• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik hamilelik

yesilmelek12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
7
-3
1
Acilllll yardim edin!!!!!!!! Bekarım erkek arkadaşımla bir birlikteliğim olmadı kızlık zari bozulmadi ve vajina tarafına boşalma olmadı sadece sürtünme oldu iç çamaşırı olmadan geçen ay hangi gün adet oldum hatırlamıyorum kasiklarimda belimde sırtımda çok ağrı var ve biraz kırmızıya yakın lekelenmeler oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi internette bir çok şey yazıyor kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen

Son düzenleme:
Acilllll yardim edin!!!!!!!! Bekarım erkek arkadaşımla bir birlikteliğim olmadı kızlık zari bozulmadi ve vajina tarafına boşalma olmadı sadece sürtünme oldu iç çamaşırı olmadan geçen ay hangi gün adet oldum hatırlamıyorum kasiklarimda belimde sırtımda çok ağrı var ve biraz kırmızıya yakın lekelenmeler oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi internette bir çok şey yazıyor kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen
Kendini Meryem Ana zanneden biri daha...

Aynen dikkat et bizim köyde biri erkek arkadaşının bakışlarından hamile kalmış da diyorlar.

Cinsel ilişki olmadan sürtüne sürtüne nasıl hamile kalmayı planlıyorsunuz?

Sürtünme sırasında bosaldiysa bakireliğin bozulmasa bile hamile kalabilirsin ama başka bir yere bosaldiysa sürtünmeden hamile kalınmaz bu kadar basit hastalığın geciktiyse bile psikolojikte olabilir

şuan kahverengi sıvı geliyor regl'ım bitti ama gerçekten ilk defa olan bir durum çok endişe ediyorum korkuyorum da
Psikiyatriste gorunmeni tavsiye ederim, herkes hayır diyor hamile degilsin diyor zaten imkansız bir olaydan bahsediyorsun ve takıntılı biçimde yazmaya devam ediyorsun

Iliski olmadan bu kadar kolay nasil hamile kalinabilecegini burda anne olmak icin cabalayanlara ogrette onlarda faydalansin. Bu sekilde hamile kalinabilecegeni hic ama hic sanmiyorum.

Pihtilasma seklinde dort gun kan geldi regl oldum galiba ama midem falan bulaniyor

şuan kahverengi sıvı geliyor regl'ım bitti ama gerçekten ilk defa olan bir durum çok endişe ediyorum korkuyorum da

bir kadın nasıl regl olduğunu anlayamaz ya, lekelenme nerede günlerce pıhtılı kanamak nerede. Vücudunuzdan bihabersiniz. Öncelikle bir uygulama indirip regl günlerinizi yumurtlama günlerinizi takip edin.

Back