K
kucukkedicik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
aaaa çok sevindim hamişsin bence....ama sen emin olunca tekrar yaz belirtilerini......yinede şimdiden tebrikler...
ayy sağol canım ama daha çok var. heralde ondan çook az çıktı. kesinleşsin yine yazarım size belirtilerimle birlikte a.s.
HİÇ YAPMA ONLARDAN ZATEN PAHALILAR..ONLARI YAPANA DEK KANTESTİ YAPTIR KESİN SONUÇ ALIRSIN..
merhabalar
ben hala adet olamadım,daha önce yazmıştım kahvrengi akıntım oluyor diye,o akıntıda kesildi, göğüslerimde çok hashaslaştı,acaip şeyler yaşıyorum ama
akşamları özellikle çok üşüyorum
adet olacak gibi hissedenler oldumu aranızda ,
meraklardayım,beni aydınlatırsanız sevinirim::)
şimdiden teşekkürler
slm kızlar benim reglime 3 gün kaldı ..şu anda kasıklarıma ve basen kemiklerime vuran bi ağrı var.. çok halsizlik uyku halimde oluyo..baş dönmesi oluyo ama galiba tansiyonum düştüğü için oluyo .birde göğüslerde hassasiyet başladı..yüzümde hiç çıkmazken sivilce de çkmaya başladı ..belimde çok fena ağrıyo eğilince çıkıp düşecekmiş gibi oluyo..aşırı derecede su içiyorum bi tuhafım yani ...inşallah hamişimdir ya..yarın medi smartın erken gebelik testini alıp test yapıcam bakalım ne çıkcak hayırlısı neyse o olur inşallah.....
canım benim zaten genelde hamiş kalan arkadaşlarımız adet belirtileri yaşıyolardı hep...hamiş olabilirsin..eğer günün geçtiyse bence hiç durma bi test yap..sana güzel bir anneler günü hediyesi olsun a.s.
slm kızlar benim reglime 3 gün kaldı ..şu anda kasıklarıma ve basen kemiklerime vuran bi ağrı var.. çok halsizlik uyku halimde oluyo..baş dönmesi oluyo ama galiba tansiyonum düştüğü için oluyo .birde göğüslerde hassasiyet başladı..yüzümde hiç çıkmazken sivilce de çkmaya başladı ..belimde çok fena ağrıyo eğilince çıkıp düşecekmiş gibi oluyo..aşırı derecede su içiyorum bi tuhafım yani ...inşallah hamişimdir ya..yarın medi smartın erken gebelik testini alıp test yapıcam bakalım ne çıkcak hayırlısı neyse o olur inşallah.....
ilk zamanlarda stres yapıyodum istemiyorum çocuk diye,ama hamile olabilir miyim acaba düşüncesi beni yavaş yavaş alıştırdı hamileliğe,etrafta hep gözüme bebekler denk geliyor.test yapmak için bi kaç gün daha beklesem diyorum,negatif sonuç görmemek için,kiminle konuşuyosam bana hep sen hamilesin diyolar,bende artık hayaller kuruyorum bebeğim olur mu diye,birde negatif çıkarsa üzülürüm,dua edin benim için
hala adet olacak gibiyim,6-7gün geçti benim,ne olacak çok merak ediyorum,buraya artık bende hamişim yazmak için sabırsızlanıyorum...
hastanede 10günden erken çıkmaz dediler,bekliyorum 10gün olunca test yaptırcam bende....
herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim
dua edin benim için
canım inşallah hamilesindir.. acaba benim için ateşini ölçüp yazarmısınslm kızlar benim reglime 3 gün kaldı ..şu anda kasıklarıma ve basen kemiklerime vuran bi ağrı var.. çok halsizlik uyku halimde oluyo..baş dönmesi oluyo ama galiba tansiyonum düştüğü için oluyo .birde göğüslerde hassasiyet başladı..yüzümde hiç çıkmazken sivilce de çkmaya başladı ..belimde çok fena ağrıyo eğilince çıkıp düşecekmiş gibi oluyo..aşırı derecede su içiyorum bi tuhafım yani ...inşallah hamişimdir ya..yarın medi smartın erken gebelik testini alıp test yapıcam bakalım ne çıkcak hayırlısı neyse o olur inşallah.....
bakalım bir ka. güne belli olur,eklenir miyim eklenmez miyim hazirana mı kalırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?