- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 550
Hamile kalmak istemiyorsun sanırımKaç gün gecikme sonrası baktrınız.3 gün geiktiğinde baktımıştım 0.1 çıkmıştı. Hala olmadım ve bugün 6. günüm ama korkuyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalmak istemiyorsun sanırımKaç gün gecikme sonrası baktrınız.3 gün geiktiğinde baktımıştım 0.1 çıkmıştı. Hala olmadım ve bugün 6. günüm ama korkuyorum..
Hayır çoook istiyorum ama negatif çıkar diye korkuyorum. Bir de 2017 yılında dış gebelik yaşadım ondan korkuyorum. Yarında olmazsam tekrar bir kan testi yaptıracağım en garantisi o çünkü idrara güvenmiyorum.Hamile kalmak istemiyorsun sanırım
Amin insallahİsteyen herkese nasip etsin Mevlam inşaAllah
Ay bende şaşırdım banada gelmiş , sanırım bekarları çocuğa yönlendirmeye çalışıyorlarBunun bildirimi neden bana geldi ki şimdi?
İdrar yanıltıyor inşAllah hamilesindir beni haberdar etHayır çoook istiyorum ama negatif çıkar diye korkuyorum. Bir de 2017 yılında dış gebelik yaşadım ondan korkuyorum. Yarında olmazsam tekrar bir kan testi yaptıracağım en garantisi o çünkü idrara güvenmiyorum.
İnşallah..Yarında olmazsam akşam iş çıkışı yaptırıcam haber veririm mutlaka.İdrar yanıltıyor inşAllah hamilesindir beni haberdar et
Benim ilk hamileliğimde de hiç idrar testinde çıkmadı kanda çıkmasına rağmen 3 aylık olana kadar her hafta sırf çift çizgi göreyim diye evde test yaptım hep tek çizgi çıktı bu seferde evdeki idrar testleri böyle çıktı 10 gün geçtiğinde de kanda 4.7 çıktı bugün 15 gün oldu hayla adet olmadım 5 te tekrar kan vericemKızlar ben idrar testi ne kadar yaptım çıkmadı.. hamile olduğum halde çıkmadı ondan idrar testine pek itimat etmiyorum
Allah yardımcın olsun canım.. Bende hamile kalmak için uğraştım şükür kızım olduİnşallah..Yarında olmazsam akşam iş çıkışı yaptırıcam haber veririm mutlaka.
Hamileliğin yeni gibi test yap bakalım Benim bi ara çift çizgi çıktı kanda negatif çıktı idrara ben güvenmiyorum git test yap belli olur..Benim ilk hamileliğimde de hiç idrar testinde çıkmadı kanda çıkmasına rağmen 3 aylık olana kadar her hafta sırf çift çizgi göreyim diye evde test yaptım hep tek çizgi çıktı bu seferde evdeki idrar testleri böyle çıktı 10 gün geçtiğinde de kanda 4.7 çıktı bugün 15 gün oldu hayla adet olmadım 5 te tekrar kan vericem
Amin sağolasın.. Ayy bize de nasip olur inşallahhAllah yardımcın olsun canım.. Bende hamile kalmak için uğraştım şükür kızım oldu
İnşAllah canım yeni Doğum yaptım Rabbim senin yüzünü güldürsün inşAllahAmin sağolasın.. Ayy bize de nasip olur inşallahh
Maşallah Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun. Darısı da bize nasip olsun:))İnşAllah canım yeni Doğum yaptım Rabbim senin yüzünü güldürsün inşAllah
5 te kan verdim sonuç 40 çıktı hamilesin dedi doktor 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dediHamileliğin yeni gibi test yap bakalım Benim bi ara çift çizgi çıktı kanda negatif çıktı idrara ben güvenmiyorum git test yap belli olur..
Oyyy canım hayırlı olsun.. dikkat et ilişkiye falan girme5 te kan verdim sonuç 40 çıktı hamilesin dedi doktor 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi
Oyyy canım hayırlı olsun.. dikkat et ilişkiye falan girme[/QUOT
Saol cnm Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aynen bir süre kardeş kardeş takılıcaz eşim alışık ilk kızımdan 9 ay ilişki yasaktı bu sefer nolucak bakalım