- 14 Şubat 2023
- 7
- -3
- 1
- Konu Sahibi yesilmelek12
-
Kendini Meryem Ana zanneden biri daha...Acilllll yardim edin!!!!!!!! Bekarım erkek arkadaşımla bir birlikteliğim olmadı kızlık zari bozulmadi ve vajina tarafına boşalma olmadı sadece sürtünme oldu iç çamaşırı olmadan geçen ay hangi gün adet oldum hatırlamıyorum kasiklarimda belimde sırtımda çok ağrı var ve biraz kırmızıya yakın lekelenmeler oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi internette bir çok şey yazıyor kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen
NedenKendini Meryem Ana zanneden biri daha...
Ya birleşme olmadan hamile olmak nereden duyduğunuz bir safsata Allah aşkına ya hiç mi lisede fln da biyoloji dersi almadınız
dalga geçilecek ne var bundaTebrikler hamilesiniz
Sürtünme sırasında bosaldiysa bakireliğin bozulmasa bile hamile kalabilirsin ama başka bir yere bosaldiysa sürtünmeden hamile kalınmaz bu kadar basit hastalığın geciktiyse bile psikolojikte olabilirAcilllll yardim edin!!!!!!!! Bekarım erkek arkadaşımla bir birlikteliğim olmadı kızlık zari bozulmadi ve vajina tarafına boşalma olmadı sadece sürtünme oldu iç çamaşırı olmadan geçen ay hangi gün adet oldum hatırlamıyorum kasiklarimda belimde sırtımda çok ağrı var ve biraz kırmızıya yakın lekelenmeler oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi internette bir çok şey yazıyor kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen
Pihtilasma seklinde dort gun kan geldi regl oldum galiba ama midem falan bulaniyorSürtünme sırasında bosaldiysa bakireliğin bozulmasa bile hamile kalabilirsin ama başka bir yere bosaldiysa sürtünmeden hamile kalınmaz bu kadar basit hastalığın geciktiyse bile psikolojikte olabilir
Psikolojik başka açıklaması olamazPihtilasma seklinde dort gun kan geldi regl oldum galiba ama midem falan bulaniyor
Konunuz baştan sona dalga geçilecek bir konu bence.dalga geçilecek ne var bunda
Psikolojik başka açıklaması olamaz
Psikiyatriste gorunmeni tavsiye ederim, herkes hayır diyor hamile degilsin diyor zaten imkansız bir olaydan bahsediyorsun ve takıntılı biçimde yazmaya devam ediyorsunşuan kahverengi sıvı geliyor regl'ım bitti ama gerçekten ilk defa olan bir durum çok endişe ediyorum korkuyorum da
Pihtilasma seklinde dort gun kan geldi regl oldum galiba ama midem falan bulaniyor
şuan kahverengi sıvı geliyor regl'ım bitti ama gerçekten ilk defa olan bir durum çok endişe ediyorum korkuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?