gebelik haftasına göre kese küçük görünüyor

çok saol cnm Allah razı olsun sanada geçmiş olsun cnm... zor mu :KK43: korkuyorum:KK43:
temiz düzgün bir hastane ve ehil bir doktorun elindeysen korkacak bişey yok canım. Uyutularak yapıldı benimki, nekahat odasına alındığımda ayılmıştım, fiziksel olarak karın ağrısından başka bişey hissetmedim, ona da biraz dişini sıkarsan geçiyor verdikleri serumun ilacın sayesinde.
Yaşadığın zorluğun tamamı psikolojik. Düşüncesi, bebeğini kaybetmen travma yaşatıyor insana.
Bence Bu olayın en kolay kısmıydı cerrahi müdahale. Hayatımda ilk kez yaşadım rabbim bir daha göstermesin o koltuğa bu nedenle oturtmasın beni.

temiz düzgün bir hastane ve ehil bir doktorun elindeysen korkacak bişey yok canım. Uyutularak yapıldı benimki, nekahat odasına alındığımda ayılmıştım, fiziksel olarak karın ağrısından başka bişey hissetmedim, ona da biraz dişini sıkarsan geçiyor verdikleri serumun ilacın sayesinde.
Yaşadığın zorluğun tamamı psikolojik. Düşüncesi, bebeğini kaybetmen travma yaşatıyor insana.
Bence Bu olayın en kolay kısmıydı cerrahi müdahale. Hayatımda ilk kez yaşadım rabbim bir daha göstermesin o koltuğa bu nedenle oturtmasın beni.
Amin canim rabbım bir daha böyle şeyler yaşatmasın sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip etsin

Ben de şu an5+3 günlük gebeyim ama kese boyutum 4.4mm bhcg değerlerim de günaşırı 2ye katlamıyor.
Sağlıklı bir gebelik değil yani.
Dr.bana da düşük tehlikesi var dedi.herşeye hazırlıklı olmalıyız ama umudumuzu da kaybetmeyelim.inşallah seninki normaldir.
Doğum yaptınız mı bendimde durumum aynı suan

:cry:Merhaba arkadaşlar ben 6+5günlük hamileyim bugün doktora gittim ama hala kalp atışını duyamadım bi de kesem geçen hafta 13 mm di bu hafta yine aynı yolk sac var göZüküyor doktor kese küçük biraz sankidedi kalp atışını da duymadık haftaya duymamız lazım artık dedi gönderdi doktor ne yapmam lazım şimdi düşünmekten deli olacağım

:cry:Merhaba arkadaşlar ben 6+5günlük hamileyim bugün doktora gittim ama hala kalp atışını duyamadım bi de kesem geçen hafta 13 mm di bu hafta yine aynı yolk sac var göZüküyor doktor kese küçük biraz sankidedi kalp atışını da duymadık haftaya duymamız lazım artık dedi gönderdi doktor ne yapmam lazım şimdi düşünmekten deli olacağım
Merhaba canım...
Öncelikle sıkıntı yapma kendine...
Bu süreç gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıyı bende yaşadım ve ne yazık ki benim ki boş gebelikti ve kürtaj oldum ancak bu demek değil ki herkeste aynı olacak bu durum ayrıca benim kese de yolk saç dahi yoktu ve o bebek belirtisidir o yüzden gönlünü olabildikce rahat tut beslenmene davranışlarına aynı titizlikle devam et inşallah bebeğin seninledir ve sımsıkı tutunmustur...Rabbine sığın... Bolca dua et... İnşallah güzel haberlerini alırım :)

Merhaba canım...
Öncelikle sıkıntı yapma kendine...
Bu süreç gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıyı bende yaşadım ve ne yazık ki benim ki boş gebelikti ve kürtaj oldum ancak bu demek değil ki herkeste aynı olacak bu durum ayrıca benim kese de yolk saç dahi yoktu ve o bebek belirtisidir o yüzden gönlünü olabildikce rahat tut beslenmene davranışlarına aynı titizlikle devam et inşallah bebeğin seninledir ve sımsıkı tutunmustur...Rabbine sığın... Bolca dua et... İnşallah güzel haberlerini alırım :)
Çok teşekkür ederim Canım inşallah elimden gelen tek şey dua bu 4. Gebeliğim 2 kez kürtaj oldumkorkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan içim içimi yiyor ..

rabbim korktuğuna uğratmasın. benim de başıma gelmişti 5 haftalıkken. rabbim esirgesin.

