- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
Yarinki dr a git bakalim o ne diyecek gec dollenme ise umut var demektir beta yaptirdinmiNormalde adet tarihimé göre 8+4 olması gerek ama geç döllenme de olabilir diyorum ben
bi sıkıntı yok canım şimdilik ben 40 günlük biliyordum doktor 5 hafta dedi :) testler falan ii dedi kan testi yaptı keseyi gördük 0.91 cm :)Canım ne oldu kontrolün nasıl geçti.
Yaptırdım canım hormon biyokimya hepatit bi de hematoloji için kan aldı doktor yarın çıkacakYarinki dr a git bakalim o ne diyecek gec dollenme ise umut var demektir beta yaptirdinmi
Canım doktorun ne dedi kan tahlil sonuçların nedirYaptırdım canım hormon biyokimya hepatit bi de hematoloji için kan aldı doktor yarın çıkacak
1 de Alaçam canım sonuçlarıCanım doktorun ne dedi kan tahlil sonuçların nedir
canım betaya bakmamış doktor diğerleri temiz çıktıHayirlisi canım sonuçların nasıl.sıkmıyorum dimi seni. Ama gerçekten çok merak ediyorum
Canımmmm çok çok geçmiş olsun rabbım herseyin hayırlısını versin bizim hakkımızda bi An önce kendini toparlamaya bak dikkat et üşütmemeye çalış inşallah en kisa zamanda toparlanırsin rabbım en kisa zamanda sağlıklı gebelik yaşamayı ve sağlıkla kucağına almayi nasip etsin...kalp atışlarını duymadık alındı . rabbim böyle uygun görmüş demekki herşeyin hayırlısı birdaha bu acıyı yaşatmasın Allahım. inşallah sen bebeğine kavuşursun.
Çok geçmiş olsun cnm takip ediyordum. Rabbim vakti saati gelince hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.kalp atışlarını duymadık alındı . rabbim böyle uygun görmüş demekki herşeyin hayırlısı birdaha bu acıyı yaşatmasın Allahım. inşallah sen bebeğine kavuşursun.
Amin canım sağol çok zor bi durum.alışmaya çalışıyorum normal eski halime dönmek için uğraşıyorum, dusunmemeye iyi olmaya çalışıyorum. Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka diyorum. Sebepsiz yere vermez hiçbirşeyi mutlaka bizim göremediğimiz ama Onun bildiği birşey vardır ki bu durum başımıza geldi. İnsallah sen aynı duruma dusmezsin. Bebeğin gelişimini hızlandırır onu görur kalp atışını duyar sağlıklı olduğunu ogrenirsiniz kontrolunuzdeÇok geçmiş olsun cnm takip ediyordum. Rabbim vakti saati gelince hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
ben de galiba aynı durumdayım umarım umut vardır 5.5 haftalıkken herşey normaldi 6. Haftanın içindeyken gelişmemiş dedi dr (hafif lekelenme olmuştu, ondan gitmiştik) şu anda 7. Nin içinde olmam lazım ama başka dr da 5+2 dedi bu cuma kontrol var. Xbuarada dinleniyorum ama afedersiniz her tuvalete gittiğimde leke geliyo. Cuma alınıp alınmayacağı belli olacak rabbim hayırlısını versin inş.
Çok tşkkr ederim canım allah razı olsun. Veren de allah, alan da... tekrar verir inşallah. Dinlenip toparlanmaya çalış sen de. Rabbim yardımcın olsun, sabrını metanetini sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın inşallah.Amin canım sağol çok zor bi durum.alışmaya çalışıyorum normal eski halime dönmek için uğraşıyorum, dusunmemeye iyi olmaya çalışıyorum. Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka diyorum. Sebepsiz yere vermez hiçbirşeyi mutlaka bizim göremediğimiz ama Onun bildiği birşey vardır ki bu durum başımıza geldi. İnsallah sen aynı duruma dusmezsin. Bebeğin gelişimini hızlandırır onu görur kalp atışını duyar sağlıklı olduğunu ogrenirsiniz kontrolunuzde
Amin canım çok çok tesekkur ederim sağolÇok tşkkr ederim canım allah razı olsun. Veren de allah, alan da... tekrar verir inşallah. Dinlenip toparlanmaya çalış sen de. Rabbim yardımcın olsun, sabrını metanetini sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın inşallah.
canım benimki de alındı, kürtajdan geldim. nasip değilmiş. rabbim aratmasın, tez zamanda versin ikimize de isteyen herkese de.kalp atışlarını duymadık alındı . rabbim böyle uygun görmüş demekki herşeyin hayırlısı birdaha bu acıyı yaşatmasın Allahım. inşallah sen bebeğine kavuşursun.
Amiin. Allah yardımcın olsun yarın canım benim.kızlar bende yarın kürtaj olcamrabbim hepimize sağlıklı bir şekilde gebe kalmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?