Bende beta 14le öğrendim şimdi 210 pazartesi randevum var sizin durum nedir doktorunuz ne dedi beta kaç olmuş kese bakıldı mı
Merhaba, beta hariç diğer bütün testleri yaptırmış kadın 🤦🏻‍♀️ pazartesi gidip beta için kan vercem yine. Keseye bakmadı devlet hastanesi olduğundan sanırım dedi ki vajinal ultrasonda görünmesi için 1500, normal ultrasonda görünmesi için en az 4500 beta hcg olmalıymış.

13 den 116 ya 3 gün sonra geçti şimdi 1 hafta olcak arası muhtemelen 500-750 en az olmuştur diye düşünüyorum ama. Bu haftanın normal aralığı 101-4870 miş kullandığım uygulama (pregnancy tracker) öyle diyor 🤭 Pazartesi yazalım burdan mutlaka 🌸

Merhaba, beta hariç diğer bütün testleri yaptırmış kadın 🤦🏻‍♀️ pazartesi gidip beta için kan vercem yine. Keseye bakmadı devlet hastanesi olduğundan sanırım dedi ki vajinal ultrasonda görünmesi için 1500, normal ultrasonda görünmesi için en az 4500 beta hcg olmalıymış.

13 den 116 ya 3 gün sonra geçti şimdi 1 hafta olcak arası muhtemelen 500-750 en az olmuştur diye düşünüyorum ama. Bu haftanın normal aralığı 101-4870 miş kullandığım uygulama (pregnancy tracker) öyle diyor 🤭 Pazartesi yazalım burdan mutlaka 🌸
Hadi hayırlısı inşallah bende pazartesi kontrole gitcem inşallah sağlıkla kucağımiza alırız

merhaba ben de reglime 5 gün kala 125 ile öğrendim. 2 gün sonra 366 2 gün sonra 837 oldu. Doktora gittiğimizde 4 hafta 4 günlüktü vajinal ile kese göründü. Rahmim tersmiş acaba bu sonraki ultrason görüntülerini engeller mi? Her şey yolunda görünüyor. Tek kese gördü ama kist gibi bir şey var dedi. Ben daha çok yeni kadın doğum kontrolüne gitmiştim gebe kalmadan ve hiçbir şey yok demişti. Rutin kan testlerinde de tekrar beta bakılınca 4 hafta 6 günlük iken 12266 çıktı. Bu değerler normal mi. Erken zamanda yüksek betayla başladı gibi oldu. Acaba o kist 2. bir kese olabilir mi:) kalp atışı için 6 hafta 4 güne çağırdı 5 gün kaldı beklemek çok zor :)

Merhaba kızlar. Sonuçlarım böyle çıkmış. Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti ama bu değer çok düşük değil mi? Korkuyorum. İlk gebeliğimi 236 ile öğrenmiştim. Kimyasal gebelikti, düştü.

Eklentiler

• IMG_0089.webp
    IMG_0089.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0088.webp
    IMG_0088.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0087.webp
    IMG_0087.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba kızlar. Sonuçlarım böyle çıkmış. Doktor Beta HCG 10 üzeri olursa iki gün sonra yine gel demişti ama bu değer çok düşük değil mi? Korkuyorum. İlk gebeliğimi 236 ile öğrenmiştim. Kimyasal gebelikti, düştü.
Buna bir sonraki kan testine bakmadan Yorum yapmak çok doğru olmaz. Belki yeni tutulmuş olabilir ya da kimyasal olup düşüyor olabilir onu da kan testi ile anlayabiliriz canım

Buna bir sonraki kan testine bakmadan Yorum yapmak çok doğru olmaz. Belki yeni tutulmuş olabilir ya da kimyasal olup düşüyor olabilir onu da kan testi ile anlayabiliriz canım
Şu an yükselişte. Sağlıkla tutunur inşallah. Teşekkür ederim ☺️

Şu an yükselişte. Sağlıkla tutunur inşallah. Teşekkür ederim ☺️
Çok sevindim. Sağlıklıca kucağına almayı nasip eder inşallah💓 bende pazartesi 1600 ü gördüm bir daha test verme dedi iki hafta sonra kalp atışı dedi zaman geçmek bilmiyor

Kizlar benim soruma da bir cevap verir misiniz. Bekleyip düşünmekten kafayı yicem az kaldı
Ben bundan bı hafta önce erken gebelik testi yapmaya basladim. İlk testim de bişey çıkmadı. Sonraki 4 testi farklı günlerde yaptım hepsi silik ve hayalet çizgi göründü. En son iki gün önce iftardan sonra kan verdim beta 2.31 çıktı. Bekleyeyim belki artar dedim normalde geçen ay 25 inde adet oldum ama bu ay henüz olmadım pek düzenli değilimdir. Bugün yine bı test yaptım evde yine çok silik bı çizgi gördüm. Akşama dogru sıvı kahverengi bir akıntım oldu
Adet olur muyum bilmiyorum ama çok korkuyorum.. acaba hamile olabilir miyim

Kızlar biz de eşimle 9 Martta denemeye başladık. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var göğüslerimde ağrı var 4 gündür. Sadece hafifliyor, hiç geçmiyor. Sürekli yorgun, uykusuz ve halsiz hissediyorum. 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Bir de her sabah idrarım çok köpüklü oluyor. Bunlar normal mi, yaşayanınız var mı ?

Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Lekelenme ve ağrılar tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bel ve kasık ağrıları bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Dış gebelik veya yumurtlama olduğunu düşünerek beta-hcg istedi. Pozitif çıkarsa tekrar gelirsin, negatif çıkarsa yumurtlamadır dedi. Sonuç negatif (2) çıktı, araya bayram da girince tekrar gidemedim. Henüz regl olmadım, reglimi hangi günden hesaplayacağımı da bilemiyorum. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Veya dış gebelik, kimyasal gebelik tarzı bir şey? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?

Ultrason görüntüsü de 17 Mart tarihine ait. Yani döngümün 21. günü. Belki USG ultrason görüntüsünden anlayan birileri çıkar :(

Eki Görüntüle 3569359

Back
X