- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
Hmmm.anlıyorum sizi. Zor olmuştur. Stresi artırıyor bu tür şeylerYaşadım hemen hemen bizimkiler telaşlı cinsten bide sürekli düşük yaptığım için sahada şeyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm.anlıyorum sizi. Zor olmuştur. Stresi artırıyor bu tür şeylerYaşadım hemen hemen bizimkiler telaşlı cinsten bide sürekli düşük yaptığım için sahada şeyler
Çok sağol kardeşim. İnşallah kar perisi ya. İnşallah önümüzdeki ay da senden müjdeli haber alırız. Tabiki öncelikle hepimiz için en hayırlısı olsun. En hayırlı zamanda en hayırlısı inşallah.Hiç sıkma canını meleğimsağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
Aminn bitanemmÇok sağol kardeşim. İnşallah kar perisi ya. İnşallah önümüzdeki ay da senden müjdeli haber alırız. Tabiki öncelikle hepimiz için en hayırlısı olsun. En hayırlı zamanda en hayırlısı inşallah.
Sizin en erken farkettiginiz belirti nedir ? Iliskidem kac gun sonra sezdinizBenimde 2gun önce 35 di bugün yaptırdım 2 katına çıktı ama lekelenmelerim var bazen pembe oluyor düşük olabilir mi
Aynen öyle. Görelim mevlam neyler. Her gelene razıyızAminn bitanemmsenin meleğin hayırlısıyla büyüsün de bitanem olanda bir olmayanda bin hayr.
Bir de sanirim esim dr demissiniz yani o dr dan iyi mi bilecek . Cok gereksiz bir hareket olmus . Sizde cinsiyetini hemen soylemeyin yanlislik olabilir dieDmi. Ya beklemiyordm. Ben onu öptüm sarıldım tebrik ettim. Eşim müjde verince. Çünkü bir buçuk yıldır bebek istiyordu bizden. Ben onu öptüm filan. O diyor çok erken dediniz bize. Belki adet görürsün dur bakalım diyor. Belki haklı biraz ama ne bileyim heyecanım kırıldı sevincim.
Ovulosyondan itibaren sol gogsum acımaya başladı birde yürürken rahime ağrı giriyordu keskin adete 2 3 kala kırmızı kanamam oldu adet oldum sandım ama olmamisim kan verdim 4gun sonra 35 çıktı bugün 66cikti ama lekelenme devam ediyor çok yurursemSizin en erken farkettiginiz belirti nedir ? Iliskidem kac gun sonra sezdiniz
Ay güldüm cidden. Teşekkürler. Eşim de diyor annemin dediklerine mi canın skldı yoksa. Bebeğimiz iyi olacak korkma filan diyor adam. Ne bilim felaket tellalı gibi konuştu :)Bir de sanirim esim dr demissiniz yani o dr dan iyi mi bilecek . Cok gereksiz bir hareket olmus . Sizde cinsiyetini hemen soylemeyin yanlislik olabilir die![]()
Hmmm anladım geçmiş olsun yaşadığınız için. Ağrı adet ağrısı gibi dğeil. Bazen iğne batar gibi acılı sancı oluyor. Bir yere oluyor
Allah saglikla kycaginiza almayi nasip etsin düsuk onleyici ilac veriliyor bazi durumlarda .Bol bol dinlenin kendinize dikkat edinOvulosyondan itibaren sol gogsum acımaya başladı birde yürürken rahime ağrı giriyordu keskin adete 2 3 kala kırmızı kanamam oldu adet oldum sandım ama olmamisim kan verdim 4gun sonra 35 çıktı bugün 66cikti ama lekelenme devam ediyor çok yurursem☹☹☹
Ay güldüm cidden. Teşekkürler. Eşim de diyor annemin dediklerine mi canın skldı yoksa. Bebeğimiz iyi olacak korkma filan diyor adam. Ne bilim felaket tellalı gibi konuştu :)
Allah aşkına böyleleri değilmi bütün hevesimizin içine eden. Gıcık oluyorum ya büyükse büyüklüğünü bilecek herkes. Ben dıs gebelik gecirdim ameliyat olacağım gün bana bu cümleler kuruldu biliyomusun. Yok neymis bebek yokmus bu hamilelik sayılmazmıs. Nasıl bebek yok ya tüpte kalp atısı duyulmus etmis. Valla tutamıyorum kendimi artık biraz anlayıs bekliyorz cokmu.Ya arkadaşlar ben adete iki gün kala çift çizgi gördüm. Kanda 25 çıktı. İki gün sonra adet günü tekrar ölçtürdm 109 çıktı. Şimdi adetim üç dört gün geçti daha ölçtürmedim çnkü kendi şehrimizde değiliz. Kayınvalidemlere geldik. Eşim içinde tutamadı heyecanını paylaştı herkes bir aradayken. Birden diyiverdi. Ertesi gün kayınvalidem kızım hamile olmayabilirsin
Bazılarının günü geçiyor dedi. Biraz erken söylediniz bize dedi. Belki günün geçer. Karnına niye sancı giriyor o zaman dedi. senin hiç Miden bulanmıyor. Sen hamile olsan şmdi miden dönmesi lazımdı. Böyle şeyler dedi. Bugün canım skldı. Memlekette olmadığım için de kadın doğuma gitmedim. Ama lekelenmem filan yok. On onbeş gündür sadece beyaz krem akıntı var. Biraz canım sıkılmadı değil ya. Böyle düşünmesi bile sevincime gölge verdi. İlk gebelik tecrübem olacak stres oldum biraz.
