- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
Aynen aslında çok doğru ben sürekli araştırıyorum araştırdıkca stres yapıyorumBenim doktorum forumlara girip stres olma her hamile kendi öyküsünü yazar dedi.
Stres en son ihtiyacın olan şey. Bir süre başka şeylerle ilgilen. Başka konulara gir. Tv seyret. Kitap oku. Yürüyüş yap az az. Güneşi gördün mü faydalan ve pozif ol. Karamsal geçirdin her sn. Senin hayatından gidiyor. Burda yaxılanlardan etkileniyorsan girme. Bebişin için rahat ol.Aynen aslında çok doğru ben sürekli araştırıyorum araştırdıkca stres yapıyorum
Dediklerini yapmaya çalışacm çok teşekkür ederim yardimci olduğun için canım...Stres en son ihtiyacın olan şey. Bir süre başka şeylerle ilgilen. Başka konulara gir. Tv seyret. Kitap oku. Yürüyüş yap az az. Güneşi gördün mü faydalan ve pozif ol. Karamsal geçirdin her sn. Senin hayatından gidiyor. Burda yaxılanlardan etkileniyorsan girme. Bebişin için rahat ol.
Canim bende seninle ayni durumdayım pozitif düşünelim güzel olsun hersey eğer sonuç negatifse de rabbimin bi bildiği vardır inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşırız burada
Canim yarın sabah gitcem ama her gece rüyamda bebeğimi görüyorum bana ben iyiyim mesajı veriyor galiba yani inşallah öyledir inşallah güzel haberler duyarız sevincimizi paylaşırizAmin inşallah canım kalp atışlarını bir dahaki kontrolümüzde duyarız. bebeğimizi sağlıklı bir şekilde görürüz.
Amin canım inşallah..Tamam canım haberini bekliyorum . inşallah güzel haberlerle gelirsin . benimde yarındı ama biraz daha beklemek istedim cumaya attım randevuyu. İnşallah ikimizde bebeklerimize sağsalim kavuşuruz . amin.
Canim sen şu an gebeliğinin kaçıncı haftasındasinTamam canım haberini bekliyorum . inşallah güzel haberlerle gelirsin . benimde yarındı ama biraz daha beklemek istedim cumaya attım randevuyu. İnşallah ikimizde bebeklerimize sağsalim kavuşuruz . amin.
tamam canım inşallah olumlu haberlerini alırız. sonuçlarını bende çok merak ediyorum.Canım kese 8.7 mm yine göremedik 10 gün sonra gel dedi bu doktorda bi sürü kan tahlili yaptı yarın onun sonucu çıkacak yarın saat 11 de kendi doktorumâ gidecem bakalım o ne diyecek
Normalde adet tarihimé göre 8+4 olması gerek ama geç döllenme de olabilir diyorum bennormalde olması gereken neymiş 5+5 görünüyorsa
İnşallah canım sen cuma mi gideceksintamam canım inşallah olumlu haberlerini alırız. sonuçlarını bende çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?