Hanımlar benim de kan pıhtılaşmam var,sat 4 mayıs,sırasıyla betahcg değerlerim
2 haziran 20.48
6 haziran 91.53
7 haziran 161.3
14 haziran 955
14 haziran da sat a göre 6+1 doktora gittim, özele,karından baktı kese yok,vajinal baktı yine yok,dış gebelik olabilir yarın yine gel betahcg ye göre karar vereceğim dış gebelikse bebek rahmin neresine yerleşmiş bulmalıyım dedi, ki ben akşam 6 da muayene oldum doktora, ertesi gün öğleden sonragittim,sağlıklı bir gebelikte betahcgdeğerlerinin 48 saatte bir 2 katı olmasıgerek,sonucum normalde en az 1500 olmalıyani ama 955.yine vajinal baktı zar zor keseyi gördüm dedi,nokta gibi birşey, haftaya yinegel dedi, 2 günde bir betahcg baktırayım mı dedim gerek yok artık dedi.hiç bir gebelik belirtim yok, kızımda sattan 53 gün sonra girdiğim ultrasonda 7+5 kocaman keseyi ve bebeğimi görmüştük, bu hamilelikte sattan 43 gün sonrasında kese minnacık bir nokta, (yeni bir gebelik hemen hemen 4 haftalık diyor doktor,kese ölçümü bile yapmıyor bu arada) bel ve sırt ağrım var,üst karın bölgesi ağrıyor, lekelenmem yok ama, içimdeki ses kese gelişmiyor diyor ki 3 defa da istihareye yattım rüyalarım olumsuz. Sizler de benzer şeyler yaşadınız mı?