• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik hakkında herşey burda konusuluyor

Bi tane arkadaşa oldu öyle. Sonrada olsa gebeliktir dedik bende dahil. Hiç bhcg olmasa sonradan da olsa çizgi çıkmazdı dedik. Koştu kan verdi düşük çıktı yükselir mi yükselmez mi derken adet oldu. Sende nasıl olur durum bilmiyorum 1-2 gün sonra tekrar yap istersen.

Yaa düşük çıktıysa kimyasal gebelikmiş onunki :( 1 testim daha var evde. Bi iki güne onu yapcam inşaALLAH

Teşekkür ederim doktoruma bir kac gunum var gitmeden sizlere sormak istedim bilgisi olan varsa sevinirim

İnşaALLAH yardımcı olurlar canım sana. Ben daha 1 yıllık evliyim ve malesef çocuğum yok henüz ondan bilmiyorum

2tane test yaptım kızlar. Gece yaptığıö testte sadece tek çizgi çıktı. Sabah idrarımla bir test daha yaptım onda da bişey çıkmadı zannetim ama atmadım. 1-2saat sonra atmak için aldım baktım 2.çizgi çıkmış ama çok silik. Sizce bu negatif demekmi
Hayırr canım hemen git ve kan testi yaptirrr

foto yüklenmiyor :(

Slm kizlar topik hayirli olsun oncelikle bende 6+4 haftalik gebeyim geven ay rahim filmi cektirdim bu ay hamile kaldim ondandir diyemem ama belki vesile olmustur neyse bu benim 2 cocugum olacak rabbim nasip ederse ama bu farki belirtilerle belli etti kendini kucugum lekeler falan ama gecti tabi sukur.de kizlar kasik agrim hala devam ediyor oglumda boyle bu kadar devam ettigini hTirlamiyorum ve sanki adet olacakmisim gibi sanci geliyor gidiyor gun icersinde normalmi sizce.

Merhabalar
Bende bir konuda fikrinizi almak istiyorum.12ocak adet baslangicimdi. Klomen kullandim. 23ocaksabahi (11.gun) catlatma ignesi oldum. .
12.gun rahatszlaninca hastaneye gittim ve doktor gebelik testide yapti bhcg 70 cikti . %90 gebesiniz 2-3 gunlk dedi.
Ama bugun kendi doktoruma gittigimde catlatma ignesi bu hormonu iceriyor o yuzden yuksek cikmis olabilir dedi. Sizce gebelik varmidir ? Yoksa igne bukadar yukseltirmi

Merhabalar
Bende bir konuda fikrinizi almak istiyorum.12ocak adet baslangicimdi. Klomen kullandim. 23ocaksabahi (11.gun) catlatma ignesi oldum. .
12.gun rahatszlaninca hastaneye gittim ve doktor gebelik testide yapti bhcg 70 cikti . %90 gebesiniz 2-3 gunlk dedi.
Ama bugun kendi doktoruma gittigimde catlatma bu hormonu iceriyor o yuzden yuksek cikmis olabilir dedi. Sizce gebelik varmidir ? Yoksa igne bukadar yukseltirmi
Canim evet catlatma iğnesi evet bu hormonu içeriyor ondan cikmiş olma ihtimali de var

Slm kizlar topik hayirli olsun oncelikle bende 6+4 haftalik gebeyim geven ay rahim filmi cektirdim bu ay hamile kaldim ondandir diyemem ama belki vesile olmustur neyse bu benim 2 cocugum olacak rabbim nasip ederse ama bu farki belirtilerle belli etti kendini kucugum lekeler falan ama gecti tabi sukur.de kizlar kasik agrim hala devam ediyor oglumda boyle bu kadar devam ettigini hTirlamiyorum ve sanki adet olacakmisim gibi sanci geliyor gidiyor gun icersinde normalmi sizce.
Canım ben hamile değilim ama dniyorum benimde 3 gündür kasık agrım var cok fazla akıntimda sari ve krem gibi

Canım bilmiyorum belki enfeksiyon vardir yada üşütüyosundur?? Olamaz mi dr un ne dıor

Bnada yadımcı olabilirmisniz? 4 ocak adet başlangıç tarihim. Ovulasyon testiyle takip yaptım ve pozitif günü değerlendirdim. Hafif kasık sancım ufak ufak (özellikle gece) agrım oluyodu. Kasığımın sağ tarafı özellikle. Son iki gündürde gögüslerimde hassasiyet var. Dün geceden beride bel agrımla beraber beyaz akıntım başladı. Şimdi adetime 8 gün var. Acaba erken gebelik testi yapsam mı ? Bu aydan çok umutluyum

Back