8 hamişte görüldü

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP............................13 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması......................................... .............1 hamişte görüldü

7-Bel ağrısı............................................ .....................9 hamişte görüldü

8-Akıntı artması........................................... ...................6 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet........................................ ........14 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. ........11 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması........................................7 hamişte görüldü

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ......................6 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma............................................. ......11 hamişte görüldü

14-Uyku hali.............................................. .....................9 hamişte görüldü

15-Halsizlik......................................... ..........................10 hamişte görüldü

16-Ağızda kuruluk........................................... ..............4 hamişte görüldü

17-Ağızda metal tadı hissetmek......................................... 3 hamişte görüldü

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması)

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için).....................1 hamişte görüldü

20-İdrar kokusunda değişme........................................... .............4 hamişte görüldü

21-Kokulara aşırı hassasiyet .................................................. ...7 hamişte görüldü

22-Gazlı olmak .................................................. ...................9 hamişte görüldü

23-Mide yanması........................................... ........................2 hamişte görüldü

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması...................................... .........................2 hamişte görüldü

26-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) ........................6 hamişte görüldü

27-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

28-Ellerin kuruması.......................................... ..........2 hamişte görüldü

29-Aşırı duygusallık....................................... ..............4 hamişte görüldü

30-Vücut ısısının yükselmesi ..........................................1 hamişte görüldü

31-Lekelenme olması (açık pembe,kahverengi,çok az kan gelmesi).......................3 hamişte görüldü

32-İştahın açılması (aşerme).......................................... ...4 hamişte görüldü

33-Göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluşması......................................3 hamişte görüldü

34-Aşırı kulak çınlaması......................................... ................1 hamişte görüldü

35-Gece uykusuzluk çekme............................................. ..........2 hamişte görüldü

sudenaz bu şekilde ölçüm doğru olmaz adet gününün ilk gününden itibaren her sabah aynı saatte ölçmen lazım.böyle bakınca anlaşılamıyor.ben 2,3aydır ölçtüğüm halde hale emin olamıyorum yumurtlama tarihimden bak sana kendi ateş değerlerim üzerinden örnek vereyim.

1.GÜN 20 NİSAN ÖLÇMEDİM
2.GÜN 21 NİSAN ÖLÇMEDİM
3.GÜN 22 NİSAN 36,3
4.GÜN 23 NİSAN 36,3
5.GÜN 24 NİSAN 36,0
6.GÜN 25 NİSAN 36,0
7.GÜN 26 NİSAN 36,1
8.GÜN 27 NİSAN 36,0
9.GÜN 28 NİSAN 36,0
10.GÜN 29 NİSAN36,0
11 GÜN 30 NİSAN36,2
12.GÜN 1 MAYIS 36,2
13.GÜN 2 MAYIS 35,9
14.GÜN 3 MAYIS 36,2
15.GÜN 4 MAYIS 35,9
16.GÜN 5 MAYIS 36,1
17.GÜN 6 MAYIS 36,0
18.GÜN 7 MAYIS 36,2
19.GÜN 8 MAYIS 36,4
20.GÜN 9 MAYIS 36,4
21.GÜN 10 MAYIS 36,4
22.GÜN 11 MAYIS 36,4
23.GÜN 12 MAYIS 36,1
24.GÜN 13 MAYIS 36,5
25.GÜN 14 MAYIS 36,6
26.GÜN 15 MAYIS 36,6

öncelikle ateşin düşmesi sonra artması ama sabit kalması gerekiyor.13.gün ateşim düşmüş ama sabit kalmamış.bu yüzden yumurtlama günü değil.17.gün daha çok yumurtlama günü büyük bir ihtimal.şu an 26,günüm ve ateşim düşmeden aynı derece ve üzerinde devam ederse hamile olabilirim.ama ateş düşmeye başlarsa adet olacağımın sinyalini verir canım.