:KK61:
rabbim korktuğuna uğratmasın. benim de başıma gelmişti 5 haftalıkken. rabbim esirgesin.
Bugün gittik Canı
Anladım canım inşallah güzel haberlerle gelirsin mutlaka haberdar et beni
dayanamadım bugün başka bi doktora gittim pek ümitli konuşmadı doktor haftaya kadar kalp atışı izlenmezse alacağını söyledi gebelik kesesi küçük yolk sac büyük sorunlu bi gebelik dedi yine hüsran yüne o kadar hayalim umutlarım suya düştü be yapmam lazım anlamıyorum dünya test yaptık aklım çıkacak geldiğimden beri başım ağrıyor

Bugün gittik Canı
dayanamadım bugün başka bi doktora gittim pek ümitli konuşmadı doktor haftaya kadar kalp atışı izlenmezse alacağını söyledi gebelik kesesi küçük yolk sac büyük sorunlu bi gebelik dedi yine hüsran yüne o kadar hayalim umutlarım suya düştü be yapmam lazım anlamıyorum dünya test yaptık aklım çıkacak geldiğimden beri başım ağrıyor

Bugün gittik Canı
Canım benim; benim 2 ay önceki hamileliğimde gittiğim Dr kese gelişmemiş dediğinde inanmak istemedik duramadık, başka Dr a gittik. Tabii önceki ölçümü o yapmadığı için, önceki veriler kendinde bulunmadığı için mecburen 1 hafta bekleyelim belki geç döllenme dir dedi, 1 hafta sonra zaten kanama başlamıştı gittiğimde , gerçekten kese gebelik haftasına göre küçük, gelişmemiş dedi. Olan benim 1 hafta boyunca umudum beklemem oldu. Ama tabii insan ya ilk Dr yanılır sa diyor. Belki ilk Dr Kürtaj la alalım dediğinde hemen tamam deseydim aklımda hep bi şüphe kalacaktı. Ama sana söylemek istediğim başka Dr a gitmek kafa karışıklığı yapıyor ancak ve netice belliyse süreyi uzatıyor ancak.
Sana şunu söylemek istiyorum. Şüphesiz ki hamile kalmak allahın bize bahşettiği bir mucize. Şüphesiz hamile kalmamızda herhangi bir şekilde dahlimiz söz konusu değil. Allah nasip ettiyse oluyor.Aynı şekilde bu hamileliğin devamı ya da nasıl sonuçlanacağı da allahın takdiridir. Biz kul olarak bildiğimiz tedbirleri alır, gerisini allaha bırakır tevekkül ederiz. Bu da bizim imtihanımız işte canım benim. allah sabrını kuvvetini artırsın inşallah.

Beni m de 1 hafta geriden geliyor.dr 3 4 hafta olmadiktan sonra sikinti yok dedi.hayirlisi olsun hepimizin hakkinda.

Merhaba kızlar ben gectigimiz haftalarda hamile oldugumu ogrendim hcg degerim duzgun bir sekilde artıyor cok şükür dun doktora gittigimde kesenin 4×4 milim oldugunu söyledi sat a gore hesaplaninca 7 haftalik hamileyim ancak bende pco olduğu icin adetim surekli duzensizdir... son adet tarihim 6 aralik korunmasz iliskiye girdigimiz tarih se 28 aralıkti yani adetin 23. Günü girdigimiz iliskide hamile kaldm muhtemelen simdi size sorum doktor 7 haftalk diye hesapladgi icin mi bu 4.4 milime küçük dedi çünkü bizim girdigimiz iliskiye gore 4 hafta anca oldu .s yoksa bu deger normal bi deger mi ??

Merhaba lar bende 5.5 haftalık hamileym.ogrendiigimden buyana kahv leke vardı bazen yoğun bazen seyrekti.bugün 5.5 haftalık olduğumu kesiminde 6 m olduğunu öğrendim.doktorum pek ic acici konusmadi takip edicekmis kese geliscekmi gelismicekmi diye.benimde pek umudum yok gelisceginden.okuduklarima bakildiginda husran olunmus

Back