- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Çok teşkkür ederim. Eşim de doktor. Bana diyor sen hamilesin. Dış genelik ya da kimyasal olsa değerin o kadar artmazdı. Ve ağrın aşırı yok diyor. Ben de o yüzden rahattım. Ta ki kayınvalidem böyle şeyler diyene kadar. Yoksa folik asit başlamıştım zaten alıyorum haniÖyle mide bulantısı hemen başlamıyor ki . Üstelik başlıyor olsa bile siz tüm belirtileri yaşamak zorunda da değilsiniz :) artışınız gayet güzel olmuş. Bekleyin zaten hemen doktorlara gidip gelmeyin bana sorarsanız. 7. Haftada hem bebişi hem kalp atışı görürsünüz inşallah. Gönlünüzü ferah tutun. İçinizde yepyeni bir yaradılış başladı çünkü :)
Benimde 2gun önce 35 di bugün yaptırdım 2 katına çıktı ama lekelenmelerim var bazen pembe oluyor düşük olabilir miÇok teşkkür ederim. Eşim de doktor. Bana diyor sen hamilesin. Dış genelik ya da kimyasal olsa değerin o kadar artmazdı. Ve ağrın aşırı yok diyor. Ben de o yüzden rahattım. Ta ki kayınvalidem böyle şeyler diyene kadar. Yoksa folik asit başlamıştım zaten alıyorum hani
Hmm inan hiç Fikrim yok canım. Adetinden kaçınvı günüdesin. Bildiğim kadarı ile kırmızı renkler görünce doktora görünmek gerekiyor. Düşük önleyici ilaç vamşBenimde 2gun önce 35 di bugün yaptırdım 2 katına çıktı ama lekelenmelerim var bazen pembe oluyor düşük olabilir mi
Ayyy kar perisi canım. Benim durum böyle. Canım biraz sıkıldı. Moralim bozuldu açıkçası.Takma canım kafana herkezde belirti olcak diye bişi yok, betan düzenli yükselsin yeterli
Doktorum çamur gibi leke ya da pembe kırmızı leke görürsen durma gel onun dışında hafif lekelenmelerde panikleme demişti. Bence en ufak şüphe varsa git kuzum keşke diyeceğine iyi ki dersinBenimde 2gun önce 35 di bugün yaptırdım 2 katına çıktı ama lekelenmelerim var bazen pembe oluyor düşük olabilir mi
Yaaa.. Sen de mi yaşadın benzer durumları. Beni korkutuyor sürekli. Belki adet olursun diyip duruyor. Bize erken söylediniz diyorAh bu kayınvalideler ne sanıyorlar anlamıyorum benimkilerde binalemm gördünmğ diye arıyorlar he dedim gördüm daha dedim rahmime düşsün kimse duymasın dediğin zaman herkes duyuyor
Hiç sıkma canını meleğimAyyy kar perisi canım. Benim durum böyle. Canım biraz sıkıldı. Moralim bozuldu açıkçası.
Çok teşekkür ederim.. İnşallah huzurlu ve mutluh olmaya çalışacağım. Haklısın ya. Stres olumsuz etkiliyormşSen rahat ol . Sakin ol. Huzurlu ol. Mutlu ol. İnan en çok bunlara ihtiyacın var bu yolculukta :) o şöyle dedi bu şöyle dedi niye dedi neden dedi stresine bulaştırma ruhunu..
Yaşadım hemen hemen bizimkiler telaşlı cinsten bide sürekli düşük yaptığım için sahada şeylerYaaa.. Sen de mi yaşadın benzer durumları. Beni korkutuyor sürekli. Belki adet olursun diyip duruyor. Bize erken söylediniz diyor
Ben lekelenme var demiştim artış olmasını bakacaz dedi başka birşey demedilerDoktorum çamur gibi leke ya da pembe kırmızı leke görürsen durma gel onun dışında hafif lekelenmelerde panikleme demişti. Bence en ufak şüphe varsa git kuzum keşke diyeceğine iyi ki dersin
Çok teşkkür ederim. Eşim de doktor. Bana diyor sen hamilesin. Dış genelik ya da kimyasal olsa değerin o kadar artmazdı. Ve ağrın aşırı yok diyor. Ben de o yüzden rahattım. Ta ki kayınvalidem böyle şeyler diyene kadar. Yoksa folik asit başlamıştım zaten alıyorum hani
Dmi. Ya beklemiyordm. Ben onu öptüm sarıldım tebrik ettim. Eşim müjde verince. Çünkü bir buçuk yıldır bebek istiyordu bizden. Ben onu öptüm filan. O diyor çok erken dediniz bize. Belki adet görürsün dur bakalım diyor. Belki haklı biraz ama ne bileyim heyecanım kırıldı sevincim.Merhabalar, kanda deger 5 in ustu ise gebelikvar anlamina geliyor benim bildigim kadariyla ve artmaya devam etmis . Bu bir ispat aslinda. Gebelik devam eder etmez bunu Allahbilir ama siz suan hamilesiniz kayimvalidenizi kafaya takmayin
Hmmm anladım geçmiş olsun yaşadığınız için. Ağrı adet ağrısı gibi dğeil. Bazen iğne batar gibi acılı sancı oluyor. Bir yere oluyorSıkıntı yapmayın evet erken söylemişsiniz bende ilk gebeliğim değer 13 krn söylemiştim herkse kaybedince bunuda adetten 4 gün sonra söyledimnide bulantisi umarım. Başlamaz illet bişey bu kadar erken başlamaz zaten vede adet ağrıları zaten çekiyorsun nerdeyse bi hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?