YA BEN ASLINDA SANA BİR ŞEY SORACAKTIM SENİN ATEŞ DEĞERLERİNİ GÖRÜNCE UNUTTUM.BENİM UMUDUMUZ MAYISTA DA GÖĞÜSLE İLGİLİ BELİRTİLERDEN KONUŞULUYOR BAZEN DE. HAMİŞLERİMİZ GÖĞÜSTEKİ HASSASİYETİ NASIL TANIMLIYOR.YANİ GÖĞÜSTE BÜYÜME FALAN ONU ANLADIM DA ŞU HASSASİYET NEDİR?KARINCALANMA FALAN MI?????

kızlar neden bu kadar önemli bu ateş ölçümü, ne için kullanıyosunuz:uhm:

CANIM YUMURTLAMA GÜNÜNÜN TESPİTİ İÇİN KULLANILIYOR ASLINDA AMA HAMİŞLİK BELİRTİSİ OLARAK DA ATEŞİN DURUMUNU TAKİP EDİYORUZ.BİR DE GEÇ YUMURTLAMA HADİSESİ VAR BU YUMURTALARIN İŞİ PEK BELLİ OLMUYOR AMA ATEŞLE DÜZENLİ TAKİP YAPINCA YUMURTLAMA GÜNÜNÜ ANLAYABİLİRSİN.

13.GÜN YUMURTLAMIŞSIN GİBİ GELDİ BANA..TŞKLER CANIM...

BEN ZATEN YUMURTLAMA TAKİBİ İÇİNDEĞİL ZATEN OVULASYON TESTLERİ KULLANIYORUM..HEM ONA YARDIMCI OLSUN DİYE..HEMDE ADET GÜNÜMDE ADET OLUP OLMIYCAĞIMI ANLAMAK İÇİN ÖLÇMEYE BAŞLADIM...ZATEN DÜN GECE TAM GÜNÜMDE REGL OLDUM..ÇOK ÜZÜLDÜM senağlama senağlama BU AY HERGÜN ÖLÇÜCEM...RABBİM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZİ MELEKLERİMİZE..

______26 HAMİŞ ARASINDANNNNNNNNNNNNNNNN_______

1-Mide bulantısı......................................... ......................12 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....................5 hamişte görüldü

3-Tansiyon düşmesi........................................... .............4 hamişte görüldü

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık......................................8 hamişte görüldü

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP............................13 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması......................................... .............1 hamişte görüldü

7-Bel ağrısı............................................ .....................9 hamişte görüldü

8-Akıntı artması........................................... ...................6 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet........................................ ........14 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. ........11 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması........................................7 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma............................................. ......11 hamişte görüldü

14-Uyku hali.............................................. .....................9 hamişte görüldü

15-Halsizlik......................................... ..........................10 hamişte görüldü

16-Ağızda kuruluk........................................... ..............4 hamişte görüldü

17-Ağızda metal tadı hissetmek......................................... 3 hamişte görüldü

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için).....................1 hamişte görüldü

20-İdrar kokusunda değişme........................................... .............4 hamişte görüldü

21-Kokulara aşırı hassasiyet .................................................. ...7 hamişte görüldü

22-Gazlı olmak .................................................. ...................9 hamişte görüldü

23-Mide yanması........................................... ........................2 hamişte görüldü

25-Bel kalınlaşması...................................... .........................2 hamişte görüldü

26-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) ........................6 hamişte görüldü

27-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

28-Ellerin kuruması.......................................... ..........2 hamişte görüldü

29-Aşırı duygusallık....................................... ..............4 hamişte görüldü

30-Vücut ısısının yükselmesi ..........................................1 hamişte görüldü

31-Lekelenme olması (açık pembe,kahverengi,çok az kan gelmesi).......................3 hamişte görüldü

32-İştahın açılması (aşerme).......................................... ...4 hamişte görüldü

33-Göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluşması......................................3 hamişte görüldü

34-Aşırı kulak çınlaması......................................... ................1 hamişte görüldü

