Gebelik geç döllenme mi

Fotoğrafta hiç belli olmamış resmen buraya yüklerken piksel düşüyor ondan sanırım galeri de daha belli elimde de gözle görülür şekilde belli

Vermedim canım kan vermeye de inan korkuyorum hala adet olmadım testte öğrenmek istiyorum negatif çıkmasından korkuyorum bende bilmiyorum şuan ne yapacağımı
Kaç gün gecikti regl

Çok geçti anlayacağın canım ama varsa geç döllenme fakat benim göğüslerimden başka belirtim yok sadece onlar acıyor bir de akıntı var ara sıra gelen beyaz ve sarımsı gibi

Kan vermeden sonucu bilemezsin malesef

Merhaba kızlar
• sat 23 Ocak
• bugün döngümün 52. Günündeyim adetim hala yok
• tüm yumurtlama tarihlerini değerlendirdim.
• çok hafif pcos tanısı var normalde 35-40 günde olurdum ilk defa bu kadar gecikti diyebilirim.
• Şubat’ın 18’inde çok çok az 1 gün kahverengi leke geldi ve adetim gelecek diye üzülmüştüm fakat gelmedi
• şubat ‘ın 26’sında test yaptım çok çok çok silik çizgi gördüm doktora gittim şuan olsa da göremem geç döllenmiş de olabilirsin dedi.
• martın 5’inde kan verdim 1.20 çıktı
• martın 12’sinde test yaptım yeniden bu sefer diğerine göre daha belirgin ama yine silik çizgi çıktı

Yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden vaktinizi aldığım için özür dilerim.

Belirtim olarak çok çok akıntım vardı şuan normal gibi çok ıslaklık yaşadım şuan da ise sadece göğüslerim biraz şiş bazen acıyor bazen acımıyor….
Hamile midiniz tekrarladınız mı?

Back
X