gebelik haftasına göre kese küçük görünüyor

evet cuma gideceğim, inşallah ikimizinki de öyledir , geç döllenmedir de bebeklerimiz bizimle kalır.amin

işte direk öyle birşey demiyorlar sağlıksız gebelik deyip çıkıyorlar bekleyebiliriz için rahat etmesi için diyorlar . valla boğasım geliyor artık doktorları . belki onlar haklılar belki değiller ama insanın umut bağladığı mutlu olduğu şey için böyle ifadeler kullanan oldumu insanın elinde olmuyo ama inşallah bekleyişimiz hayra çıkar da mutluluğumuz yarım kalmaz amin.

Hayirlisi canım sonuçların nasıl.sıkmıyorum dimi seni. Ama gerçekten çok merak ediyorum

kalp atışlarını duymadık alındı . rabbim böyle uygun görmüş demekki herşeyin hayırlısı birdaha bu acıyı yaşatmasın Allahım . inşallah sen bebeğine kavuşursun.

kalp atışlarını duymadık alındı . rabbim böyle uygun görmüş demekki herşeyin hayırlısı birdaha bu acıyı yaşatmasın Allahım . inşallah sen bebeğine kavuşursun.
Canımmmm çok çok geçmiş olsun rabbım herseyin hayırlısını versin bizim hakkımızda bi An önce kendini toparlamaya bak dikkat et üşütmemeye çalış inşallah en kisa zamanda toparlanırsin rabbım en kisa zamanda sağlıklı gebelik yaşamayı ve sağlıkla kucağına almayi nasip etsin...

teşekkür ederim. sağol canım. rabbim en yakın zamanda o güzel günü göstersin.amin

Çok geçmiş olsun cnm takip ediyordum. Rabbim vakti saati gelince hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
ben de galiba aynı durumdayım umarım umut vardır 5.5 haftalıkken herşey normaldi 6. Haftanın içindeyken gelişmemiş dedi dr (hafif lekelenme olmuştu, ondan gitmiştik) şu anda 7. Nin içinde olmam lazım ama başka dr da 5+2 dedi bu cuma kontrol var. Xbuarada dinleniyorum ama afedersiniz her tuvalete gittiğimde leke geliyo. Cuma alınıp alınmayacağı belli olacak rabbim hayırlısını versin inş.

Amin canım sağol çok zor bi durum.alışmaya çalışıyorum normal eski halime dönmek için uğraşıyorum, dusunmemeye iyi olmaya çalışıyorum. Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka diyorum. Sebepsiz yere vermez hiçbirşeyi mutlaka bizim göremediğimiz ama Onun bildiği birşey vardır ki bu durum başımıza geldi. İnsallah sen aynı duruma dusmezsin. Bebeğin gelişimini hızlandırır onu görur kalp atışını duyar sağlıklı olduğunu ogrenirsiniz kontrolunuzde

Çok tşkkr ederim canım allah razı olsun. Veren de allah, alan da... tekrar verir inşallah. Dinlenip toparlanmaya çalış sen de. Rabbim yardımcın olsun, sabrını metanetini sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın inşallah.

Amin canım çok çok tesekkur ederim sağol

canım benimki de alındı, kürtajdan geldim. nasip değilmiş. rabbim aratmasın, tez zamanda versin ikimize de isteyen herkese de.

kızlar bende yarın kürtaj olcam rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde gebe kalmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…