Ovulasyon tarihini biliyorsan bir sıkıntı var gibi gözüküyor ama bilmiyorsan geç döllenme ihtimali yüksek.ama bence sen yine de umudunu kesme.rabbim ol derse olur.Merhaba lar bende 5.5 haftalık hamileym.ogrendiigimden buyana kahv leke vardı bazen yoğun bazen seyrekti.bugün 5.5 haftalık olduğumu kesiminde 6 m olduğunu öğrendim.doktorum pek ic acici konusmadi takip edicekmis kese geliscekmi gelismicekmi diye.benimde pek umudum yok gelisceginden.okuduklarima bakildiginda husran olunmus
Cnm baska doktora gorundum 13 m mis suan kese altinda kanama varmisOvulasyon tarihini biliyorsan bir sıkıntı var gibi gözüküyor ama bilmiyorsan geç döllenme ihtimali yüksek.ama bence sen yine de umudunu kesme.rabbim ol derse olur.
Öyle deme canım parça düşürüp bebeğini kucağına alanlar çok.sen canını sıkma.yiyecek ekmeği içecek suyu varsa hayırlısıyla kucağına alırsın.kaç ayda hamile kalmıştım canım ve ilk mi?ben 5 ay da hamile kalmıştım ve ilk adetimi olayım tekrardan deneyeceğim.Cnm baska doktora gorundum 13 m mis suan kese altinda kanama varmislekelerim adet kokusu dediklerim hep bundan sebebmis.hamilelik haberimi aldigimsan buyana hep can skntisi haberler aliyorum.kanama ile ilgili yine yorum yapilmafi beklemeye ve takipe alincakms artij kanamali gebelik nasil olcaksa
Benim de öyleydi gebelik biraz ilerleyince doktorum sat tarihini ileri attı öyle takip etmeye başladık şu an 37 haftalığız. Hiç merak etme. Şu an stres yapma. Syressiz olmak gebelikte önemli. Birdahaki kontrolde eminim büyümüş olacaktır. Geç döllenme dedik geçtik bizMrb arkadaslar pazartesi dr gttim 7+1 gunluk dedi bebisin kalp atislari hersey normal fakat kese olmasi gerekenden biraz kucuk 1 hafta kadar kucuk dedi gelismezse dusukle sonuclanir dedi 3 bucuk senelik evliyim evlendigimden beri istiyoruz pco vardi ilk gebeligim kendjliginden oldu Allahima sukurler olsun ama bu dr boyle soleyince stres oldum kese buyumezmi yada boyle durumla karsilasanlar sonuc ne oldu yardimci olursajiz cok sevinirim ..
Benim de öyleydi gebelik biraz ilerleyince doktorum sat tarihini ileri attı öyle takip etmeye başladık şu an 37 haftalığız. Hiç merak etme. Şu an stres yapma. Syressiz olmak gebelikte önemli. Birdahaki kontrolde eminim büyümüş olacaktır. Geç döllenme dedik geçtik biz
Mrb cnm mayıs ayında yazdıgım yorumlar var yukarda bnde senin gibiydim kese büyümediği içib bebeğimin kalbi durmuştu aradan 6 7 ay gectı şimdi yine hamileyim inş sonu hayır olur Allah isteyen herkese nasip etsin sende hayırlı haberler verirsinGebelik kesesi küçük olup sonradan normale dönen var mi. 7 haftalik hamileyim ama kese 5 haftalik bebek 6 haftalık. Igne ilaclara başladım başka ne yapmam gerek su da iciyorum
Allahim devamına erdirsin inşallah. Peki igne ilaç ugrasildi mi acaba tutunması için. Benim doktorum 2 haftadır bos gebelik düşecek derken bugun kalbi duydu cok şaşırdı. Ve hcg degerim düşmüyor, aksine artıyor..Mrb cnm mayıs ayında yazdıgım yorumlar var yukarda bnde senin gibiydim kese büyümediği içib bebeğimin kalbi durmuştu aradan 6 7 ay gectı şimdi yine hamileyim inş sonu hayır olur Allah isteyen herkese nasip etsin sende hayırlı haberler verirsin
Kan sulndırıcı iğne folik asit ve progestan vermişti o zaman ama malesef olmadı . Nasip canım hiç kafana tkma kötüyü düşünme umarım herşey yoluna girer nasipte varsa nolursa olsun seninle kalır bebişin.Allahim devamına erdirsin inşallah. Peki igne ilaç ugrasildi mi acaba tutunması için. Benim doktorum 2 haftadır bos gebelik düşecek derken bugun kalbi duydu cok şaşırdı. Ve hcg degerim düşmüyor, aksine artıyor..
Cnm peki keseyi ilk gördüğünüzde kaç haftalik di ve kese boyu kaç mm di acaba ?Herşeyin hayırlısı.tüp bebek denememizden sonra betahcglerim hiç katlanarak artmadı.hatta iki kan testinden sonra ilaçları bırak dendi bırakmadım.sonra artış gözlenince devam ettim.bizim için mucizeydi.sonunda kese göründü bir hafta sonra kontrolde embriyo kalp atışı alındı ama 9.haftaya kadar kesem olması gerekenden hep küçüktü.zor bir süreçti gerçekten acaba yaşıyormu düşüncesiyle her hafta Dr gitmek.çok ağladım içindeki korkular çabası.kese gelişimi için ne yemeliyim ne yememeliyim diye hergün araştırıyordum.drların söylediği onun kendi dinamikleri varidi.yani beslenmeyle çok alakalı değil.ama ben günde neredeyse 3lt ye yakın su içtim zararlı katkılı hiçbirşey yemedim.herşeyin doğalını tükettim.kısacası dikkat etmeye çalıştım.sonunda bebeğim beni bırakmadı.çok şükür.takdiri ilahi.umudum yoktu.umarım umudu olmayanlara su serpmişimdir.
Ben de şu an5+3 günlük gebeyim ama kese boyutum 4.4mm bhcg değerlerim de günaşırı 2ye katlamıyor.
Sağlıklı bir gebelik değil yani.
Dr.bana da düşük tehlikesi var dedi.herşeye hazırlıklı olmalıyız ama umudumuzu da kaybetmeyelim.inşallah seninki normaldir.
ne yaptınız son durum nedırSonrası nasıl oldu? Sizinle aynı durumdayım.
Allahim devamına erdirsin inşallah. Peki igne ilaç ugrasildi mi acaba tutunması için. Benim doktorum 2 haftadır bos gebelik düşecek derken bugun kalbi duydu cok şaşırdı. Ve hcg degerim düşmüyor, aksine artıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?