Ben henüz gitmedi. Telefonda doktor iyi olduğunu söyledi yarın tekrar kan vericemGünlerimiz hemen hemen aynı benimde 13 Mart'ta yani dün beta 214 çıktı l. Siz tekrar kontrole gittiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz gitmedi. Telefonda doktor iyi olduğunu söyledi yarın tekrar kan vericemGünlerimiz hemen hemen aynı benimde 13 Mart'ta yani dün beta 214 çıktı l. Siz tekrar kontrole gittiniz mi
Merhaba, beta hariç diğer bütün testleri yaptırmış kadınBende beta 14le öğrendim şimdi 210 pazartesi randevum var sizin durum nedir doktorunuz ne dedi beta kaç olmuş kese bakıldı mı
Benim doktorum artışın normal olduğunu söyledi yarın tekrar vericem inşallah yükselmiştirGünlerimiz hemen hemen aynı benimde 13 Mart'ta yani dün beta 214 çıktı l. Siz tekrar kontrole gittiniz mi
Hadi hayırlısı inşallah bende pazartesi kontrole gitcem inşallah sağlıkla kucağımiza alırızMerhaba, beta hariç diğer bütün testleri yaptırmış kadınpazartesi gidip beta için kan vercem yine. Keseye bakmadı devlet hastanesi olduğundan sanırım dedi ki vajinal ultrasonda görünmesi için 1500, normal ultrasonda görünmesi için en az 4500 beta hcg olmalıymış.
13 den 116 ya 3 gün sonra geçti şimdi 1 hafta olcak arası muhtemelen 500-750 en az olmuştur diye düşünüyorum ama. Bu haftanın normal aralığı 101-4870 miş kullandığım uygulama (pregnancy tracker) öyle diyorPazartesi yazalım burdan mutlaka
![]()
Bu aşamaya kadar benim artışlarda normal ama kanamam vardı o şüpheye düşürdü pazartesi gitcem bakalımBenim doktorum artışın normal olduğunu söyledi yarın tekrar vericem inşallah yükselmiştir
İnşallah doktorunu aradın mı kanama içinHadi hayırlısı inşallah bende pazartesi kontrole gitcem inşallah sağlıkla kucağımiza alırız
Hadi hayırlısı inşallah bende pazartesi kontrole gitcem inşallah sağlıkla kucağımiza alırız
Evet aradım çok yeni olduğu için olabilir istirahat et dediİnşallah doktorunu aradın mı kanama için
Benimde 11 mart 18.65 14 mart 57.9 bende emin olamadım sizin güzel benceMerhabaaa son adet tarihim 12 şubat ve 11 martta 127 cıka. Betam bugün 239 çıkmış tablolara göre normal gibi ama bilemedim
En son adet 23 Şubat benim betaya 23 martta baktırdım 214 çıktı düşük mü acaba benimdeGünlerimiz hemen hemen aynı benimde 13 Mart'ta yani dün beta 214 çıktı l. Siz tekrar kontrole gittiniz mi
Buna bir sonraki kan testine bakmadan Yorum yapmak çok doğru olmaz. Belki yeni tutulmuş olabilir ya da kimyasal olup düşüyor olabilir onu da kan testi ile anlayabiliriz canımMerhaba kızlar. Sonuçlarım böyle çıkmış. Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti ama bu değer çok düşük değil mi? Korkuyorum. İlk gebeliğimi 236 ile öğrenmiştim. Kimyasal gebelikti, düştü.
Şu an yükselişte. Sağlıkla tutunur inşallah. Teşekkür ederimBuna bir sonraki kan testine bakmadan Yorum yapmak çok doğru olmaz. Belki yeni tutulmuş olabilir ya da kimyasal olup düşüyor olabilir onu da kan testi ile anlayabiliriz canım
Çok sevindim. Sağlıklıca kucağına almayı nasip eder inşallahŞu an yükselişte. Sağlıkla tutunur inşallah. Teşekkür ederim![]()
Selam ne seviyede yükseldi acaba18 subattan itibaren 2 ser gun ara 3 sefer beta icin kan verdim. 18 si beta 53.7 cikti ve duzenli yukseldi. Kese ve yolk sac i de gorduk 28 inde. Yarin insallah bebek ile kalp atışını göreceğiz