- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
Kizlar hic kilo almamak marifetmi yahu, bebeginizin ne gunahi var.. hic anlamiyorum bu zihniyeti uzgunumFil gibi sismekte tabi saglikli degil, ama 5 aylik bir bayanin kilo almamasi bana garip geliyor acikcasi..
bende 16 haftalık hamileyim o kadar dikkat etmeme rağmen ekmek ve tatlı ağzıma sürmediğim halde bileeee şimdiden 2 kg aldım bu işi anlamadım burda bi çok arkadaş nerdeyse hiç kilo almadan 5. aylarını bitirmişler eminim benden çok yemişlerdir çok kıskandım biçoğunuzu
moralini bozma canım yürüyüş yapmaya çalış vakit buldukça hem bebeğine hem sana çok iyi olacaktırBenim de boy kilo vs herşey aynı sizinle
Bebegim ilk bes ayda bebek ufacik birsey bende 3 kilo aldim, amma velakin 8. Ayda hala 2 kiloları duyunca garipsiyorum.. Annemde kardeşimde kilo verdi, kadıncağız hastalıklı geçirdi, güçsüz kaldı.. Hiç övülecek birşey değil.. Bebek doğunca kafadan 7-8 kilo gidiyor zaten neyin tasası bu anlamadım.. Yoksa çok kilo kesinlikle sağlıksız zaten hemfikirim.ben 5 aylık hamileyim 2 kilo aldım doktor gayet iyi bebek senin kilo almanın bir anlamı yok dedi. sağlıklı beslenince çok kilo almıyorsun zaten tatlı hamur işi yeme dedi çocuğa yararı yok tatlı şeker yapabilir bile dedi...
Bebegim ilk bes ayda bebek ufacik birsey bende 3 kilo aldim, amma velakin 8. Ayda hala 2 kiloları duyunca garipsiyorum.. Annemde kardeşimde kilo verdi, kadıncağız hastalıklı geçirdi, güçsüz kaldı.. Hiç övülecek birşey değil.. Bebek doğunca kafadan 7-8 kilo gidiyor zaten neyin tasası bu anlamadım.. Yoksa çok kilo kesinlikle sağlıksız zaten hemfikirim.
Hayır canım normal değil obez cikiyorum boyum 1.65 kilo 95 di hamikelikten önce 2 yıl hormon tedavisi gördüm cikolata kisti ve pko var sekerimde dengesizlik vardı şeker tedavisi gördüm insulin direnci çıktı onun için çok kilo aldım normaldede kiloluydum ama tedavi sirasinda daha bir kilo aldım yiyip yiyip doymuyodumboy kilo orantınız normal mi ? eğer değilse kilo fazlalığın varsa normal bence ... uzmanlık alanım bu çünkü
Hayır canım normal değil obez cikiyorum boyum 1.65 kilo 95 di hamikelikten önce 2 yıl hormon tedavisi gördüm cikolata kisti ve pko var sekerimde dengesizlik vardı şeker tedavisi gördüm insulin direnci çıktı onun için çok kilo aldım normaldede kiloluydum ama tedavi sirasinda daha bir kilo aldım yiyip yiyip doymuyodum
sevgilivenus_kadini uzmanlık alanınız benim ilgimi çekti şimdi ben çok dikkatli besleniyorum tatlı, hamur işi, kızartma, patates pilav vs. bana faydadan çok zararı olan he yiyecekten özellikle de bu hamilelik sürecimin başından beri dikkat ediyorum ama 3 kilo aldım ve karnım görseniz inanılmaz şiş bu haftaya göre olmayacak bir şişlikte sizce vücudum ödem mi tuttu kendimi rahatsız hissediyorum acaba ne yapabilirim bi öneriniz var mı?
Mayonez yememeni tavsiye ederim çiğ yumurta olduğu için toksaplazma yapabilirHamile kalmadan önce kendimi çok kısıtlardım ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri be istersem yiyorum. Pizzalar Ketçeplı mayonezli makarnalar tatlılarha ama şöyle bi durum var hiç bir şeyden zaten çok yiyemiyorum midem anında şişiyor. Akşam 6dan sonra midem bir şey kabul etmiyor, zaten Öncesinde de sadece 1 tabak yiyebiliyorum :) 58 kiloyken hamile kaldım bi 59 oluyorum bi 60 bi 61 :) kustuğum günler etkiliyor iki gün önce doktorda 61 çıktım dün hep kustum bugün 59 çıkıyorum işte böyle bir şey ha bir de et yiyemiyorum aşırı mide bulantısı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?