• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik hakkında herşey burda konusuluyor

3 kız derken? :) sorum şu. Üstüne gördüğümü zanediyorum test silik çıktı sizce pozitif mi kızlar?

Yok normalde 8-9 ped kullanırım iç çamaşırım bile kirlenir 4-5 gün sürer. Ama bu sefer 3gün sürdü. İlk gün bir günlük pedi doldurmayacak kadar kan geldi 2.gün normal regl gibi kanama oldu ama rengi kahverengiydi. 3.gün de ilk günki gibi oldu ve bitti. 4.gün sadece peçeteyle sildiğimde gördüm.

Yok normalde 8-9 ped kullanırım iç çamaşırım bile kirlenir 4-5 gün sürer. Ama bu sefer 3gün sürdü. İlk gün bir günlük pedi doldurmayacak kadar kan geldi 2.gün normal regl gibi kanama oldu ama rengi kahverengiydi. 3.gün de ilk günki gibi oldu ve bitti. 4.gün sadece peçeteyle sildiğimde gördüm.
Bana üstüne görme gibi geldi. Bi test yap istersen.

Ben ikinci bebegimi istiyorum ancak olmuyor 3aydir deniyorum bu ay yumurtlamadan 1gun once iliskim oldu ancak bebegim olmadi ve adetten 1gun once sari sümüksü akıntı oldu ne yapmam lazim neden olmu

Evet canım adet bittikten sonra baslıyosun gün gün yapmaya sonra ıkı cizgide koyu oldugunda yumurtlamıssın sayılıor
Ben yaptım adetin 12nci günü başladım. 5-6 gün yaptım hiç koyuluk göremedim. Sinirden devam etmedim. Ateş ölçümü yapıyorum bi taraftan. Dün ateşim düşünce test yaptım bugün de yaptım. Yumurtlamış mıyım sence
IMG_9623.JPG

IMG_9627.JPG

Canım evet üstüne görmussun sanirim böle oluyor çnkü bi test yaptin mi?

Bana üstüne görme gibi geldi. Bi test yap istersen.

2tane test yaptım kızlar. Gece yaptığıö testte sadece tek çizgi çıktı. Sabah idrarımla bir test daha yaptım onda da bişey çıkmadı zannetim ama atmadım. 1-2saat sonra atmak için aldım baktım 2.çizgi çıkmış ama çok silik. Sizce bu negatif demekmi

Mrb ben araniza yeni katildim 15 haftalik hamileyim kasik agrim ve cati agrim var sebebi nedir basindan gecen oldumi

25 i koyulasmiş bnce bugunleri değerlendir canım
Dün sabah yaptık. Bi gün ara verelim istedim eşim tutturdu ateşin düşmüş garanti olsun diye akşam bi daha çalıştık. Kalitesizleşir diyorum yok bana bişey olmaz diyor :D bu akşam çalışalım mı sence ara mı verelim. Bazıları yumurtlama günleri her günü değerlendirin diyor bazıları 2 günde bir diyor. Hangisi doğrudur bilemiyorum.

Mrb ben araniza yeni katildim 15 haftalik hamileyim kasik agrim ve cati agrim var sebebi nedir basindan gecen oldumi

Hoşgeldin aramıza. Bebeğin için de tebrik ediyorum canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Doktorun yokmu cnm ona sorsan daha iyi olur bence

2tane test yaptım kızlar. Gece yaptığıö testte sadece tek çizgi çıktı. Sabah idrarımla bir test daha yaptım onda da bişey çıkmadı zannetim ama atmadım. 1-2saat sonra atmak için aldım baktım 2.çizgi çıkmış ama çok silik. Sizce bu negatif demekmi
Bi tane arkadaşa oldu öyle. Sonrada olsa gebeliktir dedik bende dahil. Hiç bhcg olmasa sonradan da olsa çizgi çıkmazdı dedik. Koştu kan verdi düşük çıktı yükselir mi yükselmez mi derken adet oldu. Sende nasıl olur durum bilmiyorum 1-2 gün sonra tekrar yap istersen.

Hoşgeldin aramıza. Bebeğin için de tebrik ediyorum canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Doktorun yokmu cnm ona sorsan daha iyi olur bence
Teşekkür ederim doktoruma bir kac gunum var gitmeden sizlere sormak istedim bilgisi olan varsa sevinirim

Back
X