gebelik haftasına göre kese küçük görünüyor

Arkadaşlar merhaba, benim 5 haftaya kadar herşey normaldi 6.hafta gittiğimde kesem hiç büyümemiş gelişim geriliği oldugunu solediler büyük ihtimalle düşücek 1 hafta bekle dediler. Başka doktora gittim hiç bekleme yarın gel alalım gelişim durmuş bebekte yok zaten dedi. Ben 1 hafta bekledim ve gittiğimde 6bucuk haftalık bebeğimi ve kalp atışını duydum. Umudunuzu hiç yitirmeyin dua ve şükür edin. Allahtan ümit kesilmez

Bende sizlerle aynı durumdayım. 5+6 da ultrasonda kese görünmedi. Doktor sağlıksız gebelik dedi. O gün başka doktora göründüm kese göründü.Sonra kanama şikayetiyle acile gittim 6+2 de. Acildeki doktorda keseyi gördü ama olması gerekenden çok küçük gebelik kendiliğinden sonlanabilir dedi. Bende beklemedeyim. Güzel haberler alan arkadaşlarımızın mesajları beni biraz rahatlattı. Bende en yakın zamanda sizlerle sonucumu paylaşacağım. Aynı durumu yaşayan pek çok arkadaşımız olduğunu ve buralara girip olumlu şeyler okumak istediklerini biliyorum. İnşallah olumlu şeyler yazabilirim..

D Durumunuz nedir acaba bende bebek be kalp atışı var ama kese 16mm kalmis

Kanama fln gormusmuydunuz acaba kalp durmasındadurmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…