Ayyy yeni gördüm. Çok teşekkür ederim. Bu çok iyi geldi. Hala olmamış bulantı filan çok güzel. Bende daha yeniyim. Ancak olur zaten dmi2 ay adet olacak mıyım diye lavaboya her gittiğimde baktım. Ne belirtisi 3. Ayım bitecek hala belirtim yok iştah dışında. Dizilerde yaşamıyoruz ki ay başım döndü hah bir de midem bulandı bak kesin hamileyim diyelimsıkma canını şanslısın ki kan yok lekelenme yok sancı yok mis gibi ilerliyor gebeliğin maşallah. Hani Bi laf var ya kırık olsa duramazsın diye o hesap içinde azıcık bir şey ters gitse vücut dile gelir zaten
![]()
:) yapıyorlarmş Cidden :)heheehehe yapar onlar öle şeyler
Canım benimm. Çok geçmiş olsun. Valla insan çift çizgiyi görür görmez annelik hissine kapıkyır. Bırakın keseyi kalbi duymayı. Çok iyi anlıyorum. Ama anlaşılmıyor pek fazla. Herkes iyi niyetli belki ama heyecan kırılıyor, ümit kırılıyor. Düşünmeden konuşuluyorAllah aşkına böyleleri değilmi bütün hevesimizin içine eden. Gıcık oluyorum ya büyükse büyüklüğünü bilecek herkes. Ben dıs gebelik gecirdim ameliyat olacağım gün bana bu cümleler kuruldu biliyomusun. Yok neymis bebek yokmus bu hamilelik sayılmazmıs. Nasıl bebek yok ya tüpte kalp atısı duyulmus etmis. Valla tutamıyorum kendimi artık biraz anlayıs bekliyorz cokmu.
Herkes de olmaz ki bende bulantı okur kusma olmaz kiminde kusma olur dünyanın kilosunu verir. Valla şükret arkadaşlarım bulantıdan zombi gibi geziyorAyyy yeni gördüm. Çok teşekkür ederim. Bu çok iyi geldi. Hala olmamış bulantı filan çok güzel. Bende daha yeniyim. Ancak olur zaten dmi
Herkes de olmaz ki bende bulantı okur kusma olmaz kiminde kusma olur dünyanın kilosunu verir. Valla şükret arkadaşlarım bulantıdan zombi gibi geziyorBende kaynanamlara müjdeyi vermeye gittiğimde evde test yaptın mı demişti. Doktora gittim keseyi gördüm kalbi duydum dedim evdeki testte gördün mü demişti. İkna edemedim hamileliğe
kan yoksa süründürecek ağrı yoksa tadını çıkar hamileliğin iki gün sonra tadını çıkaramadım diye pişman olursun. Fasulye kadar bebiş ne bulantısı yaptıracak Allah aşjkına
[/QUOTE
Canım yaaa. Ne güzel anlattınhahah. Fasulye kadar bile değildir. Ama işte inanmıyor günün geçmiştir diyor. Ben neyse de oğlu doktor. Oğlu dedi eşim bir aylık hamile. Güya boynuna sarılıp ağlamaısnj bekliyor torun sevinciyle  ama ilk dediği çok erken dediniz. Bir aylıksa henüz belli değildir. Günü geçer belki filan. Dediği doğru elbette ki risk var her zaman. Özellikle ilk üç ay. Ama bu hamile olmadığım anlamına gelmiyor ki. Benim günüm geçmez genelde düzenliyim.hcg de beklenen şekilde arttı ne bilim. İçim karardı. Eşimin kararmadı da :) ben daha duygusalım
HahahahhahahaHani idrar testi neyse de kanda çıkmış KANDA. Bilimsel %100 sonuca da inanmıyorsa bi hocaya neyim götürsün sizi ona kesin inanır
salla gitsin hevesi kursakta bırakma müdürleri valla millet. Doğurunca lohusalıkta kiloları hemen veremiyorsun ya hamile gibi gezeceksin onda da bak kızım doğurduğuna emin misin falan diyebilir aman dikkat
![]()