cok mu fazla 5 kg doktorunuz kizdi mi merak ettim :). Ben 74 ile hamile kalmıştım. Aslinda zayiflamaya calisiyordum. Ilk 4 ay kilo almamistim tam seviniyordumki son ay suan 78 im birden 4 kilo almışım. zaten kiloluyum ve cok alicam diye korkuyorum. Dr cok yogun sonuçları zor gosteriyorum kilo sormuyor bile 20 haftaya kadar 4 7 arasi normal diye biliyorum ben ama korkuyorum ya. Gebelik.org hamilelik kilo alimi sayfasinda aldigim kiloyu haftaya göre kontrol edince normal çıkıyor58 kg ile hamile kaldım şu anda 20+5 teyim, 5 kg aldım:) doktorum kesin kızacak:)
Bende daha 2 -2.5 kilo arasi gidip geliyorum iki hafta sonra kontrolumcok mu fazla 5 kg doktorunuz kizdi mi merak ettim :). Ben 74 ile hamile kalmıştım. Aslinda zayiflamaya calisiyordum. Ilk 4 ay kilo almamistim tam seviniyordumki son ay suan 78 im birden 4 kilo almışım. zaten kiloluyum ve cok alicam diye korkuyorum. Dr cok yogun sonuçları zor gosteriyorum kilo sormuyor bile 20 haftaya kadar 4 7 arasi normal diye biliyorum ben ama korkuyorum ya. Gebelik.org hamilelik kilo alimi sayfasinda aldigim kiloyu haftaya göre kontrol edince normal çıkıyor
..
Evet bende baktim benimki az2 2.5 mu keske bende en az kiloam. Gebelik org.hamilelikte kilo alimi 20 haftalarda kilo alimi 4 ila 7 arasinda diye cikiyor. Bende 4 kiloyu birden aldim sok ne güzel seviniyordum daha kilo almadim diye
:) eğer benim gibi fazla kilolu baslamadiysaniz. Cok da dikkatli olmaya çalışmayın. Istahiniz ne durumda bilmiyorum ama benim acildi ona korkum. Zaten bayanlardan biri ilk 3 ay yiyemiycen sonrada doymak bilmiycen demisti hak verdim :) günlük hamilelinin ekstra almasi gerekn küçük bir lahmacun kadarmisEvet bende baktim benimki az
gozukuyorda daha onumde 20 hafta
var ne olur bilmiyorum dikkatli davraniyorum
9. Haftaya yim 70 kilo ile başlamıştım suan 65 kiloya indim ..keşke yiyebilsem. .ama hicbirsey yiyemiyorum. ..
Zamanla geçecek sabır ben ufak ufak cubuk kraker karpuz meyve yemeye başladım. Darısı size ınsallah. ..Ben de 8 haftadayım 67ydim 65 oldum yiyemiyorum yemek ağzım lağım gibi ne yesem çıkaarıyorum.. Yemek yemeyi özlediiiim.su bile içemiyorum.
Ben de 8 haftadayım 67ydim 65 oldum yiyemiyorum yemek ağzım lağım gibi ne yesem çıkaarıyorum.. Yemek yemeyi özlediiiim.su bile içemiyorum.
12.haftadayim ne kilo aldım ne göbeğim cikti. Ultrason olmasa inanmicam hamile olduğuma
Benim hiç çıkmayacak heralde diyorumyaa oda güzel :) biz senden küçügüz ama benim göbegim var sanki hele akşamları daha çok belli oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?