35-Gece uykusuzluk çekme............................................. ..........2 hamişte görüldü

ama bu ateş ölçme işi hem uğraştırıcı hem de stresli diil mi, biliyosunuz stres hamiş kalmak için olmaması gereken şey.. çok gerekli gelmedi bana:sm_confused:

Hilalnur Canim Senin Ateş çok Yüksek Geldi Bana.gerçi Kimisinde Oluyor Bu şekilde.dijital Dereceyle Mi ölçüyorsun Bir De Hep Sabah Ayni Saatte Yataktan Kalkmadan ölçmen Lazim.bu şekilde Mi Yapiyorsun ölçümlerini?36,3 E Düştüğü Gün Yumurtlamiş Olabilirsin Belki.zaten önce Yarim Derece Kadar Düşüp Sonra Yükseliyor Yumurtlama Gününde..

Aylint Canim Kimisinde Stres Yapiyor Doğru.bu Sana Bağli Ben çok Stres Olurum Diyorsan Ateş ölçümü Yapma Canim.

ben adetim bittikten sonra
göğüslerimde dayanılmaz agrılar basladı
allah ım ne oluyp diyodum bu kadar erken mi basladı adet belirtim dedim
dayanamıyordum,gece yatamıyordum agrılardan

sonra adetime 2 gün varken tabi göğüslerim felaket agrıyordu sabah namazında
miden bulantı...aldırış etmedim
ertesi sabah gene namazda midem bulandı dedimki ay allah midemi üşüttüm
sonra kasıklarıma agrılar girmeye basladı ufak ufak
en son eve giderken eczaneden gecerken tam 1 gün gecmişti adetim test yapayım dedim
yaptım cıktı inanmadımmmmmmmmmmm:bbo::bbo::bbo:
ertesi gün kanda baktırdım cıktı.....gene inanmadım....
2 gün sınra gene baktık deger cok katlanmış
tabi bayram basladı:teytey::teytey::teytey:
allah herkese yasatsın.......
o kadar ümitsiz bir anda rabbim beni sevindirdiki şükür olsun
yar ve yardımcınız allah olsun:1hug:

şutarafagitti
Canım allah razı olsunn.Bende kızalra hep anlatıyordum.Benimde ilk defa bu adetim bitti 2 gün sonra göğüslerim hassas bugun 22 gun oldu hala hassaslar mesala adetime 7 gün kaldı .Bu gidişle adete kadar acıyacaklar.Şaşırıyorum bende 28 gun gogus hassaslığı olmuş olcak hayırlara gitsin .Benımde inşallah ebbeğimin habercisidir

ama bu ateş ölçme işi hem uğraştırıcı hem de stresli diil mi, biliyosunuz stres hamiş kalmak için olmaması gereken şey.. çok gerekli gelmedi bana:sm_confused:

AÇIKÇASI BENDE YENİ ÖLÇMEYE BAŞLADIM..BEN YUMURTLAMAYI TAKİP İÇİN DEĞİL..HER REGL ZAMANI TESTLERE Bİ TON PARA VERMEMEK İÇİN..REGL ZAMANINDA ISIMIZ DÜŞÜYOR..REGL OLCAĞIMIZ ANLAŞILIYOR..TEST ALMIYORUZ..SIRF BUNUN İÇİN YAPIYORUM..

CANIM ATEŞİ YÜKSEK DEĞİL DÜŞÜK ÇIKIYOR..35.9 SEN GALİBA 36.9 DİYE BAKTIN...

CANIM TEBİKLER..NE GÜZEL SÜPRİZ OLMUŞ...ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN...

____________27 HAMİŞ ARASINDANNNNNNNNNNNNNNNN_____________

1-Mide bulantısı......................................... ......................13 hamişte görüldü

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP............................14 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet........................................ ........15 hamişte görüldü

benimde 4 günüm gecti ama sadece karnımda 1 haftadıt degişik bir agrı var ama daha testte yaptırmadım bılemıom hamılemıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…